-
Kde to mám taky podepsat?
-
Ja bych to byt jimi udelal tak, ze bych hracum nabidl hru si predobjednat (ihned za ni zaplatit) bez moznosti zruseni (pouze v pripade, ze by hra nakonec nevysla) a kdyby tech predobjednavek bylo dostatek, hru pak na PC portnout. Takhle sice 40 000 lidi vola po PC portu, ale sotva polovina z nich by si ji skutecne koupila a to je jednoduse malo. To by se rekl bych PC hracum prilis nelibilo. *2*
-
-
A co když vydají nedodělaný paskvil? Vrátí peníze?
-
-
To je riziko, ktere by museli hraci podstoupit pokud by chteli port Dark Souls. *5* Vsak takhle to preci dnes chodi ne? Spokojenost hracu az na poslednim miste.
-
-
Tak mi řekně u které hry bylo, že nemohli rušit předobjednávky?
-
-
Myslel jsem tim, ze vseobecne to chodi tak, ze se na hrace prdi. Nacpete tam vsemoznou DRM, proste udelejte cokoli co zvysi prodeje bez ohledu na zaklazniky. Predobjednavky se rusit samozrejme daji. Kazdopadne ja jsem smysl predobjednavek stejne nikdy nepochopil.
Ja doufam, ze Dark Souls na PC nevyjde, ta zas*ana komunita kolem PC si takvou hru nezaslouzi. A to jsem PCckar.;-)
-
-
-
-
-
!íšpel ej mirykS
!gmo akčars ej otoT -
No ale když někdo myslí že Zaklínač je RPG tak je to těžký, nebyl sem chopnej to hrát, a to sem se nutil, hodně hodin, ale je to IMO totalni BS linearní a tupej, možná s ok grafikou. Esi je tohle to samý, nemám vůbec zájem. Stejně tady všichni zaklínače veleběj, takže prostě místní názory nelze brát v potaz. To samý dragonage, totalni bulshit kerej sem nebyl schopnej hrát ani když sem se nutil. A to to tady dostalo hodnocení jak sele :D Obě ty blbosti
-
-
Si zapni Maria, tam budeš moci zabíjet příšery hned:-D Navíc pokud se ti zdál Zaklínač těžký, co takhle si snižit úroveň? A lineární? Nenech se vysmát, člověk mohl ovlivňovat, co se stane, sice ne moc, ale mohl......A DA bulshit? Proboha, co je podle tebe dobré RPG z poslední doby? A neříkej poslední DS, to by totiž o Tobě dost vypovídalo.
-
No a co by tedy vyhrálo pro tebe cenu nejlepšího letošního RPG?
-
-
!3 woR stniaS
-
-
Jo aha, mno *15* Už se těším, až můj nick bude používat polovina diskutujících a redaktoři za vše budou hanit jenom mě... *5*
-
-
?šílsymen ,ínlánigiro ěnčetatsod kcin jům ej ež ,mílsym áJ
!!onodamirP -
-
Mně ani tak nejde o ten nick jakožto spíše o to, abych nebyl spojován se všemi příspěvky, co tady někdo naspamuje pod nicky, které se budou typově blížit tomu mému! *15*
-
-
-
-
-
-
juuuuuu analekj maaam raad
-
-
Ach jo, už zase... Redaktoři, vy to vidíte, že je to z jiných IP než používám!
-
-
Staci se zaregistrovat, aby to bylo poznat.
-
-
On reglý je, ale má zrovna banána za nepřístojnosti v diskuzích.
-
-
LOL, jaké nepřístojnosti? *15* Vždyť mé příspěvky se nesou ve vždy velmi civilizovaném duchu! *2*
-
-
No hlavně neházet flintu do obilí *15*
-
Ani si nedovedeš představit, jak náročné je vyhovět takovým personám jako je pan Poláček, pan Bach či pan Grygar! Mají na mne příliš vysoké nároky, takže je přirozené, že se někdy přehmátnu! *13*
-
Všechny diskuse si už nepamatuju, ale banán si dostal po zásluze. Bohužel "diskusních trollů" je tu víc - ale musím uznat, že co si pamatuju, tak jsi se choval alespoň slušně. *3*
-
Náhodou... Vždyť jsem tě třeba ani jednou neurazil, ani tě jinak nenapadl a neznevažoval tvůj názor. Nebo se snad pletu? *3*
-
Jedna bába povídala...
-
-
-
Já reglý jsem, akorát že mám BAN, i když vůbec nevím proč... *13*
-
-
Jasně, ty nic, ty muzikant! *1*
-
-
-
-
-
40000 podepíše.
4000 koupí.
30000 upirátí.
6000 neunese, že hře zůstanou nějaké konzolové prvky a buchne jim z toho hlava.
Ať žijí PC! -
-
Proč? Skyrim byl konzolový až na půdu a všeci se z tého mohli podělat, jak je to ovládání boží... *6* *7*
-
-
llllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllll hlavně z inventáře co? :D Dávám tomu 3 rroky než z toho modeři udělaj hru, zatím ignoruju
-
-
Hnidopichu.
Pravej fanoušek chyby nevidí. -
-
aneb pravý fanoušek je nekritický fanatik?
-
-
A né snad?
-
-
I fanoušek vidí když po třiceti hodinách hraní se nedostane dal kvůli bugu v questu..
-
-
Fanoušek po třiceti hodinách, já po třiceti minutách... *13*
Kdyby to někoho zajímalo, tak mi začaly dialogy běhat tak rychle, že jsem nebyl schopný pobrat děj (hry hraju bez zvuku, poslouchám u toho hudbu, ale ani se zvukem se to nespravilo).
-
-
-
-
Výjimka.
***** ****** jim řekl, že se jim má líbit, tak se jim Skyrim líbil.
***** ****** by mohl začít vydávat týdenní články o tom, co se má českým hráčům líbit, byla by to pecka.
-
-
-
40 000 podepsalo a sotva 4 000 koupi *15*
-
-
A nějaká inovativní myšlenka v tomto foru by nebyla? *15*
-
-
Co ta moje, ta se nelíbí? *14* *5*
-
-
Opakovaný vtip přestává být vtipem, v tvém případě je "opakovaný" slabé slovo. *4*
-
-
To nebýt vtip, to být opravdové! *16*
-
-
Jak se žije s banem? *1*
-
-
Taky mě štve, že už dvakrát si tady někdo používal můj nick... *16*
-
Velmi těžce! Doteď nevím, za co jsem ho dostal... *13*
-
-
-
-
-
LOL tak to se asi podivěj, dyž budou mít petici se 100k podpisama, že si to koupi pak jen 1k lidí a zbytek klasicky zpirátí :)
Lol na ten jejich HC, to muzou žrát tak lidi co jim je ted 15 a nikdy HC nehráli, ty co hráli Ultimu underworld ze kerý dodnes všechno čerpá, EOB 1,2, ISHARY, Lands of Lore, Daggerfall atd., se jen usmějí a v ruce rozdrtí sklenici. :D
zdar -
-
jo ALE esi je to fakt normální RPG čemuž nevěřim, a esi je to tak dobrý jak se píše, čemuž taky nevěřim, tak esi to vyjde - o čemž pochybuju, a bude to stát rozumný peníze, což je prakticky vyloučený... tak si to koupim, možná .)
-
-
Já se tedy nepřipojím... *14*
Protože znovu už to nejde. *2* -
Přál bych si Skyrim s podporou pro mobilní telefon Nokia 3310. Kdo je se mnou, ať mi dá mínus. *5*
-
-
dám ti plus.. nejsem s tebou!
-
-
Plus znamená, že se ti líbí můj příspěvek *14* Děkujiiii!
-
-
A já sem nedal nic, protože na tebe z vysoka kašlu *7*
-
-
-