Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II - videorecenze PC verze
21.5.2014 | Lukáš Grygar
222 příspěvků
-
zvlášť ta Tower of Latria byla úžasná lokace, stále mi v uších zní vzdálený zpěv obchodnice a bušení na mříže v cele Lorda Rydiela, spolu s ikonickýmí bytostmi co si na cestu zvonili zvonečkem :) díky čemuž se hráč dozvěděl že se blíží aby se mu stáhly půlky :D.
-
Jo, Deprived je tu drsnější než kdy dřív :D ..... byl to první char co sem si založil když jsem si hru v den vydání koupil :). A .... to co jsem s Deprivedem hrál 8 hodin, než jsem posbíral nějaký rozumný Eq abych mohl začít pořádně bojovat (alespoň 95% physical resist štít a fire longsword), tak s mágem jsem pak prosvištěl asi za hodinku a půl.
-
jojo, Sorcka je dost OP :D .... mam SL204 asi, Int 64, Attunement 50, Faith 50, Magic Staff of Wisdom +5, Lion Mages Set +10 s Black Hood +5, k tomu prsten na rychlejsi cast timime Clear Bluestone Ring (+1 zatím) a Ring of Knowledge na další + Int na dmg :), pak samozřejmě Binding a Chloranthy Ring (+1 zatím). Soul Spearama a Geysírama dává strašný řachy. Co jsem zkoušel Rat King Covernant a Bell Tower Cvenant tak většinu hráčů jsem "Two-shotoval" :D ... btw jak já nemám rád ten hex co dělá nezranitelnost :D a Havelskej štít .... včera jsem měl zrovna děsnou mlatu s pyromancerem co měl v ruce nějakej šílenej bodec jako na turnaje na koních a právě Havláka ... a bylo to kdo z koho, naštěstí ty Sorcovský kouzla maj všeho všudy nejrychlejší cast takže sem ho dorazil dřív než on mne :D .... ale zbylo mi tak 5mm životů :D
-
PS: Jediný boss na kterého jsem si v DS2 zatím zavolal fantoma byl Pursuer, protože jsem na něj šel moc brzy ze začátku a za mága, takže mi děsně dával. Ale teď už bych ho zmákl s prstem v nose ... srovnával jsem s ním už síly v Iron Keepu :D
-
Já to mám asi tak stejně jako ty :). Také mám vždycky pocit že podvádím když si summoním fantomy :). Jediné které považuji za přijatelné jsou NPC. Vždycky (už od Demons Souls a Dark Souls 1) si nejméně první průchod hrou zahraju všechny bossy sám sólo a když mám nějaké problémy tak třebas vemu NPC. Jen abych měl jistotu, že je prostě dám i sám a že se je naučím a až potom v následných dalších průchodech hrou si sem tam někoho přivolám třebas na pasáže které mne nebaví, nebo frustrují :) ... těch je ale v DS2 minimum, celkově mi přijde lehčí než předchůdci, nebyl tam žádnej boss u kterýho by lítaly ovladače :D :D .... jako byly třebas Maneeater, nebo False King, Orstein a Smough či 4 Králové. Jinak teda spíš než, že bych si bral fantomy na pomoc, tak raději svoji pomoc nabízím :).
-
Mas pravdu, volanie ludi na bossov dost ulahci system lebo napr ja ako warrior som len nastavil great shield s dmg reduction 100 a zatial ho sorcecer dorazil
-
To zdejší harcore-uber-super-mega borce nepotěšíš.
Ideálně jsi to měl hrát za tu nahatou postavu a minimálně na NG+.
Jinak je to jako by jsi to vlastně nehrál *15*
+ Údajně to extra borci jednou vždy celé od znova jakmile zemřou! *1* -
Kdyz bych byl kousavej tak bych rekl, at si radsi podas prihlasku na ceskou vysokou. kekekekeke
-
kdyby jsi chtěl výzvu tak si nebereš sorcerera :)
-
Otazka: pouzivate MP resp. volate si hracov na pomoc k bossom?? Vo fight clube to stale ospevovali ake je to super ale ja som to v ds1 nepoužíval a nebudem asi ani v dvojke. Mal by som potom pocit ze tak nejak cheatujem :/
-
Tak sem DS2 dohral a za sorcerera to bylo fakt mega easy, sem cekal vetsi vyzvu, ale hra me bavila, takze nakonec ok, aspon mi zkratila cekani na navrat krale - zaklinace 3, to bude pecka!!!
-
do pitche mantavec prešiel si obe hry raz...Dark Souls skôr....berie sa do úvahy i dobový kontext.....Demon je staršia hra o niekoľko rokov ako Dark Souls...a hlavne úplne originálna v rámci série.
Atmosferickejšia napríklad v tomto!!!:
Flamelurker, Dragon God, močiar, bažiny, level s plošinkami, morové jazierko plné potratov, boss čo sa radšej sám zabije a nechá ti dušu, krásny moment, konečný pád do Zeme nikoho, kde je Last One,,,vidno tam viacero padnuté mečov = symbolizujúci kolobeh zla....Penetrator, Dark Dragon, Mefistofelov Quest, Old Hero, potom ten Manta boss......Old Monk čo si mohol privolať namiesto seba iného hráča, Yurt, čo ti vyvraždil celý Nexus, keď si si to nestihol všimnút....Maneater, celá väznica, kde počut iba kvílenie väznov a inak ticho....sú to tzvané levely zla ako povedal Myazaki...aby to z nich bolo cítiť....atď.... -
A v com ako ma Demon Souls lepsiu atmosferu? Nexus je fajn..ale Tomb of Giants, Crystal Caverns ci Blighttown to naozaj nema.
-
Ani nahodou, Dark jednotka je evolucia Demon, vylepsena skoro vo vsetkom.
-
Ani bych neřekl. Můžeš hrát na jeden život. Jsou hry, kde můžeš savovat jen na určitých místech, nebo jednou za misi atd. Má to sakra vliv na napětí, ale takový hry asi nehraješ. Jasně, můžeš říct, tak prostě nesavuj i ve hře kde můžeš savovat a máš to hardcore, problém je, že většina lidí to neudělá, protože to není pohodlný. Řekl bych, že tam hraje roli i psychologický efekt, protože mám dojem, že nastavení drsných pravidel sám pro sebe je mnohem těžší, než jen přijmout drsný pravidla tý hry, pokud už jsou tak standartně nastavený. Většina lidí si zvolí cestu nejmenšího odporu, to je přirozený, takže tvrdit, že tě nikdo nenutí jít cestou nejmenšího odporu je trochu nesmyslný.
-
a mužš se v ds oženit, mít dum a deti? nebo si ten dum sam postavit v editoru?
http://www.youtube.com/watch?v=OCU862nVpJ0
ted jdu spát ale príšte si povíme o soubojovem systemu skyrim vs ds - a jedna hra z toho vychází trapněds*4* -
dobrá recenzia po dlhšej dobe....síce som sa ako fanatický fanúšik série, ktorý má z Demona 3 platinové trofeje, DS prešiel na lvl. 1 i s DLC bossmi a DS2 až do 90% bez jedinej smrti, prd dozvedel, ale zase to čo Grygar hovorí, všetko sedí a je to pekne urobené. Akurát s tými wiki hráčmi nesúhlasím...momentálne sú niektoré veci v PvP úplne OP...ako hexy a treba to ešte poladiť, v DS sa dalo fajnovo vyhnúť každému kúzlu, tu je to niekedy nemožné....
A skvelý úvod....s tou studňou...pekné videjko.... *3* *14* -
Ha víš kam si můžeš tu ptákovinu jménem Skyrim strčít? Jinak dvojku DS jsem ještě nedohrál, ale mám dohraný NG+6 s calamity ring a musím říct, že ta tvoje legendary obtížnost ve Skyrimu je proti tomu nic, absoutuní nic,
-
*7* *7*
-
Quick travel je sice volitelný, ale používá ho 99.9% lidí. To mi moc jako volba nepřipadá, narozdíl od softcore vs hardocre, kde to má sakra vliv na hratelnost. Prostě je to jen pohodlnější, tak proč se střílet do vlastní nohy. Nakonec, autosave, autoaim a autoheal je taky pohodlnější, proto je to dnes pomalu v každý hře.