Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II vypadá věrně odkazu předchozího dílu
10.4.2013 | Aleš Smutný
190 příspěvků
-
Přijde mi dost úsměvný v dnešní době dávat do her text "You Died" (nebo "You're Dead") poté, co chcípnete. To nás tím jako hodní vývojáři informujou jen pro případ, kdybychom si toho náhodou nevšimli (že jsme chcípli)?
-
-
Speciálně pro tebe tam mají todle
http://darksouls.nexusmods.com/mods/images/24-1-1348065124.jpg -
Souhlas. Správně by tam mělo být naspáno *Ťuťu ňuňu, bylo ti ublíženo s následkem smrti, ale neboj, zmáčkneš F9 a budeš opět naživu.*
-
V případě Dark Souls to má své opodstatnění - ta hra se ti tím vysmívá.
-
-
Ale i tak, nebylo by třeba lepší/originálnější něco jako "Too hard to stay alive?" nebo něco takovýho. "You Died" mě v roce 2013 svojí hloubkou a originalitou přímo ohromuje.
-
-
"You Died" je přesně tak strohé, prosté a prázdné jako smrt sama.
-
-
Nemyslím si, že pro toho, koho se smrt týká, rozhodně nejde o strohou, prostou a prázdnou věc. *15*
-
-
-
-
-
No vypadá to fantasticky (nasvícení, detaily, fyzika na šatech...). Ovšem doufám že tam budou i trochu ponuřejší, šílenější a úchylnější lokace. Takovej schnilej močál, nebo krvavá lázeň á la Demons Souls by tomu světu dali šmrnc.
Ale i kdyby ne, můžete mě někdo zamrazit, objednat PS3 sběratelku s rytířským brněním a pak rozmrazit až to vyjde? -
Tady neni absolutne co resit..Jasnej MUST HAVE.
-
Dark Souls+DSfix201+dsmfix09+PC-UI key, stačí len prekopčiť, kto chce skúsiť má to hneď:
http://uloz.to/xHZKRJqP/dark-souls-dsfix201-dsmfix09-pc-ui-key-rar -
Katastrofalna kamera, katastrofalny port, katastrofalne ovladanie. Ne uz ma tato hra nechava chladnym.
-
-
Katastrofální lama...
-
-
Díky grafice to pro me je jeste o kousek lakavejsi. Nastesti to ma porad takovej ten feeling jako Dark Souls 1 i pres "hezci" prostredi
-
Tak ja mam takovej ambivalentni pocit. Grafika je oproti jednicce uzasna. Trochu se mojim o vyzneni sveta a nelibi ae mi UI.
-
IGN gameplay demo jede an PCčku :-D (http://www.shacknews.com/article/78672/dark-souls-pc-was-half-assed-but-dark-souls-2)
-
Jedničku jsem hrál jen chvíli.Konverze na PC se nepovedla a tak nějak se mi to nehrálo dobře,což mi velice mrzelo protože po ohlášení PC verze jsem byl nadšený.Teď to ale vypadá slibněji,grafika pěkná,hratelnost mi přišla trochu lépe udělaná pro nehardcore hráče (lemply) jako jsem já takže já se těším na další info/video/screen a budu doufat že druhý pokus PC verze se jim podaří lépe. *4*
-
-
musis vysolit dalsich 50eur aby si sa mohol hrat. Vies nova taktika predajcov. Dodrbu hru aby si si musel kupit gamepad aj na pc
-
Staci sehnat xbox pad a stahnout DSfix (zvysi rozliseni).. a hraje se paradne i na PC. ;-)
-
-
A bude i hardcore mod pro ty největší masochisty? *16*
-
-
Když to bude hrát na PC bez modifikací tak to bude HC. *3*
-
-
Hele já bych klidně přitvrdil. Kindle bych zavedl až po získání Rite. Titanite by byl jenom rare drop. Snížil bych příjem duší. Za smrt by byla penalizace mínus humanita plus nějaké ty duše a pokud by si nezískal Retrieve a zase by si zemřel, byla by to perma smrt apod. *1*
-
-