-
10? Hustě. Dark Souls jsem nedávno jenom zlehka ochutnal a s usměvem na tváři odložil na dlouhý zimní večery. Po týhle recenzi přijde na řadu asi dřív než sem myslel. Bravo.
-
Divil bych se, kdyby tady u bylo jiné hodnocení než je 10.
-
První český Let's Play na internetu http://www.youtube.com/watch?v=T0KqyL3E80I&list=PL5E2BEF45BE2F6FBD&index=1&feature=plpp_video
-
parádní kousek ...ale POZOR doporucuji pouzitvat UPS za PS3 protoze se muze stat jako me 30hod...sekundový výpadek proudu a sup... autosave corrupted a vlastni zaloha nejde a je zde jen autosave...tupe.... nabiram silu abych zacal znovu ale nejdriv dojedu uncharted 3 pak racheta MW3 a skyrim a pak zase zacnu znova :-) paradni kousek tato hra... jinak vsem mele jako jsem byl ve hre ja doporucuji sejmout draka na moste a budete mit ted nevim jestli drake nebo dragon sword.. s tim to jde mnoohem lepe ve hre a i black knight podlehne.... mnoho stesti...
-
Pán Smutnej miluju Vás za tuto desítku.
O tom jak je Dark Souls jedna z nejlepších her roku atd. se dál nebudu rozvláčňovat, všichni už by to měli vědět. A šmitec.
Ještě jednou díky za recenzi. -
Páni, koukám, že to tady docela ožilo *8*
-
-
Ale recenze PC verze od TG nikde, palec dolu. Zrovna od TG bych cekal ze po vydani PC verze prijde alespon s nejakym clankem nebo shrnutim.
-
-
A je to... rozehral jsem to nanovo a uz jsem skoro tam kde jsem byl. Slo to opravdu hladce a z byka mi vypadla zla byci helma kterou jsem predtim nemel a ktera proste vypada skvele :D Jenom mi ted zase vubec nejde porazit toho parchanta za mostem v basementu... Predtim jsem k nemu sel asi 20x nez se mi konecne podarilo prijit na to ze se nemam pokousek okolo nej protahnout ale spis ho locknout a bojovat co to jde ale najednou je to tezsi nez se to zdalo predtim. No dal jsem tomu tri pokusy a zbytek zase nekdy jindy. Je to bohuzel presne ten blbej uzkej prostor kde mi muze z ty kamery jebnout.
-
.
-
Nevi nekdo nejake nove informace jak to vyhlizi s pripadnou PC (kon)verzi po te ankete co probehla? Nebo se to zametlo pod koberec a je ticho po pesine?
-
-
Zacina to tak bohuzel vypadat-taky to stale sleduji jestli se nekde neco noveho neobjevi, nicmene pocinaje unorem zadne nove oficialnejsi informace neprosakly, spise na zahranicnich webech vladne skepse z toho co jsem googlil. Aktualne je asi 88 tis. podpisu v petici, coz nemyslim, ze je dostatecny.
-
-
Nevite nekdo jak na toho Knight Artorias s melee charem? Toho proste nemuzu a nemuzu zabit...
-
-
To je proste takovej hajzl... porad pohodicka, pohodicka a pak pouzije takovou tu schopnost kdyz se nabije a neda se dostat. Kazda rana co mi da mi sebe skoro veskerou staminu a muzu se jit klouzat.
-