Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty bláho zase jenom na krabičky a na počítače nic? Tahle hra by na PC patřila víc, co naplat - nasr.....t
    • Ty seš ko*ot... takovej nick si může dát jen narušená osoba :D:D ty nakopávači :D
    • Proc by mela na pc patrit vic?
  • Jo abych nezapomnel, prvotridni dojmova recenze, smekam. Tahle hra si to zaslouzi...
  • Dark souls je nej a nej hra
  • MidnighT91
    Zajímavé, moc, moc zajímavé... Po vstupu jsem smozřejmě nečekal že rovnou dostanu ostrým kůlem do břicha (od schodů *8* ) serpenti jsou dost nepříjemní obzvlášť ti s elektřinou, každopádně zatím nemůžu sehnat lepší meč než je drake sword... Nejlepší meč co mám má damage 90 vylepšit ho ale tak aby byl lepší než drake sword by si vyžadovalo moc kamenů a to mi příjde škoda vzhledem k tomu že každou chvíli určitě najdu lepší jednoruční meč...

V jednom místě vidím na konci úzké chodby stát hada a za ním světlo, tak se po něm rozběhnu s kopím a z ničeho nic ho odpálí obrovská koule přičemž já se zastavil asi centimetr od ní, v ten moment co tam proletěla jsem se samozřejmě tak lekl že jsem uskočil dozadu (i se židlí *15* )

Dole jsem pokecal s papiňákem a nad ním pak sebral podivně tvarovanov věc (snad meč či co)... Moc jsem tam toho zatím nenašel pár duší a asi dva prsteny ale vypadá to že mám zatím všechno...
    • MidnighT91
      Pomocí té koule jsem pak rozbil tu zeď u které stál had a tam jsem osvobodil čaroděje, taky jsem zjistil že papiňák za tu chvilku někam odešel... Co mě naprosto dostalo a nečekal jsem to, byla ta truhla dole co mě chtěla sežrat... Do té díry, hned tam jak odcházíš od té truhly směrm ke schodišti, jsem nechal padnout asi čtyři koule a další pak rozbila zeď, tam byl u mrtvoly jeden z těch prstenů mám dojem a slepá chodba končící v propasti... Taky jsem nečekal že dole v tom bahně budou další 4 beznožníci, to jsem nezachápal...

Dál jsem se zatím nedostal poprvé jsem umřel nahoře kde je elektrickej had a nejtenčí mostek s houpajícíma sekáčkama, hada jsem přehlédnul a on mě shodil dolů... Každopádně tam odkud létá koule jsou ten jedinej slepej průchod, aby koule padla hned po vystřelení do propasti, vidím tam most hada a duši ale nemám páru jak s tam dostat... Řekl bych že když půjdu dál přez ten tenoučkej mostek tak tam nějakou cestu najdu...

Z Firelink Shrine odešla ta němá ženská a taky ten úplně první borec co mě tam přivítal... Taky se tam ukázal mluvicí cosi jako had co furt přežvikuje a chce abych ho krmil předmětama a kamenama (za to dostanu jen duše?) Taky borec se zázrakama furt běduje kde je jeho paní (neměl náhodou odejít s ní a s jejíma kumpánama do katakomb???)
      • Dobře ty, vítej v Sen's fortress. *1*
        Jinak tu truhlu zabij, dostaneš z ní kopí, které je daleko lepší než Drake sword (už ho musíš za něco vyměnit, nejspíš už sis všiml, že přestává stíhat). Jak jsi viděl toho hada a poklad v té místnosti kde létá koule - jdi prostě cestou nahoru, jak jsi šel a brzy tam cestu najdeš. Jakmile se dostaneš do nejvyšší části, budeš na střeše pevnosti a už tě čeká pár otravnejch nepřátel a boss.

Ta němá ženská je mrtvá (zabil ji ten zlatej rytíř, když jsi byl u druhého zvonu). Ten úplně první borec šel do New Londo ruins a borec se zázrakama se tu paní ztratil (podle něj), ale až ji najdeš, tak tě čeká velké překvapení. *3*
        • Té firekeeperce tam zůstalo brnění a černé oko, doufám, že jsi to sebral. Pomocí něj budeš moct napadnout toho zlatého rytíře a bojovat s ním o její duši (a pokud ji vrátíš na její místo, znovu to tu holku oživí) a navíc získáš jeho prsten, což je asi nejlepší prsten ve hře...
  • Jedna z her, která má smysl na PC. Na konzolích podle mě příliš neuspěje. Právě proto jaká je.
    • Magore :-). Mas zcestne a hloupe predsudky. Dark Souls se uz ted prodalo vic, nez zaklinace 2. Takze jestli neco konstatovat, tak ze zaklinace je pro pc skoda, na konzolich by udelal vetsi diru do sveta.
      • Trol.diskuzni
        Snažíš se vlichotit Alžbětě, či co? *7*
    • Malleth
      Tohle je opravdu hra jak dělaná pro konzole. Hlavně ovládáním. Na PC by se samozřejmě taky hodila, ale bez gamepadu by to bylo nehratelné
    • Kam na tyhle nazory chodite? Demon's Souls i Dark Souls jsou hry na konzole jako vysity. A ze neuspeje? Hra, ktera dostane pokracovani je neuspesna?
      • 13_11
        Myslím, že naráží na herní tvrdost, která odnepaměti patří osobním počítačům – na herní rozhraní ani na to, jak se hra ovládá, tuším, nenaráží. Zmínka o neúspěchu je pochopitelně scestná.
        • Pokud dobre chapu, co je mysleno herni tvrdosti, tak to je sprominutim blbost. Odjakziva byly hardcore hry i na konzolich jedny z nejuspesnejsich. Metal Gear Solid, Final Fantasy, atd.. mluvi za vse. PC nema zadne vyhradni pravo na hardcore hry *3*
          • co je na metal gear hardcore???? :-D
            • lipkozzi
              Alebo na Final Fantasy? :)
            • Nebo ten na NES, to bylo maso ...
            • Hral si jednicku na PsOne?
          • 13_11
            Nikdo netvrdí, že osobní počítače si nárokují výhradní právo být hardcore… Tradici Dungeon Masterů, Wizardry, The Bard's Talů, Lands of Lorů či Eye of the Beholderů jim však už ale nikdo nikdy nevezme.
            • 13_11
              Pozor! Znovu opakuji: já nepsal obecně o herní tvrdosti, nýbrž o dané žánrové variantě! Je dost pravděpodobné, že to z mých komentářů nebylo patrné, proto se to pokusím ještě jednou a přesněji vyjádřit. Taky to nebudu moc rozvádět.

Uživatel TesteraThor si posteskl, že Dark Souls vychází jenom na konzole a že PC má smůlu, ačkoli by Dark Souls pro PC byl rozumný krok; narážku, že hra na konzolích neuspěje, jsem přešel, poněvadž je scestná. Nicméně postesk, že hra takového kalibru a ještě navíc takové žánrové varianty drsných krokovaček nevyšla i pro osobní počítače – to upřímně taky nechápu.

V předešlých komentářích jsem se špatně vyjádřil. Napsal jsem: „Myslím, že naráží na herní tvrdost, která odnepaměti patří osobním počítačům…“ Abych předešel nedorozumění, měl jsem pochopitelně napsat: ‚domácím počítačům‘, na které odpradávna vycházely právě zmiňované hardcore krokovačky. To je ta tradice, o jaké jsem psal, proto ta zmínka několika zlatých titulů. Snad mě, drazí čtenáři, nemáte za takového blázna, který by tvrdil, že konzole nemají své hardcore tituly?! Kdepak, téma diskuse bylo jasné: Dark Souls -> hardcore krokovačka -> proč nevyšla i na PC, když zrovna domácí počítače hardcore krokovačky udělaly a vytvořily. A to je prostě fakt, který se nedá vyvrátit.
            • RavenHolm
              13_11: Tohle by bylo na dlouhou debatu, tak to moc rozvádět nebudu. PC nemá o nic větší tradici HC her než konzole (nemluvím o současné generaci). To jak vypadají hry dnes, nemá na svědomí PC ani konzole, ale konzumenti, kteří baží po zážitku a ne po učení se ovládání nebo snahu o pochopení herních principů. V dobách kdy si PC a konzole hráli každé na svém písečku a neprali se o jeden, vycházeli velmi náročné hry na všechny platformy. Proto mi přijde dost divné vychvalovat PC za jeho tradici s HC hrami a starší konzole v tomto ohledu ignorovat.
            • 13_11
              Tradici, Robotron3, tradici ;-)
            • Rada z tehle her byla i na konzole ;)
  • Tak zrovna Capra demon tazky nebol. Staci mat dostatok flasticiek, ked zle odhadnes situaciu a potom len uskakovat ked sa zazenie. Je totiz dost pomaly a dlho mu trva kym po udere znova machne zbranami. A skutocne nebezpecny ma len ten utok oboma zbranami v jednej ruke. Ale to je zase dost casu na ustup. Problem moze byt, ze na seba hraci navlecu tazke bnenie a spomalia pohyb a kotule. Pripadne, ze tam idu velmi skoro a nepocistia skor okolie na zisk lepsich zbrani.
    • Nebyl, tezke je zabit ty psy aniz by zabil tebe. Na poprve jsem se jich nejakou nahodou zbavil a vesele ho pizlam ... kdyz mi dosly baterky v ovladaci :). No a pak uz bylo jenom tech 20 neuspesnych pokusu o eliminaci psu. To cloveka nauci byt poradne pripraven :).
      • Jojo ... uskakovani kaprovi a hitnuti cokla. .. Povedlo se mi vylakat prvniho psa a umlatit nahore, nez tam kapr dosel, potom seskocit a umlatit druheho psa ve vyklenku. Potom easy. Ale az potom :)
  • Kvuli recenzi a ruznym jinym chvalozpevum jsem si hru koupil. Opravdu jsem se tesil na kvalitni RPG. Ted jsem ji dohral a opravdu by me zajimalo na cem autor recenze frcel, kdyz ji psal a dal te hre 10.
    • P1trs
      Tak si bez koupit Skyrim ty hnupe.
      • Co je konzoloidni ultravetraku, nelibi se Ti pravda? Proc bych si mel kupovat Skyrim, takovy odpad joudo? I kdyz vynecham klasicke stezovani na grafiku, ovladani a hudbu (ktera je pouze v demickach a jinak se line z repraku ticho), coz by samo o sobe stacilo na snizeni znamky z 10, tak je tady cela rada jinych problemu - jako - ve hre se travi 95% casu bojem, chybi pribeh - respektive vypraveni pribehu, ktere jde shrnout do 10 vet a to doslova, NPC - se kterymi si pokecate asi jako s mentalne postizenymi (to i v Diablu 1 jsou dialogy propracovanejsi), nebo kompletne chybeji logicke hadanky. A to se nechci navazet do soubojoveho systemu nebo RPG, kde jsou do oci bijici chyby. Ciste objektivne 10 muze dat pouze ultra-vetrak jako jsi ty, nebo dite, ktere ma dohrano maximalne 10 akcnich radoby RPG her. Takze maximalne tak 6-7/10, ani o tuk vice
        • P1trs
          ocividne nevis ani tuk o cem mluvis a akorat placas sra*ky
          takze v akcnim rpg mam travit vetsinu casu kecanim se stupidnima npc nebo sbiranim nejakych nesmyslu ci jak si to predstavujes ty joudo? pak ti znova doporucuji Skyrim, protoze mentalove jako ty si ani lepsi hry hrat nezaslouzi
          nechces se navazet do soubojoveho systemu? no to bych rekl, protoze k tomu muzes rict leda uplny hovno, jelikoz je to jeden z nejzabavnejsich systemu, co se kdy ve hre objevil
          a k pribehu se nebudu vyjadrovat jinak by ta cerna dira co mas v hlave mohla explodovat a znicit celou galaxii *1* *6*
          • Drahy vetraku, je videt, ze otacky se Ti zvysuji a snazi se popohnat ten jeden zavit, ktery preziva v tve hlave, na nejvyssi otacky. Predstav si Zaklinac je akcni RPG a je tam hodne NPC a nejsou stupidni a nemaji stupidni dialogy. To, ze mas problem porozumet mluvenemu ci psanemu slovu, neznamena, ze i zbytek populace s Tebou tento problem sdili. Ono ve vetsine RPG jsou NPC, ktere Ti pomahaji pochopit cely pribeh, ktery se Ti autori snazi sdelit. Porad tady zminujes ten odpadek Skyrim, coz asi znamena, kdyz DS poctim a nazvu ji RPG, tak pocet RPG, ktere znas je asi 2, coz by odpovidalo Tvemu mentalnimu veku.
            Co se tyce soubojoveho systemu, tak ten ma celou radu chyb - a jedna z nejvetsich je, ze vsichni protivnici utoci skrz zdi, stromy atd, coz je chyba ktera by se nemela v akcni hre objevovat. Dale je, zde zasekavani o ruzne vycnelky, coz ma u souboju casto fatalni nasledku. Dale snad vsichni minibosove jdou bez problemu ustrilet zdalky - proste jen tak tam stoji.
            A co se pribehu tyce a jeho podani - utec z vezeni, NPC rekne zazvon na 2 zvony, po zazvoneni se spusti demo, had rekne najdi princeznu, ta rekne za prokleti muze muj otec, had rekne zabij ctyri bosy, pak zabijete finalniho. Chapu, vseho vsudy 4 dialogy, 3 dema a celkem cca 10 vet je maximum, co dokazes pochopit. Cokoliv, co ma vice nez 10 vet je pro Tebe nepochopitelne, proto hry jako FNV, BG, nebo Planescape jsou naprosto mimo Tve chapani.
            • P1trs
              Hmm, argumentujes uplnymi nesmyly, jak se dalo cekat. Ukaz mi hru bez bugu. Dark Souls neni zabugovana hra. Ovladani je mizerny pokud to hraje clovek na klavesnici, coz je jeho blbost. Na me skrz zed nezautocil nikdo ani jednou! Pribeh ti neni naservirovan na stribrnym podnose jako v kazdym rpg zamerne. Dal uz na tebe nebudu reagovat ty *12* degenerovany. Zdar! *14*
  • Mam asi 4 duse ze kterejch jde prej udelat zbran ale vubec netusim jak na to... to je pres tu nabidku modify weapon?

Nejak jsem taky nepochopil k cemu je prsten od bily kocky co jsem ji nasel sedet na zdi v lesich.
    • Jestli ti to poradi, tak musis adekvatni zbran dostan na +5 (u Andre kováře) pak je potreba to dostat na 6+ a to bud taky u Andreho nebo Obra v Anor Londo, ted nevim. Az to dostanes na +10, tak muzes u Obra v Anor Londo zmenit napriklad scimitar nebo jine zatocene ostri v Quelaags Fury - ta duse z pavouci zeny. Ta zbran jde pak taky hodit na +5. Jinak nepratelum sekej ocasy.

tady mas legendu jak na upgrade zbrani:http://www.neoseeker.com/forums/51620/t1688136-upgrading-weapons-guide/

Jinak kontroluj jak reinforce weapon, tak modify, to je kdyz chces zmenit typ, prave treba jako na boss weapon. Snad ti to pomuze
      • Tak jsem to peclive zkoumal ale nenasel jsem jedinej mec kterej by mohl konkurovat skvelymu Black Knight swordu +5 coz je teda zklamani.

Navic jsem se zkusil prat s tim hopkajicim rytirem v minulosti a to je teda absolutne bez sance. Sel jsem radsi delat vytrznosti do knihovny.
  • Tak si to tam hezky prochazim v tom Londu nebo jak se to tam... a musim rict ze to je prvni lokace ze ktere mi trochu spadla brada kdyz jsem do ni vlez a supervytah je proste bozi. Jenom se bojim protoze jsem se ted dostal do toho bileho baraku a pamatuju ze kdyz jsem koukal na PVP videa tak se vetsina PVPeckovani odehravalo prave tam :D
    • Jo, vypadá to, že je to velmi oblíbené místo pro multiplayer všeho druhu. Stačí tam chvilku pobíhat v human form a invaze přijde... což je v kombinaci s těmi bossy a omezenou humanitou fakt příjemné :-)
      • Mno ja human form stejne moc nepouzivam. Na to mam porad nedostatek humanity. Asi pak zajdu do kanalu na krysy nejakou nafarmit :D
        • Na to peč. Krásně se dá farmit v Oolacile (v minulosti), tam padá humanita jak šílená...
          Anor Londo je krásná lokace, ale zase patří mezi nejtěžší - zmrdi s obříma lukama a OS.
        • Já human form používám jen když chci summonovat/kindlovat (i když to má prý ještě jiné pozitivní efekty). Pokud jsi nezabil Lautreca a vzal black orb ve firelniku, tak ho můžeš invadovat v Anor Londo u bossů... Existuje dost jednoduchý způsob, jak ho porazit je za něj mj. 5x humanity do inventáře. Taky jde něco koupit u obchodnice v kanálu v Undead Burg a taky můžeš zkusit nechávat v AL zprávy "need humanity" (je jich tam plno), hráči, kteří to pochopí, ti dají rating +1 a získáš humanitu (i když je to takové divné, já ještě ani jednou nezískal žádný rating i když dost často nechávám podle mě dost přínosné netriviální zprávy). Jo a ještě můžeš nechat svůj summon sign a pokud tě někdo summonuje a porazíte bosse, tak bys měl humanitu získat taky.
          • Humanity se ještě dá používat na zlepšení chaos zbraní - stackuje se to do 10. Dále se zlepšuje item discovery (opět do 10, doporučuji používat s Gold serpent ringem) a zvyšuje odolnost před curse (a to o hodně).

A ještě zvyšuje všechnu obranu před fyzickým, ohnivým, bleskovým i magickým poškození (až do 99)...
  • Kdyz uz jsme u tech rad tak se mi pomoci meho paklice povedlo otevrit nejaky dvere ve vlezu do veze (po prvnim cernem rytiri). Z tech dveri vede vezi velky tocity schodiste a dole je takovej velkej chlapek s jeste vetsim sekyro/kyjo/mecem a zabije me vzdycky na jednu ranu... jak zabit toho? Z veze se mi ho nepovedlo vylakat abych ho dokazal dostat pod zebrik kde bych ho premluvil bombama a docela mi vrta hlavou co s tim hajzlem :D
    • Svlikni se do naha:P, abys byl rychlejsi a backstabuj.
    • Jinak bomby na něj neplatí, jeho štít vykryje takřka všechno. Budeš ho muset sundat jako chlap v boji na život a na smrt *1*
    • Jednoduše. Jmenuje se Havel (jako fakt) a je z něj docela dobrej prsten. Jelikož je pomalý a jeho útoky také, dá se snadno sundat pomocí backstabů. Prostě vždycky uhni do strany/rolluj před jeho útoky a backstab - Havel's dead *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší