Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II - videorecenze PC verze
21.5.2014 | Lukáš Grygar
222 příspěvků
-
Proto jsem to napsal v uvozovkách. Na grafiku si nestěžuji, protože je to to nejhezčí co na mém PC rozjedu.
-
Mě se nejvíc líbí týpek, co přijímá do blood covenantu *4*
-
To je pravda *1* Ale blacksmith McDuff z dvojky má taky slovní zásobu jako blacksmith Vamos z jedničky a takhle by se mohlo pokračovat dál *3*
-
Kdepak, nejlepší je belfry guard )
Tear 'em to shreds, tear 'em to bits! Gather around, and ring the bell swift! -
Oba dva by se dali popsat touhle větou: Velký roztomilý ťulpas s bohatou slovní zásobou.
-
Neřekl bych, že je to kopie giant blacksmitha z Anor Londa.Jestli to bereš takhle, tak si můžeš domýšlet, že každé npc je ve dvojce něčí kopie z jedničky.
-
Dohlížel na vývoj, čili určitě něco aji konzultoval a zklamaní je silné slovo. Těžko horko těžko se prostě šlo dorovnavt bohorovské jedničce a dvojka prohrála, prohrála řekl bych se ctí. Navíc grafika na pc+ s mody je naprosto skělá, čili se dá u této hry i kochat.
-
Jo jenom pokud o tom ještě někdo neví, tak Hidetaka Miyazaki, otec souls her(nepracoval na DkS2), se stal ředitelem From Software, takže můžem jen doufat, že další souls hra nebude takové "zklamaní"!
-
Možná trochu no, ale Gavlan má lepší říz .) Navíc mluvící krysa, taky zažítek :)
-
Trošku kopie Obřího Kováře v Anor Londu nemyslíš?
-
Jojo, jen si mysli, že někdo bude číst dál než první tři věty, nolife.
-
Je pravda, že mě Skyrim asi po 30 hodin neskonale znudil a možná kdybych si tam založíl rodinu a vychoval imaginárního dítě, budoucího dragonslayera - o čem to ku*va melu, už ta spekulace zavání nerdovinou...
-
Gavlan wheel Gavlan deal. Nejlepší NPC suveréně :D
-
Prederuju dualshock3
-
Si uplne mimo a ani o tom nevis
-
Je nutno říct, že pokud by jste přirovnávali DkS2 k předcházejícím Souls hrám, tak by z toho DkS2 nevyšlo moc dobře, ovšem pokud to budete srovnávat se všemi moderními "hrami"(zmáčkni enter abys hru projel)
mimo souls hry, tak je to nejlepší hra na světě.
Ale i přesto to trochu přirovnám k DkS(Demons souls jsem bohužel nehrál). Začněme u NPC, které jsou v DkS2 dost iritující(trapnou telenovelovou Lucatiel počínaje, šíleně nudně ukecanou Emeraldovou Zvěstovatelkou pokračujme a retardovaně designovanou Chloanne) a navíc jsou to většinou pouhé kopie NPC z DkS, ale najdou se i dobrá NPC(Šílený kartograf, Vengarl, Pate x Creighton, Stařík na vozíku,...) a podruhé už jejich monology prostě proklikáte, kdežto v DkS jsem většinu NPC "miloval" a jejich dialogy jsem vždy a stále dokola s radostí poslouchal.
Bojový systém(a především hit boxy) také dokázali dokonale pokazit, ale zase se jim dost povedl dull wielding. Bohužel magie je šíleně silná (doufám v její nerf v dalším patchi) a hrát za mága je tu šílená nuda.
Bossové jsou většinou velcí chlapíci s velkou zbraní(a většinou jsou dva a více naráz) a jen u některých jsem zůstal s otevřenou hubou stát(Démon písně, Starý, Mytha, Poslední Gigant rvoucí si svou ruku aby vás porazil).
Obtížnost je také zkažená, jelikož DkS nebylo těžké, ale pouze spravedlivé, kdežto DkS2 je děláno, aby bylo těžké a dopadlo to dost špatně a bohužel se vývojáři nemohou poučit ze svých chyb, páč si je ani neuvědomí, když jejich "zkažená" hra(Je pořád lepší než 99% dnešních "her", ale je nesrovnatelně špatná vůči předcházejícím souls hrám) dostává všude maximální hodnocení.
DkS jsem vydržel hrát rok a půl a pořád mě t bavilo, DkS2 jsem sotva dohrál a už ani nemám moc chuť jít do toho NG+.
Btw. Hru jsem neměl ani rozjet a rozjedu ji na vyšší detaily s stabilními 60fps. -
Ad fast travel: hrál jsi to vůbec? Ta hra je postavená prostě tak, že tam fast travel je a používá se, level design s tím počítá a používat ho chtě nechtě musíš, protože úrovně jsou dlouhatánské, rovné a skoro nemají zkratky, protože "tam je přece fast travel". Když ho nebudeš používat, nechutně si tím hru zkomplikuješ, proto je špatně, že tam je. Je to jako bys hrál jinak fajn střílečku, kde v půlce dostaneš rychlopalnej raketomet, kterej to hraní prostě zabije. Můžeš ho nepoužívat: ale autoři počítali s tím, že ho máš, takže rozmístili po úrovních stovky malých nepřátel, který jinými zbraněmi neustřílíš. První díl měl chytře postavený svět, který sis objevováním odkrýval - a odemykal si zkratky zpátky, ve dvojce se na to vybodli a strčili tam teleport. Super. *7*
Ostatní body, zejména ten kolem ega: no comment. Jestli někdo hraje hru, aby ukazoval, že je božan, tak je mu osm a je mi zcela ukradenej. -
Ježíš zabalto. Jsi vyloženě trapný. Nemáš co napsat, tak děláš jenom ostudu jak sobě, tak Gandalfovi. Ubožáku.
-
Diablo s jiným úhlem kamery a ošklivější grafikou
-
Spíš než abych summonil, se nechávám summonit.