Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II - videorecenze PC verze
21.5.2014 | Lukáš Grygar
222 příspěvků
-
To ze ses tam neproklikal neznamena ze obecne to nejde, lidi hrajou i se 100+ zapnutejma modama a nepada jim to. Ale je pravda ze u modovani travi vic casu nez u hrani. Ale zprovoznit 10 modu vazne není problém, jen se to musí umet:)
-
me osobne prijde lepsi soubojak v Dragons Dogma, je rychlejsi, ma vic moznosti, a pusobi daleko efektněji, i když uznavam ze je daleko méně realistictejsi nez ten v DS, ale ne o moc. Souboje v DS mi prisli po case dost fadni, a vzasade to bylo porad to same dokola v několika variacich, v DD jsem se u souboju nenudil nikdy a ze jsem to hral několik set hodin.
-
Samozřejmě, že to jde, občas se tomu nevyhneš, ale jde. Stačí předpovídat útoky. U pomaljších bossu jsou kotouly úplně zbytečně stačí si obejít a útoky vykrývat, čili hodně staminy mít. On i třeba Pursuer- rychlý boss a kotouly jsou tu k pyči. Jelikož stačí se k němu dostat na blizko a pak jen popocházet vzad..
-
Ja teda tanka zkousim hrat ale u bossu to bez kotoulu stejne nejak nejde...
-
Proč ochuzovat? Mne by naopak ochudilo kdybych si ty bossy na 1., 2. projítí nedal sám, byl bych ochuzen o ten pocit že jsem to zdolal bez pomoci, co-op přijde na řadu také, ale až na vyšší obtížnosti ;). Navíc nám nic nebrání nabízet svoji pomoc ostatním a nebo hrát PvP, to můžeme i když si chceme bossy ve svém "paralelním vesmíru" odsólovat.
-
Tak Lordran= Drangleic. A žádný Ornstein tam není proboha. Jenom další Dragonrider/Dragonslayer - zbroj stejná, protože je to právě řemeslo stejné jako provozval Ornstein.
-
Například co v tomhle světě dělá Ornstein?
-
já mám zatím lvl 3 ve Way of Blue nebo jak se jmenuje ten 1. na kterej se narazí, pak mám lvl 3 u Pilgrims of Dark (jak nečekané :D) a pak lvl 1 u Rat Kinga. Jinak "trvalý" covenant chci mít tradičně také ve Warriors of Sunlight ... Praise the Sun! Leč jsem hrál zatím jen sólo tak ho zatím nemám nahozen "na pevno" a nemám nalevleno.
-
Tak Tak, už je pomalu vraždím :D .... zatím ty co jsem si jist že už potřebovat nebudu. S novým cyklem je vše komplet vyresetováno (ohledně questů a NPC). Akorát to má/bude mít jednu nevýhodu - zabíjení na konci NG. V Dark Souls 2 nefunguje "hřešení" stejně jako v DS1. Teď, když zaútočíte na NPC a začne k Vám být nepřátelské, je možno u Pardonera vymazat hříchy a dané NPC se zas uklidní, když dostane zaplaceno a na hráče dál neútočí. Když však někoho (NPC/Hráče) úplně zabijete, tak ten hřích zabití nelze smazat normální cestou. Musíte se vystavit působení modrých fantomů a umřít jejich rukou tolikrát kolik smrtí jste způsobili, pak až budete od smrtelných hříchů očištěni. Takže na začátku NG+ pak můžeme čekat větší množství invazí, než by bylo bez toho zabíjení NPC.
-
Parry záleží na tom jak s kterou zbraní / štítem. Když si třeba dáš do levé ruky Rapier, Falchion nebo Scimitar tak parry děláš přes left hand strong attck.
Dvě zbraně jsou super .. momentálně zkouším kombařit vše co mě přijde pod ruku. Pokud ti tenhle styl přijde lákavý tak nezapomeň na to že se v dual wieldu dá udělat powerstance. -
zbabelci. nejvic hardcore je to na dotykove obrazovce. pripadne power glove.
-
¨To je taky pravda, třeba Velstadt aka Garl Vinland. Co myslíš tím že nezapadají do světa? Ten pocit jsem neměl.
-
Jde treba na kniplu. *3* Tam mam taky vibrace *15*
-
*1* *1*
-
na volantu v pohodě.
-
Mno, tohle tvrzní především vychází z recyklace bossů z DS (ne že by to DSouls oproti Demon Souls taky neudělalo), která je hodně znát. Navíc tihle bossové tak trochu nezapadají do světa v čase a prostoru vzdáleného od Lordranu..
-
Hejtu schytáváš hodně i přes to, že ses dopustil konstruktivní kritiky...škoda, že to tady nejde jinak. Musím s tebou souhlasit v tom, že být zabit potvorou přes stěnu prostě není fér...a to pro hru, která se snaží být těžká ALE zároveň fér není nejlepší vizitka.
souhlasím především s těmito body:
-sekání přes stěny
-sekání skrze jiné nepřátele
-zatáčející šípy (kouzla se ještě pochopit dají, ale šípy?)
To by ve hře jako DS opravdu být nemuselo, ne NEMĚLO -
Zkus udělat kotoul směrem k němu, místo od něj, některé potvory tam mají slepé místo.
-
No jenže pokud hraješ tanka, tak jako já, tak se ty kotouly smrsknou na minimální číslo. Combat DS je velice variabiní, čili není problém hrát DS více realisticky, čili úplně bez kotoulů. Vše záleží na hráčí a není to jako pravě jako v Zaklínači, kde se to smrsklo na kotoulovanou.
-
Dark Souls 1 bylo super v tom, že byla radost objevovat propojení jednotlivých lokací, díky DS2 nadřazenému leveldesignu. Stálo to za to. Ve dvojce to zase tak dobrý není (navíc některé lokace jsou navrženy tak divně, že popírají základní zákony logiky (nepřesnosti v panoramatech a výhledech na jednotlivé lokace, lokace větší než mohou být, lokace na jiných místech než by měly podle výhledu být a tak...). V DS 1 byl warp odměnou za mnoho poražených bossů v hlavní přiběhové linii - to je v pořádku, navíc chodit mezi ohni na nížším levelu často znamenalo ohrožení naspořenýchz duší, což je dobrá herní mechanika. Tenhle systém je zde především proto, aby zakryl horší leveldesign. V DS mě nikdy nevadilo projít některou lokaci víckrát, ale v DS 2 se mi nechce a tak warpuju pořád. TEdy ano. Horší leveldesign mě nutí warpovat mezi ohněma od začátku - jednak můžu a spoří to čas, druhak, z pobíhání mezi ohni pěšky nic nemám, narozdíl od DS 1.