Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak sem DS2 dohral a za sorcerera to bylo fakt mega easy, sem cekal vetsi vyzvu, ale hra me bavila, takze nakonec ok, aspon mi zkratila cekani na navrat krale - zaklinace 3, to bude pecka!!!
    • jojo, Sorcka je dost OP :D .... mam SL204 asi, Int 64, Attunement 50, Faith 50, Magic Staff of Wisdom +5, Lion Mages Set +10 s Black Hood +5, k tomu prsten na rychlejsi cast timime Clear Bluestone Ring (+1 zatím) a Ring of Knowledge na další + Int na dmg :), pak samozřejmě Binding a Chloranthy Ring (+1 zatím). Soul Spearama a Geysírama dává strašný řachy. Co jsem zkoušel Rat King Covernant a Bell Tower Cvenant tak většinu hráčů jsem "Two-shotoval" :D ... btw jak já nemám rád ten hex co dělá nezranitelnost :D a Havelskej štít .... včera jsem měl zrovna děsnou mlatu s pyromancerem co měl v ruce nějakej šílenej bodec jako na turnaje na koních a právě Havláka ... a bylo to kdo z koho, naštěstí ty Sorcovský kouzla maj všeho všudy nejrychlejší cast takže sem ho dorazil dřív než on mne :D .... ale zbylo mi tak 5mm životů :D
      • kennyB
        S tímhle jsi dohrál NG??? Jinak bell keeper covenant nesnáším, většinou si mě podávaj 2 najednou a jen jednou se mi stalo, že ten druhý počkal, až jak to dopadne *1*
        • jinak, spíš jsem si to pořádně dotunil až po dohrátí NG, ale než spustím NG+, když jsem dohrával měl jsem asi úplně nevylepšené brnění a zbraně bez infusí a SL někde kolem 120 :).
        • zatím sem NG+ nespustil, když si můžu hrát s Asceticama :D, ale už k tomu spěji, ale pár bosů jsem už na NG+ obtížnosti (přes Asceticy) dával a byli stejně lehcí jako předtím, akorát měli třeba kolem nějakého creepa navíc. Takže myslím že to pak prosvištím jak nůž máslem :). Snažím se toho co nejvíc vysbírat, akorát jsem línej dělat všechny covenanty na max rank, tak na některé trofeje si počkám do NG++ abych mohl koupit příslušná kouzla u Chancellora. Dneska už se snad konečně odhodlám kliknout na to "start journey 2 to Lordran" :D.
          • kennyB
            Jj, já jsem právě v NG+ v Iron Keep a docela mě překvapili ti další protivníci ať už u některých bossů, nebo cestou k nim *1* A s těma covenantam jsem na tom podobně, achievement na 3 prestižní level si teď dělám u sunlight covenantu (je to asi nejrychleší) a na trofeje z e všech spellů/hexů si taky počkám na NG++ *3*
            • já mám zatím lvl 3 ve Way of Blue nebo jak se jmenuje ten 1. na kterej se narazí, pak mám lvl 3 u Pilgrims of Dark (jak nečekané :D) a pak lvl 1 u Rat Kinga. Jinak "trvalý" covenant chci mít tradičně také ve Warriors of Sunlight ... Praise the Sun! Leč jsem hrál zatím jen sólo tak ho zatím nemám nahozen "na pevno" a nemám nalevleno.
          • Hele a budes pred novou hrou zabijet vsechny NPC ve hre? Nekde jsem cetl, ze se to ma udelat. To se ti pak v NG+ zase vsechny NPC obnovi?
            • Tak už jsem v NG+ ... a po zabití všech NPC před zakončením cyklu a ... Heide Tower of Flame je docela očistec, neprojdu polovinu mapy bez toho aby mne napadl modrý fantom :D .... zatím jsem dolezl akorát zabít Dragon Ridera a oběvil bonfire v No-Mans Wharf a zatím se mi nepovedlo se proklestit do Cathedral of Blue na Dragonslayera, protože mne dycky někdo cestou složí .... jsou ti Modráci nějací houževnatí a umí to ... každej spell mi dodgnou kotoulem :D.
            • Tak Tak, už je pomalu vraždím :D .... zatím ty co jsem si jist že už potřebovat nebudu. S novým cyklem je vše komplet vyresetováno (ohledně questů a NPC). Akorát to má/bude mít jednu nevýhodu - zabíjení na konci NG. V Dark Souls 2 nefunguje "hřešení" stejně jako v DS1. Teď, když zaútočíte na NPC a začne k Vám být nepřátelské, je možno u Pardonera vymazat hříchy a dané NPC se zas uklidní, když dostane zaplaceno a na hráče dál neútočí. Když však někoho (NPC/Hráče) úplně zabijete, tak ten hřích zabití nelze smazat normální cestou. Musíte se vystavit působení modrých fantomů a umřít jejich rukou tolikrát kolik smrtí jste způsobili, pak až budete od smrtelných hříchů očištěni. Takže na začátku NG+ pak můžeme čekat větší množství invazí, než by bylo bez toho zabíjení NPC.
    • Keyz
      To zdejší harcore-uber-super-mega borce nepotěšíš.

Ideálně jsi to měl hrát za tu nahatou postavu a minimálně na NG+.
      Jinak je to jako by jsi to vlastně nehrál *15*
      + Údajně to extra borci jednou vždy celé od znova jakmile zemřou! *1*
      • Jo, Deprived je tu drsnější než kdy dřív :D ..... byl to první char co sem si založil když jsem si hru v den vydání koupil :). A .... to co jsem s Deprivedem hrál 8 hodin, než jsem posbíral nějaký rozumný Eq abych mohl začít pořádně bojovat (alespoň 95% physical resist štít a fire longsword), tak s mágem jsem pak prosvištěl asi za hodinku a půl.
    • kdyby jsi chtěl výzvu tak si nebereš sorcerera :)
  • Otazka: pouzivate MP resp. volate si hracov na pomoc k bossom?? Vo fight clube to stale ospevovali ake je to super ale ja som to v ds1 nepoužíval a nebudem asi ani v dvojke. Mal by som potom pocit ze tak nejak cheatujem :/
    • PravyMonty
      Spíš než abych summonil, se nechávám summonit.
    • Na první dohrání sám, pak už vesele multiplayeřit, je to zábava.. *5*
    • Já to mám asi tak stejně jako ty :). Také mám vždycky pocit že podvádím když si summoním fantomy :). Jediné které považuji za přijatelné jsou NPC. Vždycky (už od Demons Souls a Dark Souls 1) si nejméně první průchod hrou zahraju všechny bossy sám sólo a když mám nějaké problémy tak třebas vemu NPC. Jen abych měl jistotu, že je prostě dám i sám a že se je naučím a až potom v následných dalších průchodech hrou si sem tam někoho přivolám třebas na pasáže které mne nebaví, nebo frustrují :) ... těch je ale v DS2 minimum, celkově mi přijde lehčí než předchůdci, nebyl tam žádnej boss u kterýho by lítaly ovladače :D :D .... jako byly třebas Maneeater, nebo False King, Orstein a Smough či 4 Králové. Jinak teda spíš než, že bych si bral fantomy na pomoc, tak raději svoji pomoc nabízím :).
      • PS: Jediný boss na kterého jsem si v DS2 zatím zavolal fantoma byl Pursuer, protože jsem na něj šel moc brzy ze začátku a za mága, takže mi děsně dával. Ale teď už bych ho zmákl s prstem v nose ... srovnával jsem s ním už síly v Iron Keepu :D
    • Mas pravdu, volanie ludi na bossov dost ulahci system lebo napr ja ako warrior som len nastavil great shield s dmg reduction 100 a zatial ho sorcecer dorazil
  • KIMCID
    proti jedničce děs běs...u mne tak 5/10
    • KIMCID
      to je tak když člověk napíše U MNE *7*
      • Psychotic
        Jsou snad lidé povinni ti dát plus, když řekneš, že je to "jen tvůj názor"? Pokud máš nevětšinový názor a vadí ti mínusy, tak se s ním nikde nerozšiřuj.
        • píše psychotik dobrý *6*
          • Nejsi ty náhodou Jackovo dvojče? Stejně pojebaný, zbytečný, kokotský příspěvky a reakce.
  • Nejvice me toci, ze neopravili ty do oci bijici chyby v soubojovem systemu.
    Proste copy paste z DS1. Opet tu mame prosekavani skrz steny, dvere, kouzla letici skrz stenu. Nejvetsi sranda je, kdyz jeden nepritel doslova prepuli sveho partaka a samozrejme mu nic neudela, ale Vas to sejme. To bohuzel znemoznuje krasne soubojove taktity, kdybyste mohli vyuzit vetsi pocet nepratel proti nim samym.
    Dale je to klasika - sipy visici ve vzduchu, zatacejici sipy, chybejici zasahove zony na nepratelich s vyjimkou hlavy - fakt nechapu, jak muze drak zemrit, pri strelbe z luku do spicky kridla. Kdyz nekomu strilim na nechranene nohy a on ma zvednuty stit, nechapu proc se mu odecita pocet hitpointu, jako kdybych strilel do stitu. Neexistuje moznost zranit nepritele, tak aby napr. zacal kulhat, byl zpomalen. Navadeni zbrani nepratel, kdy jsou locknute na Vas. Zmeny smeru ve skoku nepratel atd.
    Inteligence nepratel je slaba, asi proto vsichni tupe stoji na miste dokud Vas nespatri, pri dosazeni urcite vzdalenosti se proste otoci a tupe odkraceji zpet na misto. To ze na schodech Vam machaji zbranemi nad hlavou a nemuzou se trefit je opravdu vtipne.

Opet jsou zde nesmysly s bleedem a otravou, kde prestoze Vam seka do stitu a neubere Vam zadne hitpointy, tak Vas otravi, nebo zpusobi krvaceni. Co se tyce zbrani, opet neni moznost se naucit specialni komba, vse mate k dispozici, jakmile muzete danou zbran ovladat. Zase nejde zrychlit udery zbrani (na rozdil od kouzel), pouze jak rychle chlemtate lahvicky.

To, ze ve hre je Ring of Life by nevadilo, ovsem to, ze se za opravu plati 3000 dusi a cena neni navazana na Vas level, je tragedie. Jasna 10, jak vysita pro fanboye.
    • V hodne vecech ti musim dat za pravdu
      Za sebe bych pridal
      -hazet bomby a noze kam chceme
      -mirit na misto s kusi
      -moznost si namapovat jednotlive pohyby / vytvorit si vlastni comba u zbrani

ale na druhou stranu tohle by mohlo zvysit naklady na vyvoj a management chce co nejvic prodeju za co nejmensi cenu
      je proste mnohem levnejsi zmenit obsah ale zachovat/lehce poupravit system
    • RazorProduction
      sem ty dal palec na horu jen kvuli tomu zesi se rozepsal ,inac mne tyhle veci vubec nekazia zazitek z hry *4* *15*
      • Hele, takze az zkopiruji DS2 do DS 3 se vsemi chybami, ktere se tahnou minimalne od DS 1, tak tomu das taky 10? Jinak kdyz Te boss sejme halapartnou, tak ze pritom prosekne sve dvojce, nebo zed, tak to fakt n-asere
    • Tak třeba AI je o několik tříd chytřejší než v novém Wolfovi a to jsou něpřatéle v DS většinou chodící mrtovly...
      • Chodici mrtvoly maji stejnou AI jako houby, ci psi. Ze by se v DS diferenciovala AI podle typu nepritele jsem si fakt nevsiml. Proste vzali DS1, zmenili lokace -> k horsimu, prekopirovali soubojovy system a mame mlaticku DS 2.
        Uz Ultima Underworld z roku 1991 mela automapping, kde jste si mohli zapsat lokaci jednotlivych postav. To ze by ve hre mohl byt denik, kde by se zapisovaly rozhovory o tom si hraci mohou nechat zdat. Ovsem ne, ze by na tom nejak zalezelo, vzhledem k tomu ze NPC Vam rekne, tak cca 4-6 vet.
        • Hejtu schytáváš hodně i přes to, že ses dopustil konstruktivní kritiky...škoda, že to tady nejde jinak. Musím s tebou souhlasit v tom, že být zabit potvorou přes stěnu prostě není fér...a to pro hru, která se snaží být těžká ALE zároveň fér není nejlepší vizitka.
          souhlasím především s těmito body:
          -sekání přes stěny
          -sekání skrze jiné nepřátele
          -zatáčející šípy (kouzla se ještě pochopit dají, ale šípy?)

To by ve hře jako DS opravdu být nemuselo, ne NEMĚLO
        • Tech 4-6 vet v mozna v jednom kliknuti. DSII ma hodne ukecané NPC, ale musis na ne kliknout nekolikrat. Mrazik vytahoval myslim texty a vyslo z toho okolo 600ns... coz je na rpg bez narace uchvatne.
          • Tech NPC, ktere maji vet poviceru je malo a kdyz na nejake narazite po 4 hodinach kaseni, tak si za dalsi 4 hodiny stejne nepamatujes, co presne rikal. Nedej boze, kdyz na neho nelogicky narazis znova v jine lokaci po 20 hodinach, kde se odteleportuje pres vsechny bossy.
            • To jsem milý Lojzíku hrál před 15 lety a neminím to hrát znova. DS série je pro mě daleko zábavnější než BG či P:T a rozhodně nejsem konzolový hrač, ale prostě hráč a ty? Ty si prostě pc-guma. PS. Vždy se skvěle bavím, když tupci jako ty dojdou argumenty, tak vytáhně něco jako: Zahraj si BG, Zahraj si System Shock, já to všechno hrál a považuji to za dobré hry stejně jako Dark Souls, čili když neumíš diskutovat, raději nediskutuj.
            • Aha, jasne na konzolovou hru Ti toho napovida az moc. Chapu, uplny roman od Dickense. Zahraj si BG nebo Planescape, at vidis co jsou ukecane NPC.
            • Nelzi prosim tebe. Tak 75% všech npc ti toho navyklada az moc. Hned ten kartograf na zacatku mluvi a mluvi. Nebo hned v Majule taky jsou hodne sdilni. Mluvi teda nekdy az moc, info je treba tridit, ale zajimave veci o lore tam je zase dost.
  • PravyMonty
    Jo jenom pokud o tom ještě někdo neví, tak Hidetaka Miyazaki, otec souls her(nepracoval na DkS2), se stal ředitelem From Software, takže můžem jen doufat, že další souls hra nebude takové "zklamaní"!
    • Dohlížel na vývoj, čili určitě něco aji konzultoval a zklamaní je silné slovo. Těžko horko těžko se prostě šlo dorovnavt bohorovské jedničce a dvojka prohrála, prohrála řekl bych se ctí. Navíc grafika na pc+ s mody je naprosto skělá, čili se dá u této hry i kochat.
      • PravyMonty
        Proto jsem to napsal v uvozovkách. Na grafiku si nestěžuji, protože je to to nejhezčí co na mém PC rozjedu.
        • Jestli jsi nezkusil GEM+Gedosato, tak doporučuji. Nestojí skoro žádné FPS vypadá to docela podobně jako na E3.
          http://blog.metaclassofnil.com/?tag=gedosato
          http://www.nexusmods.com/darksouls2/mods/7/?tab=2&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fdarksouls2%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D7&pUp=1
          u gem doporučuji verzi 1.2. Nechat klidně zaplý post procesing, dyžtak upravit dof na 1,2 a v gem setting snízít grain efect...jo a raději pak hrát v offline modu, níkdo neví jestli to VAC nebanuje, ale je pravděpodobné, že ne
  • přiznejte se kolik vás se zklamalo ve dvojce
    • Abych to shrnul :), se hrou jsem jako s celkem poměrně spokojený, akorát mi přijde trochu lehčí oproti předchůdcům. Pak mne moc neuchvátil level design, přijde mi celý svět trochu moc plochý (moc nevyužívá vertikálnosti jako konstrukce světa DS1, ta byla taková spirálovitá odzhora dolů s tím že ta spirála byla různě křížem krážem popropojovaná a působil tak velmi promyšleně s různými zkratkami). S tím je spojená i výtka k fast travel systemu, kdy v součtu "rozlehlost + fast travel od začátku" = "zmatení a ztráta orientace kde co je kvůli neznalosti návaznosti lokací". U bossů mi také přijde že nejsou tak rozmanití a nápadití jako bývali, polovinu z nich člověk šmahem zapomene. Co do příběhu, s ohledem na to jak se chtěli ti 2 noví vedoucí projektu zaměřit na lepší vysvětlení, mi přijde že se jim to moc nepovedlo a ten příběh je ještě více upozaděn než u předchozích dílů. Jinak Soundtrack se mi nejvíc líbil od Demons Souls, DS1 ani 2 už tak dobrý soundtrack nemají, respektive je ve hře slyšet málokdy. Ještě jedna drobnost co do herních mechanismů, moc mi nevoní rozhodnutí téměř zrušit střední štíty s 100 physical resist a na vyváženou dát do hry léčivé prostředky které jdou používat bez omezení počtu + k nim ještě estusy. Když bylo víc lepších štítů a pouze estusy přišlo mi to jako designově čistší, ale v tomhle bodu vidím jistou snahu o větší znevýhodnění meelerů s dobrými štíty, aby se za ně nemohli schovávat věčně a museli si třebas zobnout life gem aby doplnili ubylé životy, ale je to věc která člověka trápí spíš ze začátku, pak se přeci jen nějaký kvalitní štít najde a life gemy pak není třeba vůbec používat, protože estusů je až moc. To mne přivádí ještě k jedné věci co mi nesedla a to že Estus lahev není možné jen vytunit na maximum během prvního procházení ale že jsou ve hře i estus shardy navíc které pak nejdou na nic použit a to už v rámci prvního hraní mi přijde až příliš.
    • michaliuz18
      Tak sklamalo ani nie, lebo som nehral DS 1 lebo to bolo na mna az moc tazke ,nemal som na to nervy po prvom bosovi som to vzdal, ale za to dvojka je o dost vyvazenejsia hned od zaciatku a dava hracovi lahsich nepriatelov, celkovo je ale hra oproti jednicke lahsia sa mi zda asi o 50% vela veci to tam ulahcuje situacie a hlavne bosovia su trapny ze ich staci za kazdym len obist zozadu a seknut do chrbta, u 80% bosov to takto plati ....
      takze nie som sklamany ,skor som rad ,ale hardcore hracom moze par ulahceni vadit
      • Jack1947
        Takze si to muzu zahrat celkem v klidu, aniz bych se utapel v zoufalastvi bezmoci... dobra zprava. Doufam ze realita nebude jina.
    • michelangelocz
      Me urcite. Mel jsem urcitou predstavu a vysledek byl daleko za ni – pribeh se stal banalnim a je v nem pramalo zajimaveho a nevyrceneho (jinymi slovy podporujiciho vklad hracovy vlastni fantazie), bossove (jeden jako druhej a spousta z nich padlo pod ostrim meho mece na prvni dobrou a v dusledku toho si je uz dnes ani nepamatuju – narozdil od jednicky!), nepratele, zvukova stranka hry, dialogy, nudny a maly levely (hra je mozna vetsi rozlohou, ale ani naznak rozlehlosti a napaditosti ala. Anor Londo, Sen's Fortress, Tomb of Giants atd.), vertikalita je ta tam (minimum zebriku a vytahu), spousta predmetu dostupnych napr. az v NG++ (tohle game-designersky rozhodnuti fakt nechapu), bonfiry, levelovani u NPC (ktery tu danou postavu zabiji, pac ty tri vety co mele porad dokola z ni delaji jen "odklikavaciho panacu stojiciho mezi mnou a pretavovanim dusi v levely"), atd. Jediny v cem je dvojka oproti jednicce dal jsou hadry vlajici ve vetru, coz je celkove zatracene malej pokrok. Bez Miazakiho se Souls hry evidentne neobejdou (!)

PS – Udelal jsem si mod kdy je HUD / UI predelany do stylu jednicky (min barevny a min preplacany), ale to jen klame vizualem, protoze byt hra pusobi jako prvni dil, tak porad nejde o nic vic nez o dil druhej. Jenze ani ten muj pomerne dlouho vytvarenej mod me ve vysledku nelaka k navratu do Drangleicu.

Jinak rozdily mezi PC verzi a tou s PS3 nejsou nijak vyrazny. Jasne, hra nacita bleskove, fremarate i rozliseni jsou taky jinde.
  • i když jsem zklamán dám tomu druhou šanci ale s ovladačem od xboxu
    • Krescz
      jinak to ani nejde
      • Prederuju dualshock3
      • Black_Hand
        zbabelci. nejvic hardcore je to na dotykove obrazovce. pripadne power glove.
        • nejvíc hc je to na digihře "chyt vejce"
          • Black_Hand
            jen pockej!
          • Jack1947
            Co teprve... ty komunisticke tanciky to byla taky pekna vyzva. *3*
      • Jack1947
        Jde treba na kniplu. *3* Tam mam taky vibrace *15*
      • ucho
        na volantu v pohodě.
        • *1* *1*
  • xH4wK
    230+ hodin, 5 postav, zatial stale bavi ;)
    http://cdn.overclock.net/0/0d/0ddfcb59_DarkSoulsII_2014_05_22_14_14_06_570.jpeg
    • 230h mám jen na main charu SL 205 :) ... otázkou zůstává kolik hodin z toho je ve stavu AFK, protože poměrně často mi to zůstává zaplé mezitím co se někde venčím :D. Btw, nějak tomu tvému screenu nevěřím, přijde mi že máš na postavách až příliš vysoký level v poměru s tím kolik se píše nahraného času ...
      • xH4wK
        no ver si comu chces ale je to tak ;)
        boss souls pouzivam a nevymienam zbytocne za zbrane/spelly kedze to vsetko mam uz na prvom chare
        nekupujem upgrade itemy pretoze upgradujem len co potrebujem
        a proste levely idu takto hore ;)
        • flash789
          jezis to je zas nick..padne do ty hry jak ulitej teda..chjo
  • XXHUGOXX
    Dark souls 2 som ako nováčik na chvíľu skúsil ale vzdal som to a to práve kvôli tomu ako hrozne ťažká je tá hra. Na začiatku som ani na 20 pokus nezabil toho blbého zeleného trolla a to už som mal život na polovičke. Tak som tú hru išiel od znova a až na nejaký 15 pokus som ho konečne dal. Prejdem kúsok a som pri pobreží. A tam hneď dvaja trollovia. Aj na 10 pokus som nezabil ani jedného, nie ešte dvoch. Po nejakej hodine som to s frustrácie musel vypať. Príšerne ťažká hra a že vraj je "ústretovejšia" k nováčikom. No určite. Jednotku som aspoň vydržal hrať cca 5 hodín a aj toho prvého 15 metrobého bossa som dal na tretí pokus. Ale táto dvojka je už od žačiatku fakt brutálne ťažká. Nemohli to aspoň od začiatku urobiť trocha jednoduhšie, nech do tej hry lahšie preniknem ? *10*
    • Zlaté pravidlo Dark Souls: když ti něco nejde ANI NÁHODOU zabít (tj. když tomu neděláš skoro nic a ono tě to masí na dvě rány), děláš něco špatně. To platí u všech (třech) dílů: prostě to obejdi a přijď později. *3*
      Smelter Demon je čestná výjimka (ale i ten je nepovinný)...
    • Ti trolove nejsou pro zacinajici level, ale az pro vyssi, kdyz te prestane bavit byt muz ci zena tak si prave u tech trolu muzes zmenit pohlavi..
      • XXHUGOXX
        To tých trollov som ešte nemal zabíjať ? To nebolo povinné ? Aha, tak to som nevedel. No dobre teda, tak sa ešte k tomu vrátim. Ale len tak mimochodom, ak ma ten troll išiel šlahnúť, tak ja som sa kotúlom hneď uhol, ale on mi aj tak odobral život. Prečo ? Je to nejaký bug ?
        • Zkus udělat kotoul směrem k němu, místo od něj, některé potvory tam mají slepé místo.
        • Miserius
          Hra si hodne potrpi na to abys perfektne nacasoval kotoul, moc brzo nebo pozde a dostanes dmg jako za trest... Trollove budto je vyčůrane obejit a oni budou porad padat a nebo je nechat byt a prijit si je zabit za par hodin...
          • Ve dvojce se mne zda, ze ty kotouly jsou mene pouzitelne nez v jednice, cili ja je vubec nepouzivam, bud block, parry nebo chozeni do strany okolo pomalejsich bosu.
            • seprah
              u v některých lokacích jsem byl za kotouly hodně vděčnej, třeba Old Dragonslayera bych bez nich nedal ani omylem... a u dost nepřátel se kotoul taky hodí mnohem víc než třeba block, protože jeden kotoul ti sežere míň staminy, než když do tebe ten žebrák třikrát práskne *1* jasně, pokud máš na sobě moc těžkej equip, tak je to takový těžkopádný, to zas ale záleží, za koho hraješ a co používáš no.
        • To nebude bug, proste te trefil no. Ma nastaven velky range= dlouhe ruce :D
  • To fakt nejde kuzlit inde ako pred seba? resp. autolock na nepriatela?? A podobnych veci je tam X.
    Ako moze to byt dobre no moc to smrdi konzolami
    • kennyB
      Asi by bylo trochu divné, kdyby jsi byl otočen k nepříteli a kouzlo by se seslalo za tvá záda *1*
    • kouzla se sesílají tam kam je nasměrovaná postava a nahoru/dolu podle naklopení kamery, popřípadě jde mířit pomocí dalekohledu, pak se sešlou cca do středu obrazovky ... a nebo potom target lock.
      • A to co si napisal ma byt akoze obhajoba?? Je to dost stupidne, s gameplay vidim ze s lukom sa zachadza normalne, teda az na ten podivny dostrel - to ako keby sipy zrazu zmizli za urcitou hranicou.
        Je to pi... a hru zachranuje jedine to ze je svojho druhu jedina.
        • kennyB
          Z gameplaye vidím... *7* Já taky v gameplay viděl, jak si pár hráčů v pohodě dává pvp týpky, ale reálné hraní bylo dost jiné *1* Jinak bych docela rád věděl, v jaké že to hře se sesílájí kouzla jinam, než dopředu??? Jestli myslíš plošná, tak ty jsou zde taky *3*
          • Nechapes, ocividne si stupidna cielova skupina. Napr Gothic, alebo starucka Arena a Dagerfall tam si mohol zamierit kuzlo kam si chcel.
            • kennyB
              No možná kdyby jsi si alespoň jeden díl DS zahrál, tak zjistíš, že je to tu se spellama také tak *3*
            • Proboha další stupidní čobol, proč se u vás rodí tolik mentálků???
    • presne, ma to potencial no je to zaprdok

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit