Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kickasl
    Argumenty proti:
    A)"Potřebuju hru, co bude tak über-mega-hardcore, že ji skoro nikdo nedohraje, abych se mohl cítit výjimečně a nadřazeně, protože JÁ ji dohrál. Kašlat na to, jestli je to zábava."
    B)"99% procent lidí si vybere lehčí cestu, takže to vlastně žádný výběr není." Moje reakce na tohle se dá popsat jedině jako WTF? Jinými slovy: "Pepa si VYBERE možnost X, ale jeho 9 kamarádů si vybere možnost Y. Tudíž výběr neexistuje."
    C)"Nechci využívat rychlé cestování." Četli jste můj komentář?
    D)"Nechci, aby ostatní využívali rychlé cestování a užívali si hru! Vždyť hry jsou od toho, abychom si na nich mohli honit ego!"
  • Dragonslayer ve dvojce je pravý Ornstein, ten z jedničky byl Gwyndolinova iluze :)
  • Na první dohrání sám, pak už vesele multiplayeřit, je to zábava.. *5*
  • Zlaté pravidlo Dark Souls: když ti něco nejde ANI NÁHODOU zabít (tj. když tomu neděláš skoro nic a ono tě to masí na dvě rány), děláš něco špatně. To platí u všech (třech) dílů: prostě to obejdi a přijď později. *3*
    Smelter Demon je čestná výjimka (ale i ten je nepovinný)...
  • Jack1947
    Nema pribeh ale ma i konec! Trtollting fail!
  • Black_Hand
    jen pockej!
  • kennyB
    Vidíš, to samé jsem si myslel i o tobě *1*
  • Není třeba vymýšlet vtipy, myslím že ta hra je sama o sobě jeden velký vtip
  • Jack1947
    Co teprve... ty komunisticke tanciky to byla taky pekna vyzva. *3*
  • lol ja mam modu cca 50 sem lvl 20 pomalym tempem, tzn par tejdnu parby, a ani jeden crash... tak dávám vědět, jak sis přál...
  • taky jsem dřív hrál se štítem, ale časem se člověk dopracuje k tomu, že tohle "závaží" zahodí a začne hrát aktivně. DS2 už jsem štít nikde nenosil. Rozhodně to zvedne dmg a skill do pvp.
  • Alucard
    Tak ono stačí přemýšlet a poslouchat NPC, nevím které to říká, ale jedno tam říka, že před mnoho lety se Drangleic jmenovat jinak. V Dragnleic se nachazí ty čtyří hlavní duše- které jsou i v Loldranu. Navíc finální boss= potomek Manuse, z této definice je snadno uhádnout, že jsme pořád v Loldranu. V původní hře je zmíněno, že Ornstein nebyl jediný dragonrider, ale bylo jich víc, ale z samozřesjmě s Artoriasem prosluli nejvíce, čili tam ten boss zapadá.
  • kennyB
    Pravda, poslední dobou tu tenhle typ trollování postrádá velkou špetku vtipu a novejch nápadů *7*
  • LOL to si napisal ako keby si mal nejake vyborne utajene info o novej hre :)
    prd vies, ale mudrosti rozdavas :D
    Len aby este v Project Beast nebol uz aj nejaky ten"autoheal"...
  • Alucard
    Tak vidíš, já zas nerad používám kotouly, takže jsem si ho odchodil o odblockoval. Navíc v té době jsem byl hodně těžkej, čili kotouly vlastně nebyly ani k dizpozici, jenom takové to prásknutí na zem..
  • jonatan.hanzlik
    I guess...asi máš pravdu - takhle to jde "opodstatnit" vždycky.
  • nejvíc hc je to na digihře "chyt vejce"
  • Ja pursuera normalne ukotouloval... :D Ja stit pouzivam nerad...
  • Trapný trolling. Zkus do toho dát aspoň trochu vtipu, takhle je mě stydno i za tebe.
  • Raději nezkoušej... hrozná chujovina. Ani postava, která by nevypadala jako Ash Catchem z oblázkového města, se nedá vytvořit. Hra nemá příběh, nemá ani žádný vytyčený cíl. Navíc mi to přišlo strašně jednoduché...možná proto že jsem to po 20 minutách odinstaloval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit