Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petice temer nikdy nic nedokazaly, Im sorry.. Pokud se sami nerozhodnou, tak je zadna petice nepresvedci..
    • misho8723
      Neviem či petícia nebola za tým, že na PC nakoniec vyšiel Warhammer 40 000 Space Marine..a vtedy stačilo Relicu nato, aby hru hodili na PC niečo cez 12 800 podpisov pod petíciu.. na jednej strane, áno Relic je vcelku dosť založený na PC komunite a PC hrách, keďže väčšinou robia RTS hry, ale na druhej strane, dali na PC 3-person strieľačku, ktoré na PC niesú až tak obvyklé, zatiaľ teraz sa jedná o HC RPG hru, ktoré majú ľudia na PC radi
  • Mam sice PS3, ale ak je akakolvek mala nadej na PC verziu, tak by som si kupil tu (peticia podpisana).
    Ak nevyjde, tak si to o par mesiacov kupim za par korun a skusim aj tak.
  • 40 tis podpisu a koupi si to 5 tis lidi:)
    • nehadam sa o cisla, ale dost bude zalezat aj na sposobe portu, ked nechaju povodne ovladanie, + nezoptimalizuju to na klavesnicu + mys, tak sa nebudem cudovat aj 39k stiahnutiam :)
    • a 35k sosne z torentu :))
      • Mechwarrior_bw
        optimista !
      • Cahir
        To by byla slušná facka pro vývojáře. A bojím se, že taková prognóza není daleko od pravdy.
  • 44 k je pro ne malo z ekonomickeho hlediska neatraktivni kdyz prodali 1,5 mega kopii na brzdice vyvoje her tzn konzoly. Az tam bude pres 500 k tak je to mozna zaujme, otazka pak je jestli vsichni co se podepsali si to pak koupi :)
    • Na druhou stranu velká spousta lidí, co by si to koupila, nemá o nějaký petici ani tušení...
  • hmm hardcore RPG? precital som recenziu, a vyslo mi z toho o dost tazsie Golden Axe
    kde je tam roleplay? ze si zoberiem tazke alebo lahke brnenie? velmi hardcore...ak tam nieco take je, prosim v diskusii o doplnenie
    • MrSanta
      Nuž co jsem vypozoroval z různých zdrojů, tak mi to přijde více RPG než třeba Diablo. Ale to nic nemění na tom, že se, dle mého, jedná spíš o akční RPG s hardcore obtížností.
      Hardcore RPG bych to rozhodně nenazýval.
      • Ano,je to hardcore RPG,můžeš to pozorovat z jakých úhlů chceš,dokud si to nezahraješ,nepochopíš.
        Prostě stará škola,neuvěřitelně úžasná hra.
        • MrSanta
          Samozřejmě nehrál jsem, pouze koukal na YouTube. Na můj vkus tam schází možnost rozhodování hráče jak dál v příběhu, nějaké ty vedlejší úkoly, svoboda v pobíhání hráče, nějaké ten crafting.
          Samozřejmě, můžu mít zkreslené informace, zatím jsem ani to walkthrough nedokoukal do konce. Je to vše pouze můj dojem. Ale pod hardcore RPG si představuju něco jiného. Hlavně tam potřebuju mít partu spolubojovníků, ovládat to z izo pohledu a mít systém aktivní pauzy *3*.
          To ale nic nemění na tom, že hra vypadá úžasně a v případě vydání na PC bych jí dřív nebo později koupil.
          • hrac se sma rozhoduje jak dal a svym hranim tvori pribeh, svoboda pobihani tam je, crafting taky - holt to jsou ti youtube hraci :-)
            • MrSanta
              Hehe, asi jsem holt nepozorný divák *1*, ale ta skupina tam není.
    • kostejnesmrtelny
      Tak nějak. Taky prosím o doplnění *1*
      • Black_Hand
        tak uz galerie by mohla neco naznacit :)) http://games.tiscali.cz/dark-souls-13998/galerie/208990 .
  • Začal jsem hrát Fallout 3!!
    • matty-the-gamer
      Klídek, myslim že než udělaj port (jestli ho vůbec udělaj), tak máš Fallouta dohranýho i se všema datadiskama. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit