Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trojan Batheseda rozloží konzole, a najlepšiu konzolovú hru si na PC importujeme nátlakom!
    KONZOLE SÚ MŔTVE!
  • A navic je to hardcore hra, na tu dnesni pc hraci stejne nemaji naturu.
    • aha *7*
  • Tahle hra je na pc rozumne neprenositelna, protoze ma dokonale gamepadove ovladani, ktere by mys s klavesnici nepobrala a pc fanatici by zase neprezili fakt, ze se ta hra musi ovladat gamepadem :-).
  • Uz nekolik tejdnu se mi to vali doma pekne vypaleny. Ja si to snad fakt konecne zahraju.
    • Tak to jsi pekna sviiine.
    • Predpokladam za na xbox na ps3 bys to moh zahodit bez multiplayeru to je jen polovicni hra protoze ty online funkce jsou na tom to nejlepsi
  • matty-the-gamer
    Snad to vyjde, za minulou hodinu přibylo 1000+ hlasů, což je dobré. Asi se taky zapíšu, přestože nesnáším když někam na internetu musím psát pravé jméno a příjmení + Postal Code...
    • a jak prosimte zjisti, ze si tam nenapsal prave jmeno a postal code.
  • Preed
    Podpisal som to a hru si kupim ak to vyjde.
    • Lawliet
      Taktéž jsem podepsal *3*
    • ja ukradnem originalku z obchodu
      • Preed
        pirat lvl90 :P
  • No super! To by byla pecka :-)
    Pokud by to opravdu dokázali provázat se Steam-em na slušné úrovni, tak by to bylo něco!
    Nemyslím si, že by si to 90% stáhlo, Steam ochrana se sice dá obejít, ale! pak už žádně achievementy, online vazba s ostaními hráči, což je na této hře jedno z hodně unikátních věcí a myslím si, že hardcore hráči na které se tadle hra směřuje si to nenechají ujít ;)
    • matty-the-gamer
      Doufám že ne, protože Steam a další službičky akorát otravujou život (můžou bejt sebevíc skvělé, ale já je pořád budu nesnášet) a nějaké achievmenty? *15* Bez achievmentů jsem žil až do teď, tak myslím, že to pár let ještě vydržím... Multiplayer taky nehraju, takže ikdyž si hru koupím tak cracknu a nebo to stáhnu z warezu (pokud hra bude vyžadovat Steam či jinou blbinu).
    • ja, ak by som si to kupil, ihned zhanam crack na to, aby som nebol naviazany na steam, achievementy a pod su mi ukradnute, ak chcem hrat offlinovu hru, tak jedine offlinovo
      (stara skola)
      • matty-the-gamer
        Přesně *4*
      • Tahle hra je bez online režimu jen poloviční..
        • Malleth
          Má pravdu ten člověk. Zanechávání zprav, sledování smrtí druhých, invadování a přivolávání pomocníků dělá z Dark Souls to co je.
        • Kecáš mrdky zmrdko.
  • prijdou dafky a kupuju !
    • Prase
  • trol.diskuzni: Je to lepší ty primadono? Beztak prdáš mrdele (:
    • Dlouho to tu nikdo nenapsal, tak to napíšu zas, a tentokrát v SuperHyperUltraMegaMaxiReálVerzi:

"Milion lidí podepíše petici, tvůrci se rozhodnou, že tedy Dark Souls pro PC ano, za rok to vydají, jeden si to koupí, a 999.999 lidí si hru stáhne."

Takoví jsou PCčkáři IDRMZ! Jsem PCčkář, Xboxář i PSkář, takže mi nemužete nadávat, chacha, jsem totiž úplně nejvíc nejobjektivnější! Konzolisti jsou taky póvl! A handheldisti ještě větší! A mobilisti největší!

I love you! *14*
      • senk jů veri mač, můvíš mi z dušé!
        • Táhněte, hovádi.
      • A ty si taky pěknej syčák!
  • Podepsáno, hned, jak tady o tom byla bleskovka.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit