Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hit, dodge, hit, hit, shield, hit, dodge, hit, hit, hit. To je ten "pravdepodobne nejlepsi soubojovej system ve hrách "? Ptám se vážně, neber to jako sarkastickou otázku.
  • Hele a budes pred novou hrou zabijet vsechny NPC ve hre? Nekde jsem cetl, ze se to ma udelat. To se ti pak v NG+ zase vsechny NPC obnovi?
  • Tak to jsi dobrej magor. Nic ve zlém.
  • Nejsi ty náhodou Jackovo dvojče? Stejně pojebaný, zbytečný, kokotský příspěvky a reakce.
  • jinak, spíš jsem si to pořádně dotunil až po dohrátí NG, ale než spustím NG+, když jsem dohrával měl jsem asi úplně nevylepšené brnění a zbraně bez infusí a SL někde kolem 120 :).
  • Ty jsi dobrej čoboláckej dement, co?
  • zatím sem NG+ nespustil, když si můžu hrát s Asceticama :D, ale už k tomu spěji, ale pár bosů jsem už na NG+ obtížnosti (přes Asceticy) dával a byli stejně lehcí jako předtím, akorát měli třeba kolem nějakého creepa navíc. Takže myslím že to pak prosvištím jak nůž máslem :). Snažím se toho co nejvíc vysbírat, akorát jsem línej dělat všechny covenanty na max rank, tak na některé trofeje si počkám do NG++ abych mohl koupit příslušná kouzla u Chancellora. Dneska už se snad konečně odhodlám kliknout na to "start journey 2 to Lordran" :D.
  • Miserius
    *1* Jo, nejdulezitejsi cast RPG je postavit si v editoru dum a mit virtualni deti *1* soubojovej system v Skyrimu je asi jeho nejslabsi cast kdezto DS ma pravdepodobne nejlepsi soubojovej system ve hrách
  • kennyB
    S tímhle jsi dohrál NG??? Jinak bell keeper covenant nesnáším, většinou si mě podávaj 2 najednou a jen jednou se mi stalo, že ten druhý počkal, až jak to dopadne *1*
  • Abych to shrnul :), se hrou jsem jako s celkem poměrně spokojený, akorát mi přijde trochu lehčí oproti předchůdcům. Pak mne moc neuchvátil level design, přijde mi celý svět trochu moc plochý (moc nevyužívá vertikálnosti jako konstrukce světa DS1, ta byla taková spirálovitá odzhora dolů s tím že ta spirála byla různě křížem krážem popropojovaná a působil tak velmi promyšleně s různými zkratkami). S tím je spojená i výtka k fast travel systemu, kdy v součtu "rozlehlost + fast travel od začátku" = "zmatení a ztráta orientace kde co je kvůli neznalosti návaznosti lokací". U bossů mi také přijde že nejsou tak rozmanití a nápadití jako bývali, polovinu z nich člověk šmahem zapomene. Co do příběhu, s ohledem na to jak se chtěli ti 2 noví vedoucí projektu zaměřit na lepší vysvětlení, mi přijde že se jim to moc nepovedlo a ten příběh je ještě více upozaděn než u předchozích dílů. Jinak Soundtrack se mi nejvíc líbil od Demons Souls, DS1 ani 2 už tak dobrý soundtrack nemají, respektive je ve hře slyšet málokdy. Ještě jedna drobnost co do herních mechanismů, moc mi nevoní rozhodnutí téměř zrušit střední štíty s 100 physical resist a na vyváženou dát do hry léčivé prostředky které jdou používat bez omezení počtu + k nim ještě estusy. Když bylo víc lepších štítů a pouze estusy přišlo mi to jako designově čistší, ale v tomhle bodu vidím jistou snahu o větší znevýhodnění meelerů s dobrými štíty, aby se za ně nemohli schovávat věčně a museli si třebas zobnout life gem aby doplnili ubylé životy, ale je to věc která člověka trápí spíš ze začátku, pak se přeci jen nějaký kvalitní štít najde a life gemy pak není třeba vůbec používat, protože estusů je až moc. To mne přivádí ještě k jedné věci co mi nesedla a to že Estus lahev není možné jen vytunit na maximum během prvního procházení ale že jsou ve hře i estus shardy navíc které pak nejdou na nic použit a to už v rámci prvního hraní mi přijde až příliš.
  • Malleth
    Dost se divim že Lukáš nezmínil největší slabinu dvojky, slabší design lokací a bossů.
    Až na pár světlých vyjímek (Dragon Aerie a Shrine of Amana) jsou lokace celkem zapomenutelný, málo detailní a některý na sebe ani trochu nenavazujou (např. Earthen Peak a Iron Keep).

Bossové jsou převážně panáci v brnění a generický fantasy příšery. Chybí jim kreativita, rozmanitost, a cit pro detail, který dělali bossy v prvním díle a Demons Souls tak výjimečný.
    Kam se hrabou na Sifa, Gaping Dragona, Manuse, Artoriase....
    I Moonlight butterfly byl nápaditější než snad kterejkoli boss ve dvojce, už jen díky dost odlišnýmu přístupu a hudbě.
    Bohužel i soundtrack byl pro mě nemilým překvapením. Přitom na něm dělal stejnej člověk jako na jedničce.

Je to i tak skvělá hra, ale absence Miyazakiho se na výsledku dost podepsala.
  • Můj názor na DS1 versus DS2:
    Jednička má určitě lepší příběh, lore,atmosféru. Dvojka je ale prostě lepší v tom, že je to dobře fungující hra. Respec postavy, na vyzkoušení nových PVP buildu je skvělé, bonfire ascetiky na získání všech bossovskych zbraní taky, samotné PvP lépe funguje, atd. Pokud by se jednalo o knihy, jednička stoprocentně vyhrává. Když si znovu budu chtít dát tu úžasnou túru Lordranem, jdu na to. Ale dvojka má prostě lepší gameplay a vše okolo něj.
  • michaliuz18
    Tak sklamalo ani nie, lebo som nehral DS 1 lebo to bolo na mna az moc tazke ,nemal som na to nervy po prvom bosovi som to vzdal, ale za to dvojka je o dost vyvazenejsia hned od zaciatku a dava hracovi lahsich nepriatelov, celkovo je ale hra oproti jednicke lahsia sa mi zda asi o 50% vela veci to tam ulahcuje situacie a hlavne bosovia su trapny ze ich staci za kazdym len obist zozadu a seknut do chrbta, u 80% bosov to takto plati ....
    takze nie som sklamany ,skor som rad ,ale hardcore hracom moze par ulahceni vadit
  • Giant's Kinship
  • michelangelocz
    Me urcite. Mel jsem urcitou predstavu a vysledek byl daleko za ni – pribeh se stal banalnim a je v nem pramalo zajimaveho a nevyrceneho (jinymi slovy podporujiciho vklad hracovy vlastni fantazie), bossove (jeden jako druhej a spousta z nich padlo pod ostrim meho mece na prvni dobrou a v dusledku toho si je uz dnes ani nepamatuju – narozdil od jednicky!), nepratele, zvukova stranka hry, dialogy, nudny a maly levely (hra je mozna vetsi rozlohou, ale ani naznak rozlehlosti a napaditosti ala. Anor Londo, Sen's Fortress, Tomb of Giants atd.), vertikalita je ta tam (minimum zebriku a vytahu), spousta predmetu dostupnych napr. az v NG++ (tohle game-designersky rozhodnuti fakt nechapu), bonfiry, levelovani u NPC (ktery tu danou postavu zabiji, pac ty tri vety co mele porad dokola z ni delaji jen "odklikavaciho panacu stojiciho mezi mnou a pretavovanim dusi v levely"), atd. Jediny v cem je dvojka oproti jednicce dal jsou hadry vlajici ve vetru, coz je celkove zatracene malej pokrok. Bez Miazakiho se Souls hry evidentne neobejdou (!)

PS – Udelal jsem si mod kdy je HUD / UI predelany do stylu jednicky (min barevny a min preplacany), ale to jen klame vizualem, protoze byt hra pusobi jako prvni dil, tak porad nejde o nic vic nez o dil druhej. Jenze ani ten muj pomerne dlouho vytvarenej mod me ve vysledku nelaka k navratu do Drangleicu.

Jinak rozdily mezi PC verzi a tou s PS3 nejsou nijak vyrazny. Jasne, hra nacita bleskove, fremarate i rozliseni jsou taky jinde.
  • POZOR! Lehký spoiler:

Také mne trápil docela dlouho .. ale už jsem se ho naučil, teď už bych ho sundal kdykoliv :). Moje technika na jeho zabíjení byla, mít nejlépe jen pod 25% zátěže .... Vstoupíš skrz mlhu a drak se začne chystat k chrlení ohně, poběžíš směrem k jeho levé (z tvého pohledu pravé) přední noze, záleží jestli jsi melee nebo ranged, uděláš pocestě dmg, ale pozor abys měl dostatek staminy až se začne chystat k vzlétnutí. Jakmile jen pohne křídly (začne se připravovat) běž ve směru cca 90-110 stupňů od něj doprava, co to dá až téměř k okraji platformy, měl bys dechu v pohodě uhnout. Jen co začne mizet oheň utíkej zase z5 k němu stejně jako při vstupu, až se začne připravovat k letu uteč opět jako předtím. Po těch 2 vzlétnutí bys ho měl mít natočeného zadkem přesně k vstupní bráně a měl by být poměrně namačknutý na tu zeď, tzn na kulaté platformě bude před ním opravdu hodně místa. Pak už stačí jen běhat pod něj výždycky udělat dmg a když se bude chystat opět vzlétnout už utíkat přímo na opačnou stranu od něj (už ne o 90°) ale přímo zády k němu. Na plošině by mělo být tolik místa že ohni byste utekli klidně 2x ... pak už jen stále opakovat dokud ho neudoláš
  • no, uz niekto zistil, ako na K+M dat parry?
    a hra niekto s dvomi zbranami? alebo vsetci chodia na istotu s magmi alebo tower shieldmi? :)
  • To mne třebas v zásadě nevadí, přeci jen byl i v DS1. Jediné co jsem shledal problematické, když je fast travel přístupný hned ze začátku je, že svět hry je poměrně rozlehlý, když se hráč od začátku přemisťuje pomocí Bonfirů tak mu časem začnou z paměti mizet souvislosti .... často jsem se dostával do problému, že jsem si nemohl vzpomenout kde byly konkrétní dveře, nebo NPC. Což myslím, že kdyby nás vývojáři donutili nějakou část hry chodit po svých bysme si ty lokace a zvlášť jejich návaznosti lépe upamatovali.
  • přiznejte se kolik vás se zklamalo ve dvojce
  • píše psychotik dobrý *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší