Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II - videorecenze PC verze
21.5.2014 | Lukáš Grygar
222 příspěvků
-
Naprosto souhlasim. Jednička mám mnohem soudržnější příběh, mnohem lépe provázané lokace a vypadá líp. Hratelností ale na dvojku nemá.
-
Nemá, tyhle simulátory se prostě rozmáhají *1*
-
jinak to ani nejde
-
i když jsem zklamán dám tomu druhou šanci ale s ovladačem od xboxu
-
Tady se ale nerecenzuje Zaklínač 2, ale Dark Souls II, máš to celé popletené.
-
Takze si to muzu zahrat celkem v klidu, aniz bych se utapel v zoufalastvi bezmoci... dobra zprava. Doufam ze realita nebude jina.
-
Toto je najhorsi prehravac v EU! inac recenzia dobra
-
DS série není o romantice *1*
-
Tvoje ohaneni modama je sice pekny, mozna i trochu pravdivy, ale zkus si zapnout 10-20 tedlech uzasnych modu do kupy ... Az to stabilne rozjedes , ze to nebude padat, tak dej vedet.
Nad modovanim skyrimu uz sem ztravil ciste v nastaveni 10hodin + a do funkcniho namodovanyho buildu sem se nikdy neproklikal, Takze pak srovnavat DS bez modu s premodovanym skyrimem, kterej je stejne enginem uplne v prdeli .. je jak srovnavat jabka a hrusky :) -
Z videorecenze to trochu vypadá na simulátor kotoulů s RPG nadstavbou *3*
Ale nic ve zlém. Mít na to čas, tak to rád zkusím... -
No asi jsem se nedopočítal, myslel jsem, že vývoj DS trval o rok dýl no. Já tam ty chyby taky vidím, ale pro mě je hlavní fakt, že se zase skvěle bavím. Mám nahráno nějakých 100 hodin a pořád hraji, takže to je pro mě hlavní faktor. Osobně jsem počítal, že to prostě bude horší než jednička, jelikož vrchol herní scény se prostě překonat nedá, takže tak.
-
Jj, já jsem právě v NG+ v Iron Keep a docela mě překvapili ti další protivníci ať už u některých bossů, nebo cestou k nim *1* A s těma covenantam jsem na tom podobně, achievement na 3 prestižní level si teď dělám u sunlight covenantu (je to asi nejrychleší) a na trofeje z e všech spellů/hexů si taky počkám na NG++ *3*
-
Nastesti se vedle ne moc povedene dvojky jeste pracovalo na poradnem pokracovani Souls her, Project Beast. Uz se nemuzu dockat az ho SONY ohlasi jako PS4 exkluzivitu behem sve E3 konference.
-
Pokud počítám dobře, na DS1 měli zhruba 31 měsíců a na DSII 30. Takže v tom to asi nebude.
Osobně si myslim že za tom může výměna velký části týmu včetně directora a upřednostňování
kvantity nad kvalitou.
Jinak souhlasim s tim že Demon of song byl zajímavej, i Executioner Charriot byl cool.
Ale to je podle mě málo.
Věřim že až Project Beast bude to pravý pokračování, v který jsme doufali.
Btw, tenhle borec udělal celkem dobrou kritiku na DSII a na pár dalších her.
https://www.youtube.com/watch?v=UScsme8didI -
Proč tady musí být tolik imbecilů. Izmaeli řekni mi v jakém RPG máš v realném čase počítanou staminu, staty zbroje, staty štítů a sílu útoku nepřítele. Ano DS má nejlepší combat v RPG ever. Tak se s tím proboha smíř nebo si jdi házet kostkou do BG :D
-
K těm bossům, v jedničce to byl taky často jenom panák s mečem/kladivem. Tvrzení že dvojka nemá nápaditý bossy se mi moc nezdá, co Demon of Song, Darklurker, Freja, Sentry, Mytha? Ovšem to že je většina z nich naprostá polívčička a neni problém je zabít hned napoprvý je fakt. Tak mě napadá že to je vlastně věc která mi na dvojce asi nejvíc chybí- ten pocit kdy porazíte protivníka s kterym jste se trápili takovejch hodin,jako Biggie Smalls.
-
Pro mne mírné zklamání, způsobené nadměrným očekáváním pro fantastické jedničce. Mínus dávám jednoznačně designu úrovní (čest výjimkám, jako Dragon Aerie), které mi přišly jen jako někam vedoucí koridory naprosto bez vzájemné návaznosti, ovládání myš + klávesnice je lepší než v DS1, stejně jako v DS1 se na to dá zvyknout, ale pořád to ještě není ono (proč vydávat hru na PC, když stále není přizpůsobena k+m mi opravdu hlava nebere), ponurá atmosféra z jedničky se nějak vytratila.
Největší zklamání jsou pro mne bossové - v porovnání s DS1 až na pár výjimek extrémně snadní (asi polovinu jsem jich dal hned na poprvé, žádná "zeď" jako případě prvního setkání s O+S z jedničky). Přijde mi, že místo nápaditých a propracovaných bossů a propracovaných soubojů obecně hra vsadila na hordy "trash mobs", zbytečně otravné novinky (sochy plivající jed, extrémně nízká weapon durability atd.) a tuto zdlouhavou otravnost nazývá výzvou.
Dohráno dvakrát (dex a pak faith/str build), ale naprosto nemám chuť se ke hře jakkoliv vracet či pokračovat na NG+. Hra je to stále vynikající a stojí za koupi, ale pro mě rozhodně daleko za jedničkou. -
Lépe bych ji sice neudělal, ale můžu říct, že jsem se u té videorecenze málem unudil k smrti.
-
Jak jsi myslel ze to je v realu? Hit - salto- hit hit hit hit hit hit hit dokud neni mrtvej, jako v Skyrimu? Myslis ze vsechny hry co se DS snazi marne napodobit to delat protoze to je spatny? I Vavra chce mit princip DS soubojovyho systemu ve svoji hre... Presny zasahy, stamina na braneni, kotoul, sekani... Vzdyt i kdyz stojis moc blizko a bouchnes do nej sekerou, bouchne ho je topurku a dostane prd dmg
-
Tak možná by to taky chtělo uvážit fakt, že dvojka je spíše hra na vydělaní peněz a byla ve vývoji velice, ale velice kráce a když zkouknu tyto fakty, tak musím říct, že je ta hra opravdu výborná. Hra je při prvním projetí lehká, to vše se změní na NG+ Hlavní problém je nedostatek mýtů a legend. V jedniče bylo spousty malých legend např. Artorias a Sif, Gwyndolin a Anor Londo, Priscilla a Seath. Navíc pořád není jasné jaký konec je ten správny a ve dvojce je nám diktován jen ten jeden. Jinak je tam samozřejmě spoustu provázaností s původní hrou, závěrečný boss potomek Manuse, Drangleic je s velikou pravděpobností Lordran atd. A k tém bossům některé jsou podedené si myslím. např. Demon of Song a mě udělal radost ten pavouk. Prostě ten byl krásně zpracován, jinak samo v jedničce je to nápaditější, ale jak jsem psal to je taky daň za rychlejší vývoj.