Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z videorecenze to trochu vypadá na simulátor kotoulů s RPG nadstavbou *3*

Ale nic ve zlém. Mít na to čas, tak to rád zkusím...
    • Raději nezkoušej... hrozná chujovina. Ani postava, která by nevypadala jako Ash Catchem z oblázkového města, se nedá vytvořit. Hra nemá příběh, nemá ani žádný vytyčený cíl. Navíc mi to přišlo strašně jednoduché...možná proto že jsem to po 20 minutách odinstaloval.
      • Jack1947
        Nema pribeh ale ma i konec! Trtollting fail!
      • Trapný trolling. Zkus do toho dát aspoň trochu vtipu, takhle je mě stydno i za tebe.
        • kennyB
          Pravda, poslední dobou tu tenhle typ trollování postrádá velkou špetku vtipu a novejch nápadů *7*
          • Není třeba vymýšlet vtipy, myslím že ta hra je sama o sobě jeden velký vtip
            • Ježíš zabalto. Jsi vyloženě trapný. Nemáš co napsat, tak děláš jenom ostudu jak sobě, tak Gandalfovi. Ubožáku.
            • kennyB
              Vidíš, to samé jsem si myslel i o tobě *1*
    • Alucard
      Tady se ale nerecenzuje Zaklínač 2, ale Dark Souls II, máš to celé popletené.
      • Nemá, tyhle simulátory se prostě rozmáhají *1*
        • Alucard
          No jenže pokud hraješ tanka, tak jako já, tak se ty kotouly smrsknou na minimální číslo. Combat DS je velice variabiní, čili není problém hrát DS více realisticky, čili úplně bez kotoulů. Vše záleží na hráčí a není to jako pravě jako v Zaklínači, kde se to smrsklo na kotoulovanou.
          • Ja teda tanka zkousim hrat ale u bossu to bez kotoulu stejne nejak nejde...
            • taky jsem dřív hrál se štítem, ale časem se člověk dopracuje k tomu, že tohle "závaží" zahodí a začne hrát aktivně. DS2 už jsem štít nikde nenosil. Rozhodně to zvedne dmg a skill do pvp.
            • Alucard
              Tak vidíš, já zas nerad používám kotouly, takže jsem si ho odchodil o odblockoval. Navíc v té době jsem byl hodně těžkej, čili kotouly vlastně nebyly ani k dizpozici, jenom takové to prásknutí na zem..
            • Ja pursuera normalne ukotouloval... :D Ja stit pouzivam nerad...
            • Alucard
              Samozřejmě, že to jde, občas se tomu nevyhneš, ale jde. Stačí předpovídat útoky. U pomaljších bossu jsou kotouly úplně zbytečně stačí si obejít a útoky vykrývat, čili hodně staminy mít. On i třeba Pursuer- rychlý boss a kotouly jsou tu k pyči. Jelikož stačí se k němu dostat na blizko a pak jen popocházet vzad..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit