-
@text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
-
-
Myslis snad: tolik tisicu hracu si hru nezpirati, vid? Ja bych tu hru PCckarum moc pral, ale copak se ti to vyplati, kdyz to vetsina stejne stahne jako Warez?
-
-
"Na rovinu, pokud nemáte trpělivost a dostatek herního času, pokud nemáte rádi samotu a občas se ve hrách RÁDI bojíte, když kráčíte totálně temnými kobkami, kde není ani ta mizerná louč, tohle nebude nic pro vás."
Ty (pravděpodobně) neúmyslné protiřeky a přeřeky tu jsou poslední dobou nějak často. O.o -
-
Pane Smutný, má hra vůbec nějaký příběh, resp. je způsob vyprávění takový, že motivuje hráče jít dál? Nebo jde jen o kulisu?
EDIT: Pardon, nemělo jít o reakci na tebe, překlep. -
-
Příběh je opravdu spíš kulisa. Motivace je ve hře ale víc než dost, hlavně samotné objevování světa a nový loot.
-
Ne, hra ma pribeh, ktery osvetluje pozadi a prostredi hry, ale hranim se nijak nerozviji. Jit dal hra hrace motivuje jinymi zpusoby.
-
No, když už jsi na mě zareagoval, rád ti odpovím: Příběh je v Dark Souls, stejně jako v Demon Souls, opravdu spíš kulisou, ale když ono to má tak pohlcující atmosféru a je to opravdu tak nebývale těžké (kor v dnešní době), tak to tomu na konci člověk stejně nezazlívá. =)
-
-
-
-
-
ba naopak, čísla jsou důležitá a tvůj příspěvek mi řekl, že jsi 0
-
Číselné hodnocení je jediný univerzální ukazatel, na který se mohu spolehnout, nikdo jej nemůže obkecat a každý člověk na této planetě mu bude rozumět... Nedovedu si představit, jak by dnešní svět mohl fungovat, kdyby vše bylo založeno na relativních slovních ukazatelích.
-
-
-
-
Jinými slovy mám zakázáno reagovat? Tak to tě bohužel zklamu - pokud mě oslovíš svým komentářem, je tvojí povinností akceptovat komentář i nazpět... Nemusíš na něj reagovat ani jej potřebovat, ale chybalávky - více udělat nemůžeš.
Co se týče obsahu tvého příspěvku, asi k němu nemám jinak co říct, jelikož mi nepřipadá ničím podnětný, takže to vypadá, že minimálně takhle tě potěším... *3* -
-
Co tak vidim, na tebe plati uslovi: "Brecis sice hezky, ale na cizim hrobe" :). Pises neco o nadhodnocovani recenzi a o recenzich, ktere nemaji to, co by mit mely, a to zrovna v diskusi pod vybornou recenzi na vybornou hru :) Ono vsechno se da, kdyz je to na spravnem miste *3*
-
-
-
Jen do toho, posluž si... Jde ti to věru skvěle, úplně zírám! *3*
-
-
Jedná se o stejnou osobu, potvrzuji, příteli *5*
-
Jedna zásadní věc... Nebavte se s Trolem. Já už jsem jednou takhle naletěl v diskuzi pod recenzí DE:HR člověku jménem Lolec ( nedivil bych se kdyby šlo o stejnou osobu). Pro něj ani nejsou zásadní nějaký hodnoty... Jemu jde jen o to někoho vyprovokovat. Proto prosím Nekrmte Trola :-)
-
-
-
-
-
-
Kéž by takhle dopadlo Dragons Dogma, aby bylo takhle hard, to by byla lahoda pane Jahoda.
-
Včera jsem se asi 20+ krát mrcasil s OaS v Anor Londo. To je šílenej souboj. Šel jsem na to v lehkejch hadrech s dark wood grain ringem, první po Ornsteinovi. Jedinkrát jsem se přiblížil na poslední ránu od jeho smrti, ale pak mě stiskli v rohu, protože jsem nedával pozor, kde jsem. Musim říct, že to locknutí na PC funguje idiotsky, člověk hne myší a hned mu to přeskočí na toho druhýho, hrůza. Pak jsem ze zoufaství přivolal toho rytíře na pomoc, a stal se z toho naopak strašně jednoduchej souboj. Rytíř zaměstnal Smougha a já měl volný pole jenom pro Ornsteina a zabil ho během chvilky. Smough pak už taky neni problém. Až mě to trochu zklamalo - když jsem poprvé dal na podvacátý Capra Demona, měl jsem mnohem lepší pocit.
-
-
Ten souboj neni tak tezkej se mi zdalo. Ja vubec lock nepouzivam (jen na komary a bosse motyla).
Jen jsem behal okolo co nejdal od toho tlustyho a kdyz na me nabehnul ten hubenej tak jsem unhnul a dvakrat ho seknul a zase utek. Touhle taktikou jsem ho sundal skoro bez ztraty kyticky.
Tlustoch byl zase jenom o tom nabehnout na nej, probehnout mu okolo boku a kdyz bouchnul tak mu zasadit dve tri rany a pryc. Za chvili byl dola a v podstate bez problemu. Capra demon mi delal vetsi vrasky. -
-
Jo, to je ta lehčí verze. Zkus někdy zabít Smougha prvního :D. Ten mega Orstein je uplně jiný kafe, zvlášť když na to jdeš s pomalou zbraní. Ja měl Lightning Zweihander +3, kterej sice dává pecky, ale pokaždý jsem měl jen asi 2s okno na útok :D. Takže běháš okolo sloupu jak blbec, pomalu mu usekáváš hp a pak tě jednou napíchne na kopí jak buřt a mužeš začít znova :D
-
-
Mne se naopak zdá lehčí velkej Orstein nakonec i když všude píšou že je to těžší varianta souboje. Pokud se mu schováváš za patku od uraženýho sloupu nemůže na tebe bleskama a jinak každej jinej jeho útok je blokovatelnej a nežere životy přes štít, potom stačí jen vyčkávat na vhodnou příležitost a vběhnout mu "pod sukni", když jsi pod jeho nohama nemůže na tebe, párkrát sekneš a zas utečeš za patku od sloupu tak abys ji měl mezi sebou a Orsteinem, tímhle způsobem je to úplná pohodička.
-
-
-
-
co je definice hardcore hry ? obtiznost ? vsak si ji u spousty her muzete nastavit, ne ? ja hraju jen na normal a hry dohraju jen jednou a uz se k nim nevracim, jen vyjmecne. pokud bych mel srovnavat, tak Metal byl pro me brnkacka, ale u ceho sem se vztekal byla hra Maximo a jeji zaverecny boss. mlatil sem ovladacem o zem. Takze to znamena ze Maximo je hardcore hra jak delana pro PC a Metal gear je brnkacka delana pro Wii ? o))))
co je Hardcore ? *3* -
-
Přirovnání obtížnosti Dark Souls k nastavení Hard u obvyklých her moc nefunguje. Pořád v nich jsou totiž checkpointy, savy a podobně. Dílčí souboje (kromě většiny bossfightů) v Dark Souls nejsou extra těžké. Ta obtížnost spočívá spíš v tom, že téměř každá tvá akce má určitý dopad. Stačí lehce polevit v pozornosti a i obyčejný nepřítel tě pošle zpět k bonfiru a připraví tě o všechny duše. Nebo si můžeš znepřátelit důležité NPC, čímž ztratíš přístup k předmětům či kouzlům. Důsledek je ten že ta hra působí realističtěji než veškeré rádoby simulace a dokáže tak vtáhnout mohem více než jiné hry.
-
-
Prave. Obtiznost s hardcore primo nesouvisi, i kdyz z ni vyplyva. Muzu treba udelat casual hru arkanoid po milionte prvni a nastavim tomu obtiznost, ze se kulicka zrychli o 100% s kazdym odpalem a vsehovsudy budou jen tri zivoty od zacatku a pak Game Over.
A bude to hardcore hra? Ne. Jen pitome tezka casual hra :) -
-
neco na tom bude *1* diky
-
-
-
Podle me je 'hardcore' pojem spis pro komplexnejsi hry, ktere vylozene hrace nevedou za rucicku, ale uz pocitaji s tim, ze tuhle hru budou hrat ti, kteri bud urcite principy her uz znaji, a nebo se neboji je sami objevovat. Nesouvisi to primo s tim 'tezka hra' = 'hardcore', i kdyz tak tomu taky byva.
-
-
Evidentně je potřeba, abych vysvětlil upgrade zbraní. Takže:
Normální zbraně, které už máte ze základu, nebo je najdete jako poklady, nebo je koupíte se vylepšují pomocí 9 titanite shards do +5. Jakmile dosáhnete tohoto bodu, musíte najít Large Ember a dát ji Andrému, s tím můžete dělat zbraně do + 10, ale spotřebuje to 9 Large titanite shards. Poté musíte sebrat Very Large Ember a znovu ji dát Andrému, je však zapotřebí 9 Titanite chunks a 1 Titanite Slab. To je NORMÁLNÍ upgrade těchto zbraní.
Pak existuje tzv. Raw upgrade, kdy potřebujete zbraň na +5 a Large Ember - pak můžete udělat zbraň do Raw + 5 (sežere to 10 Large titanite shards). To je tzv. Raw upgrade. -
-
Pak je kovář dole pod Firelinkem v New Londo ruins. Jmenuje se Rickert. Ten dělá magické zbraně. Potřebujete zbraň na +5 norm. upgrade a pak můžete udělat až do +5 magic weapon (sežere to 10 Green titanite shards) - to udělá zbraň, která má magický bonus. Dále potřebujete Large magic ember a můžete udělat magickou zbraň +10, zapotřebí je 9 Blue Titanite Chunks a 1 Blue Titanite Slab.
Existují ještě dalších 7 cest, jak upravit normální zbraně, ale nechci spoilerovat hru. Pokud jste už byli v Katakombách, Anor Londu, v lese a v Painted world of Ariamis, vysvětlím i zbytek *3*
-
-
"omylem" jsem zaútočil na NPC postavu po příletu do Lordranu a ta na mě teď neustále útočí - nemám šanci. jak dál? je jiný způsob jak vyresetovat její chování?
-
-
No, vzhledem k tomu, od začátku hry do Lordranu je to CCA 10 minut by neměl být problém dát novou hru, ne?
-
Tuším že pod prvním zvonem,který musíš rozhoupat,je obchodník,u kterého se dají mazat "hříchy".Já jsem taky omylem zabil NPC-obchodníka-ale nechal jsem to tak,jak to je.Stalo se.A pro ty z vás,co budou v počátcích hry frustrovaní-nevzdávejte to.Taky jsem první den "končil s hraním"a hra už byla vystavená na Aukru,ale nakonec jsem si to naštěstí rozmyslel a NELITUJU!!!!Nahráno cca 140 hod.a stále není konec.Je to jedna z nej her vůbec,co existují!!!
-
-
edit:pokud ovšem NPC zabiješ,je to v loji:-)
-
-
-
Nevíte,prosím,jak sejmout Red Dragona na mostě v Undead Burg?Díky moc *4*
-
-
Ja ho ani nemusel zabít ustrelil sem mu ocas a kdyz sletl na most sprintoval sem kolem nej k brane a pak zmizel *2*
-
Mě zemřel bugem :) Zabil sem Capra Demona a šel za tím drakem. Jakmile mě uviděl, tak zemřel. Asi se mě lek...
-
-
Stejna situace ... drak se odjakziva bal kapra :) jo holt fyzika davala vzdycky nejvetsi damage, zvlast pokud je to dynamicka vs. staticka kolize.
-
http://www.giantbomb.com/dark-souls/61-32697/i-just-killed-the-red-dragon-on-the-bridge-with-one-arrow/35-518425/
"My red dragon commited suicide. After killing Capra Demon, I walked up to the bridge and all of a sudden I turn towards the bridge and he explodes into a bright white light. 10,000 Souls my way. I already had the sword luckily."
Vypadá to, že to u tebe nebylo ojedinělé... -
:-)))))
-
-
pod mostem mu strilej do ocasu lukem pak vypadne ten sword
-
-
Poté jsou speciální zbraně, kterou nejdou vylepšit pomocí normálního titanitu. Ty vyžadují TWINKLING TITANITE. Vylepšují se do +5 a je třeba 10 Twinkling titanitů.
Dále jsou zbraně z ocasů dračích nepřátel (Drake sword a další), na ty potřebujete Dračí šupiny! Opět na +5 a 10 Dragon scales.
A nakonec jsou zbraně, které vytvoříte z duší bossů a normálních zbraní +10 u speciálního kováře (a je ještě pár dalších zbraní, které nejsou z duší). Na +5 max a je třeba Demon Titanite (10) - získáte ho z jednonohých soch bez hlavy. -
-
Tohle ja chapu to uz jsi totiz jednou moc pekne vysvetloval ale neni mi jasny jestli toho twinkling titanitu najdu dost aby melo cenu vylepsovat treba dve takovy specialni zbrane resp. jestli pada z nejakejch mobu co se respujou.
-
-
Padá pouze z krystalových ještěrek, které se však nerespawnujou. Až budeš v Anor Londu, budeš je moci kupovat (ale velmi draze). Pokud chceš dobré místo na farmení ještěrek, jdi do Great Hollow z Blighttownu.
-
-