Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    *7*
  • a na obtižnosti master nebo legendary si nezadá v obtiznosti ani s DS
  • sice offtopic ale hraju ted modovanej skyrim s modem frostfall. musíte se vyhnout podchlazení jinak chcipnete takže se posbírá drevo, rozdelá ohen, postavíte si stan a schováte se uvnitr abyste neumrzli. pak se taky treba vyhýbat promočení protože se podchladíte rychleji.
    pak se jde na lov medvedu nebo jelenu a kuže prodate ve meste. cestou prolezete nahodny dung a vezmete par artefaktu, stretnete jineho huntra a prokecnnete nebo barda a necháte si zaspívat písničku.
    jo tohle ds nenabízí. *3*
  • +1 za střelbu do nohy *1*
  • Chceš mi říct, že třeba v AvP bylo špatně, že si nemohl savovat na každém rohu? Neřekl bych. Je to o nastavených pravidlech pro všechny, které mají vliv na hratelnost. Jak už sem uvedl příklad s hardcore - každý si může smazat postavu po smrti, tak proč existují hardcore módy?
  • Demon Souls má daleko lepší atmosféru a dokonce lepší combat. Vidím, že prskáš nesmysly, takže si prvně Demon Souls zahrej prosím
  • Hnisavec
    dizajn a bossovia sú lepší v Demone....to vravím ako človek čo to prešiel 20x
  • flash789
    hardcore mody s jednim životem jsou uplne stejne volitelne a nepovinne jako ten quick travel v DS2, je to jen na hraci jak to udela:)
  • maros.goc
    Klames... Dark Souls boduje nad Demons Souls lepsim designom, lepsimi bossmi, lepsim systemom liecenia.... Demon bol maximalne tak nelutostnejsi, no to z nej nerobi lepsiu hru
  • maros.goc
    Jaj zjednodušeny crafting... Na to som este zabudol... Ah
  • To jsem milý Lojzíku hrál před 15 lety a neminím to hrát znova. DS série je pro mě daleko zábavnější než BG či P:T a rozhodně nejsem konzolový hrač, ale prostě hráč a ty? Ty si prostě pc-guma. PS. Vždy se skvěle bavím, když tupci jako ty dojdou argumenty, tak vytáhně něco jako: Zahraj si BG, Zahraj si System Shock, já to všechno hrál a považuji to za dobré hry stejně jako Dark Souls, čili když neumíš diskutovat, raději nediskutuj.
  • flash789
    tezko rict jak tohle je, podle me to je daleko slozitejsi..kolikrat mas třeba v nejake hra tlacitko..delete character...a presto ho málokdo pouzije:)
    Argumentace muze byt jakakoliv, ale myslim ze když někdo ten qiuck travel používat nechce tak nemusi a je to jen ciste na nem, protože se nejdna o povinou soucast hry, ale volitelnou. Spatne by podle me bylo kdyby hrac byl ten quick travel nucen pouzit..ale to není...takze dle mého anzoru se z toho dela zbytecne velka bublina..
  • trosku zcestné přirovaní dávaš jako příklad. Minimálně load je většiny her vyžadován. jako co budeš dělat až chcípneš? Začneš od znova? Bullshit. Tady je možnost vlastního chození nebo teleportu. Jasně 99% bude využívat teleport, protože cesta z Iron Keep do Majuly by trvala věčnost, ale pokud tu hru chceš hrát víc hardcore, tak je tu spousta možností jak si tu hru stížít, což je snad fajn ne?
  • Aha, jasne na konzolovou hru Ti toho napovida az moc. Chapu, uplny roman od Dickense. Zahraj si BG nebo Planescape, at vidis co jsou ukecane NPC.
  • seprah
    no, jeden boss se ve hře dá zabít na dvě rány, při precizním načasování *2*
  • To máš asi pravdu i když to nesouvisí s debatou.
  • Bohužel, "nikdo tě nenutí" je jen další obdoba klamu "tak to nepoužívej". Nakonec, on tě nikdo nenutí používat save/load, můžeš to přeci dohrát i bez toho, že ano. Stejně tak nikdo nikoho nenutí po jedné smrti postavy hrát dál, můžeš si přece smazat postavu a hrát od začátku. Přesto existují ve hrách hardcore mody, kde máš jen jeden život. Zkus se nad touto logikou zamyslet.
  • ucho
    *5*
  • seprah
    u v některých lokacích jsem byl za kotouly hodně vděčnej, třeba Old Dragonslayera bych bez nich nedal ani omylem... a u dost nepřátel se kotoul taky hodí mnohem víc než třeba block, protože jeden kotoul ti sežere míň staminy, než když do tebe ten žebrák třikrát práskne *1* jasně, pokud máš na sobě moc těžkej equip, tak je to takový těžkopádný, to zas ale záleží, za koho hraješ a co používáš no.
  • kickasl
    Dost slušné množství her má nějakou formu cheatů. Takže "zabij bose na jednu ranu" nebo "buď nesmrtelný" je celkem běžný. Stejně jako člověk (ne)bude zneužívat bugu, aby si hru zjednodušil. Zrovna k používání "fast travel(rychlého cestování" tě opravdu nikdo nenutí a hru můžeš hrát bez toho.
    Mě by tlaćítko, které zabije bosse na jednu ránu nevadilo, pokud by nijak nebránilo hře(např. nebylo přes celou obrazovku).

•_•)
    ( •_•)>⌐■-■
    (⌐■_■)
    YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit