Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II - videorecenze PC verze
21.5.2014 | Lukáš Grygar
222 příspěvků
-
Argumenty proti:
A)"Potřebuju hru, co bude tak über-mega-hardcore, že ji skoro nikdo nedohraje, abych se mohl cítit výjimečně a nadřazeně, protože JÁ ji dohrál. Kašlat na to, jestli je to zábava."
B)"99% procent lidí si vybere lehčí cestu, takže to vlastně žádný výběr není." Moje reakce na tohle se dá popsat jedině jako WTF? Jinými slovy: "Pepa si VYBERE možnost X, ale jeho 9 kamarádů si vybere možnost Y. Tudíž výběr neexistuje."
C)"Nechci využívat rychlé cestování." Četli jste můj komentář?
D)"Nechci, aby ostatní využívali rychlé cestování a užívali si hru! Vždyť hry jsou od toho, abychom si na nich mohli honit ego!" -
Dragonslayer ve dvojce je pravý Ornstein, ten z jedničky byl Gwyndolinova iluze :)
-
Na první dohrání sám, pak už vesele multiplayeřit, je to zábava.. *5*
-
Zlaté pravidlo Dark Souls: když ti něco nejde ANI NÁHODOU zabít (tj. když tomu neděláš skoro nic a ono tě to masí na dvě rány), děláš něco špatně. To platí u všech (třech) dílů: prostě to obejdi a přijď později. *3*
Smelter Demon je čestná výjimka (ale i ten je nepovinný)... -
Nema pribeh ale ma i konec! Trtollting fail!
-
jen pockej!
-
Vidíš, to samé jsem si myslel i o tobě *1*
-
Není třeba vymýšlet vtipy, myslím že ta hra je sama o sobě jeden velký vtip
-
Co teprve... ty komunisticke tanciky to byla taky pekna vyzva. *3*
-
lol ja mam modu cca 50 sem lvl 20 pomalym tempem, tzn par tejdnu parby, a ani jeden crash... tak dávám vědět, jak sis přál...
-
taky jsem dřív hrál se štítem, ale časem se člověk dopracuje k tomu, že tohle "závaží" zahodí a začne hrát aktivně. DS2 už jsem štít nikde nenosil. Rozhodně to zvedne dmg a skill do pvp.
-
Tak ono stačí přemýšlet a poslouchat NPC, nevím které to říká, ale jedno tam říka, že před mnoho lety se Drangleic jmenovat jinak. V Dragnleic se nachazí ty čtyří hlavní duše- které jsou i v Loldranu. Navíc finální boss= potomek Manuse, z této definice je snadno uhádnout, že jsme pořád v Loldranu. V původní hře je zmíněno, že Ornstein nebyl jediný dragonrider, ale bylo jich víc, ale z samozřesjmě s Artoriasem prosluli nejvíce, čili tam ten boss zapadá.
-
Pravda, poslední dobou tu tenhle typ trollování postrádá velkou špetku vtipu a novejch nápadů *7*
-
LOL to si napisal ako keby si mal nejake vyborne utajene info o novej hre :)
prd vies, ale mudrosti rozdavas :D
Len aby este v Project Beast nebol uz aj nejaky ten"autoheal"... -
Tak vidíš, já zas nerad používám kotouly, takže jsem si ho odchodil o odblockoval. Navíc v té době jsem byl hodně těžkej, čili kotouly vlastně nebyly ani k dizpozici, jenom takové to prásknutí na zem..
-
I guess...asi máš pravdu - takhle to jde "opodstatnit" vždycky.
-
nejvíc hc je to na digihře "chyt vejce"
-
Ja pursuera normalne ukotouloval... :D Ja stit pouzivam nerad...
-
Trapný trolling. Zkus do toho dát aspoň trochu vtipu, takhle je mě stydno i za tebe.
-
Raději nezkoušej... hrozná chujovina. Ani postava, která by nevypadala jako Ash Catchem z oblázkového města, se nedá vytvořit. Hra nemá příběh, nemá ani žádný vytyčený cíl. Navíc mi to přišlo strašně jednoduché...možná proto že jsem to po 20 minutách odinstaloval.