Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II vypadá věrně odkazu předchozího dílu
10.4.2013 | Aleš Smutný
190 příspěvků
-
Nehraje někdo DS na PC? Já sem si to kupoval před nějakym časem na Steamu, ale ještě sem se k tomu nedostal. Hlavně kvůli některejm bugum, nastavení grafiky a ovládání, gamepad sice mam, ale doufal sem, že by se hra s myší a klávesnicí mohla zlepšit.
-
-
stačí správně nastavit dsfix+dsmfix a jede to bez problému i na k+m. Existují i mody, který do hry daj i k+m ikony
-
vysel na to neoficialni mod na grafiku a ovladani a dalo se to uz hrat.
-
Hrej s gamepadem, na klávesnici je to krkolomné až běda.
-
-
to jsem nemyslel jako kritiku ds, spíš jen takove prani protože her jako jsem napsal ted moc nevychází.
-
-
to mela byt reakce na nekoho dole
-
-
Jako nevím nevím. Jedničku považují za možná nejlepší RPG co jsem kdy hrál, (a hrál jsem jich dost) ale tady jsem možná čekal o trochu víc. I když samotný obsah vypadá dobře po grafické stránce nevidím žádný skok v porovnání s DS1. Stejně tak animace a fyzika působí obdobně. Doufám že to výjde i pro PS4, tam by mohla být grafika na vyšší úrovni.
-
-
nejlepší asi proto že si konzolista
-
-
Tak to pak jo, a které RPG za posledních 8 let se Dark souls vyrovná atmosférou a perfektním mixem singleplayeru a pvp
-
-
-
Neuvěřitelný kolik buzeranů se tu sešlo... Půlka z vás nevěděla jak otevřít dveře od cely tak se na to vyserete a jdete prskat jak jsou vývojáři neschopný prasata... Mám opici a je mi z vás na blití...
-
Všechny obavy jsou už pryč. Vliv původního ředitele tam je stále hodně znát, nebo se ti tva noví hodně rychle naučili ten jeho styl (kdo hrál předešlé dva díly, tak pochopí). Prostředí zajímavé, nepřátelé zajímaví, fyzika je konečně na úrovni. Ještě to chce vyšperkovat, ale na to mají stále moře času.
A příliš mi to ani nepřipomíná Dark souls, jedině ohníčky, draci a obecně takový ten pocit, který má celá série Souls her. To je dobře, doufám minimálně ve stejný skok v herních mechanikách, jaký byl mezi Demon's souls a Dark souls. Ale umírat budeme stále... *1* -
No nevím, mám z toho videa spíš smíšené pocity. Prostředí vypadá parádně, ale co to bylo, jak ho ta potvora mlátila a nic mu nedělala? Z dalších věcí mírně pozměněný animační systém, přišlo mi to takové neohrabané (ale třeba to bylo hodně těžké brnění), tři zbraně v ruce (malý a velký meč a sekera), upravené UIčko (to nevypadá zle), celkové dojmy: smíšené. Bojím se toho stále stejně :) *7*
-
-
Myslím si, že ta postava měla schválně nějaké přestřelené statistiky (podobně to dělali i v některých ukázkách původních Dark Souls).
To video se mi celkem líbilo, ale taky nevím, odkud z toho všichni jasně vidí, že tu hru "nezprasili". Neříkám, že jo, prostě nevím, to z toho fakt nejde poznat. Jedině, že je tam hodně smrtí, ale je z toho vidět, že jich kvůli uklidnění fanoušků tam dali možná až trochu moc *3*
-
-
A kdy to vyjde? kdyz kliknu na vase info o hre tak tam je 2015 to by bylo nak dlouho ne?
-
-
tipnul bych si 2014. nic konkrétního oznámeno není.
-
-
jestli se nepletu bylo to oznámeno na staré konzole ne? čili letos nebo začátek příštího roku
-
-
vzhledem k tomu, že oznámili, že v roce 2013 to NEBUDE, tak tipuji rok 2014...
-
-
-
-
No snad to dobře dopadne, už se toho nemůžu dočkat, spolu s jedním kolegou jsme jediní dva co to na české youtube scéně dohráli, tak snad se chlapi pochlapí a obtížnost třeba ještě kapku zvednou :)
-
-
Odkaz na YT, dik
-
Hele Venco, tobě sebevědomí přetejká koukám i ušima - prej jediní dva co to dohráli :D fakt sranda :D Já jsem třeba dohrál jak dark souls tak demons souls a samozřejmě, byl jsem jediný v republice kdo dohrál obě hry dohromady :D jinak Demons souls je dle mého názoru těžší než Dark souls, ale to už je věc pohledu, tam je hlavně problém, že bonfire se odemkne jenom po poražení bosáka takže o vztek není nouze.
-
-
Mluvím o youtube, čti pořádně ! Jediní dva co jsme to zatím dohráli formou lets playe
-
-
huh tak fajn :) Doporučuju ještě Demons Souls to mě bavilo asi i o trošku víc a pokud hledáš výzvu, tak doporučuju ;)
-
-
Bohužel nemám PS3 :/
-
-
Mrknu na to ;)
-
Aha, tak kdyžtak - nemám to ověřený ale údajně je na PS3 emulátor... sice to neni tak uplně legální, ale za zkoušku to stojí
-
-
-
-
-
Doporucuji vyzkouset challenge - pokorit DS s lvl 1 postavou (pyromancer) - ponekud zvysi obtiznost. :)
-
Ještě zvednout optížnost ? :D:D Jasně ty vole.. *1*
-
-
Proč ? Neříkám že to je lehký, zabralo mi to 89 částí, ale o to by to byla větší výzva :D
-
-
To snad už nejde .. *1* To už by bylo na hraně nehratelnosti *1*
-
-
No, asi jo, beru zpět, tohle je tak akorát, pamatuju jak jsem se s tím na začátku natrápil, to by asi moc nových hráčů nenalákali :D
-
-
-
-
Vy si fandíte hoši *1*
-
-
Nevím nevím... jestli si to koupím neprošel jsem ani jedničku v životě jsem nehrál tak těžkou hru... Rozhodně nejlepší momenty hry jsou když projdete po nějaký té hodině nějakou část a zabije vás něco ke konci a jedete znova od podělanýho ohníčku to jsem měl tu chvíli pěnu u huby a okamžitě off game *1* Obdivuji lidi co to dohráli. Rozhodně mě přišlo zábavné, že jsem wajpoval i na prvním bossovi hned, prostě WTF game. *1* (Tím neříkám, že je špatná jen jsem n00b proto si jí nekoupim *1* )
-
-
Stačí jen nebýt zbrklý, nedělat pořád to samé dokola, trochu se obrnit trpělivostí a mít dobré refexy
-
DS funguje jinak nez ostatni hry, a to ze lidem poradne nerekne jak muze spoustu hracu odradit. Prvni pruchod hrou mi prisel dost tezky a s nekterymi bossy jsem se docela potrapil, ale zaroven jsem zacal rozumet tomu jak se vlastne hraje. Druhy pruchod s jinou postavou uz byl vice mene bez zaseku, a kdyz jsem zkousel dalsi build pripadala mi ta hra docela jednoducha. Ne vsude, plus porad se dalo lehce umrit, ale spis proto ze jsem neco podelal nebo byl prilis sebejisty. Doufam ze obtiznost zustane nebo pritvrdi ;-)
-
Začínal jsem úplně stejně jako ty, ale časem se do toho dostaneš, získáš jak to říct... "skill". :D Když jsem to šl poprvé, tak dostat se přes druhýho bosse Taurus Demon mi zabralo asi 4 hodiny, v druhým průchodu jsem to zvládnul už za nějakých 20 minut, je to jen o cviku :)
-
-
Až na to, že hra není tak těžká, když se seznámíš s herními principy. Některé bosse jsem šupl hned na první pokus....
-
-
No tak jasně, je to jenom o tom dostat to do ruky, celkem jsem se trápil tak do 5,6 bosse, potom už to šlo napoprvé napodruhé. V NG+ je to zatím procházka růžovou zahradou *4*
-
-
-
-
To bylo knourani a slibu, jak PC hraci budou hodny a port budou kupovat. Pak ten klenot vysel i na jejich piratskou barku a co? Zase se jen kradlo a na hru hnuj kydalo. Jsem rad, ze tvurcum toto PC dobrodruzstvi neznechutilo jejich praci a ze porad maji dost sil a odhodlani svym vernym fanz prinest pokracovani, ktere serii nebude delat ostudu.
-
-
pokud já vim hra byla v top10 prodejů na steamu několik týdnů, takže se asi zas tak špatně neprodávala - obvzášť když i dvojka je plánovaná na PC od začátku
-
:DDDD ludia si to vyprosili ale to co oni ponukli bol odpad
-
Nehodnotil bych úspěšnost PC portu na základě několika hlasitých a přehnaných reakcí jisté menšiny na fórech.
-
Té fušerské konverzi říkáš klenot, bez uvozovek? *15*
-
Ja ti teda nevim, ja sem si Dark Souls koupil... a koupil sem si k nemu i controller rovnou, abych si to vubec zahral =D.
-
-
A to ti mam verit? Na internetu?!? Chces urcite jen trollit...
-
-
http://img547.imageshack.us/img547/3292/97216493.jpg
obcas i na internetu nekdo neco mysli vazne... podivne, ze =)? -
-
Jj, pekny pokus, ale tenhle obrazek se da na googlu najit na 8474 strance s vysledky vyhledavani Dark Souls PC version unboxing. A to, ze ti tam chybi ovladac nebudu vubec zminovat...
-
-
Jj, je to od tebe pekny. A dekuji ti, ze si hru koupil. Ale prosim, neber internet tak vazne...
-
Ja ti teda nevim, me ho google nenachazi nikde.. a taky este aby, kdyz ho mam akorat u sebe na facebooku =). Ver, never, me je to koneckoncu fuk, pointa byla takova, ze ne vsichni jsme DS ukradli... i kdyz se musim priznat, ze sem se dvakrat daleko nedohral - a to ne kvuli tomu, ze by me to nebavilo, ale ze sem byl proste z ty ztisneny atmosfery s prominutim priposran az za usima. Musim se k tomu nekdy vratit.
-
já nevím, kdy jsi viděl vyhledávání obrázků na googlu naposledy, ale už to není udělané na stránky... a umí už i vyhledávat přímo přes konkrétní obrázek, což na tenhle jaksi shodu nenajde...
ale ano, Nightborne si naběhl v tom, že na té fotce není nic, co by třeba zmínilo jeho nick nebo jen games.cz...
-
-
-
-
-