-
Naprosto vynikajici hra ktera si 10/10 pravem zaslozi.Mam ji na ps3 a jsem maximalne spokojen.Doporucuji vsem co maji radi obtizne hry ktere jsou ferove a hrace nepodvadeji ai ktere vidi skrs zdi atd atd.Tady kazdy zaplati jen a jen za svou chybu.
-
-
Tak tak. *5*
-
No... to AI ale zrovna občas přes ty zdi vidí a útočí (nemyslím duchy)... *3*
Zrovna dnes jsem Dark Souls dohrál a nemůžu tu hru ani na sekundu dostat z hlavy... Přijde mi úplně zbytečné k tomu něco psát, všechna chvála je oprávněna.
Jestli máš PS3 verzi, tak doporučuju PC verzi nebo budoucí DLC k PS3 verzi... Ten nový obsah je velmi kvalitní, hlavně bossové jsou i ve srovnání s původní hrou špičkoví jak vzhledem, tak chováním, Artorias je momentálně na první příčce mého žebříčku videoherních bossfightů (akorát teda podle toho co jsem slyšel měli být Manus a Kalameet nechutně obtížní, což mi nějak nepřišlo... všechny bossy po O&S jsem udělal solo kdyby zas někoho napadlo se v tom vrtat *3*).
PS rád bych tady ještě upozornil na 1 problém s PC verzí, o kterém se nemluví tak jako o rozlišení a fps a jde to většinou opravit - pokud to hrajete se sluchátky/stereo repráky, tak dost možná neslyšíte úplně všechny ambientní zvuky, které v té hře jsou, je nemožné si toho jen tak všimnout... viz http://pcgamingwiki.com/wiki/Dark_Souls#Sounds_.28ambient.29_broken_by_default -
-
Mimochodem, o žádném vidění AI přes zdi nevím, respektive jsem si ho doteď nevšiml. Možná ti ušlo to, že nepřátelé můžou slyšet tvoje pohyby a tak tě zaznamenat...
-
-
Jasně, Artorias je po pochopení jeho pohybů docela lehký, ale ten boj je prostě super. Kalameet mi nějak nedělal problémy - je velký, není moc rychlý a jeho útoky jde odhadnout dost dopředu... jeho rány taky nebyly nějak smrtelně silné a jde se jim dost snadno vyhýbat nebo je blokovat, v tom mi i ten Arorias přišel horší. S Manusem (btw pokud to dobře chápu, tak není jisté, jestli je to fakt ten Pygmy) to bylo takové divné - porazil jsem ho na druhý pokus, poprvé jsem mu nedal ani ránu :-) při druhém pokusu jsem si ho chtěl tak oťukat s tím, že mě stejně zabije, šel jsem mu hodně na tělo, takže nepoužíval ty své magické a daleké útoky a prostě jsem ho nějak urubal, asi jsem měl trochu štěstí, bylo tam z mé strany pár dost riskantních bloků a estusů...
Tím viděním přes stěny myslím to, že občas prostě útočí skrz tenčí stěny (ale až když jsou vyprovokováni třeba tím zvukem, to je pravda), hráč přes ty stěny může útočit taky... napadají mě třeba stříbrní rytíři v AL, ti to dělají často a určitě to není záměr a není to jen tak "přes roh", což by šlo pochopit jako nepřesnost animace. Je to ale fakt drobnost :-) -
-
Njn jsem lama a Artoriase jsem proste nemohl dat. Takze uz mam hotovy skoro vsechno okolo. V podstate mi ted uz jenom zbejva nahazet duse do misky a dat se do ty posledni casti :D
-
-
K tomu Kalameetovi... Hned u východu z Artoriasovy arény směrem k townshipovému bonfiru jsou schody nahoru, narazíš tam na zamčené dveře... pokud ještě nemáš klíč, tak ten je v townshipu, nevím jak přesně popsat kde a nevím, jestli si to dobře pamatuju, ale zkusím... je to v takové první velké hale, na kterou narazíš - přicházíš tam shora, dole je pár nepřátel, vede k ním schodiště z pravé strany té "haly"... z ní vede východ směrem ke zkratce, na most a k Manusovi, ale taky tam jsou vzadu vpravo schody nahoru. Jdi po těch schodech a za nějakou dobu narazíš na místo, kde je možné seskočit dolů (mě na to upozornil message od hráčů, ale uvidíš to i tak, není to nic tajného), no a tam někde už získáš ten klíč :-) Pak odemkni ty dveře a dál si už poradíš :-)
-
Kalameet jde mimo me. Slezu po zebriku, on se na me rozleti, spali me a konec. Nedari se mi utect (zkousel jsem proti nemu, od nej, pod nej, do strany, kdyz to kreju stitem tak to chytim hned vzapeti druhym ohnem a konec.
-
No, v původní hře byl velký boss buď pomalý jak sviňa, byl předvídatelný, měl slabé útoky a pouze hodně vydržel (Seath, Gaping Dragon), nebo měl naprosto nefér útoky (Hellkite, deriváty Stray démona). Kalameet právě porušuje tento trend.
Ale s tou ČR bych souhlasil, Havel a Ostrava snad v japonštině nic neznamená, takže tu je velká šance... -
Nejsi sám, já tam taky byl až ke konci hry (i když jsem měl level o něco nižší, nějak 72? možná), ať si tam hned po OS běhají veteráni natěšení na nový obsah :-) A kdybych měl po Oolacile jít do takových Demon Ruins a Lost Izalith, asi bych lehce skřípal zuby nad tím kvalitativním rozdílem :-) Samotný závěr mi taky přišel velmi pěkný i když na samém konci asi nebyl mechanicky nejzajímavější boss hry. Jsem rád, že ten boj má... snad to není spoiler... poněkud jinou atmosféru, než bývá ve hrách u finálních bossů zvykem, ale to se dalo u té hry čekat.
Ten Kalameet mi právě rychlý nepřišel, ale vnímal jsem to podle bossů z Oolacile, kteří jsou obecně rychlí a agresivní... je pravda, že je asi rychlejší než velcí bossové z původní hry. Na jednu ránu mě dával jen když jsem se nezacláněl, např. 2x mě zabil takovým svým krátkým skokem, když jsem ho zrovna mlátil do nohou... Ale fakt mi přišlo dost jednoduché se mu vyhýbat a blokovat, vysoký level určitě taky dělal své...
PS vypadá to, že ve From Software je nějaký fanoušek ČR, koukal jsem na nějaké info ohledně Havla (DS) a vypadá to, že ta postava může mít docela rozumný důvod se jmenovat po skutečném Havlovi... A taky jsem zjistil, že se v Demon's Souls jedna postava jmenuje Ostrava *8* (+ jeho štít je prý podobný růži ze znaku Ostravy, podle mě je ale ta podoba minimální... těžko říct)
-
-
Boj s Artoriasem je fakt hezkej, tak měl vypadat boj s Gwynem. Kalameet je právě že na svou velikost dost rychlý a pár jeho útoků má tendenci tě oddělat na první ránu - samozřejmě záleží na tom, jestli jsi se do Oolacilu hnal hned po OS, nebo jsi nejdřív sundal pár Lordů, na levelu postavy dost záleží. Pokud jsi opravdu dal Manuse na druhý pokus, tak to upřímně gratuluji.
A s tím Pygmym: no, šance jsou takové, že je to buď sám Pygmy (a popis jeho věcí to naznačuje docela hodně), nebo nějaký anonymní člověk, který byl shodou okolností první. *1*
Podle mě se jedná spíš o Pygmyho, jelikož by tím odkryli i poslední velké tajemství příběhu. *3* *3* *3* -
-
To je docela overkill, dyť je to level, který maj lidé na konci hry (po zabití všech Soul Lords). Já tam šel jako 50, hned po OS bossovi. *3*
-
A to jsem toho Artoriase dal jeste tak trochu se stestim. Ono to teda jinak neslo protoze at jsem delal cokoliv tak mi vzdycky ujela nejaka chybicka po ktery me zabil a ja tam sel znova.
-
80 :DDDD
-
A tvůj level? To je totiž docela směrodatné...
-
Ja dal Manuse na prvni ale musim rict ze jsem musel prejit z Estusu na Humanitu abych to upil ale nakonec jsem ho dal docela v pohode :D
-
-
-
-
Gratuluji k dohrání! Tahle hra patří rozhodně mezi nejlepší hry všech dob a jsem rád, že nejenom já to vidím takto. *3*
Jinak Artorias byl poměrně lehký boss (oproti OS), zato Kalameet byl tuhý oříšek a Manus se pere o místo nejsilnějšího bosse s hl. bossem Anor Londa. Dá se to odvodit i z jednotlivých Let's playů na youtube, kdy Artorias sice zabíjel napoprvé jak nic, ale později se lidi naučili taktiku a zničili ho, u Kalameeta to bylo o dost těžší (hlavně kvůli množství života a smrtícím útokům), takže méně zkušení padali jak hrušky.
Manus je taková třešnička na dortu, takhle má vypadat finální boss! Pygmy by Gwyna rozmlátil na hadry. *1*
-
-
-
Jak jsem pokročil dál, tak musim napsat o novym dojmu: zklamání z designu Anor Londa a z něj pokračujících lokací (Library, C. cave...). Jakoby to dělal někdo z týmu okolo Mass Effectu. Zatimco hrad a související (Forrest, Basin, Depths, Blighttown, New Londo) - to vše je chytře nadesignováno, propojeno, vlastní lokace mají zajímavý systém cest, se zkratkami, skrytými místy, a obsah lokací je zajímavý a bohatý, stejně jako rozmístění nepřátel - mimoúrovňové, ale dává to smysl...tak Anor Londo a spol. oproti tomu vypadá jako zoufalost. Sterilní prázdné lokace, sem tam truhla, malá variabilita nepřátel, lineární až hrůza, a ty otočné systémy mi moc cool nepřijdou. Spíš idiotský a to jinak chytrýho světa se nehoděj.
Když jsem tuhle probíhal tou obří knihovnou, tak jsem se vysloveně nudil. Navíc tam hra není logická. Člověk přijde nahoře k bossovi a je zabit. Objeví se jinde než u posledního bonfire. Jde nahoru znovu a je zase zabitej, nikdo mu nevysvětlí, že tam nemá chodit a musí jít uplně jinam, do c.cave a zabít bosse tam. Tohle nesnášim, protože to nutí hledat nějaký informace na netu - vůbec to narozdíl od zbytku hry neni odhadnutelný. Nebo big hat Logan - jak by mě vůbec mohlo napdnout, že když vše koupim (i to co už mám), tak on odejde, ale já ho někde najdu a můžu zabít, a pak se někde jinde zas objeví truhla, kde si vezmu jeho věci. Zoufalost. S tim jsem teda nespokojenej, ten člověk/tým, co připravoval toto nemůže být stejný jako ten, co dělal hrad a okolí. Tahle část se moc nepovedla. -
-
Ja musim rict ze se mi vytah v Anor Londo libil a Library je proste skvela. Skoda jen te lokace za library. Ale tak krystalova propast kam se jdu podivat ted vypada taky dobre. Navic u Anor Londa dava smysl ze je vsechno tak mohunty. Dik tam maj velikansky straze a jeste vetsi pani domu.
Otocnej system se mi fakt libil a kdyz jsem tim poprve otocil tak jsem si rikal ze to je super i kdyz mi to nedavalo velkej smysl ale to mas jako se vsim. Jeden holky a druhej maly holky, ovce nebo kluky. -
-
No jasně, každej má rád něco jinýho, ale nemůžu si pomoct. Anor Londo má sice velkou paní domu, ale všechny schody nebo třeba nábytek v místonostech je standardní, takže to moc smysl nedává. Kdyby šla po těch schodech, tak si hned zlomí nohu v kotníku :) Otočnej systém mi připadá jenom jako rádobypuzzle pro hráče. Proč by někdo vytvářel takový systém a nespojil střed prostě normálně čtyřma mostama? To samý v knihovně. Proč by ji někdo stavěl tak, aby z ní udělal pseudobludiště, kdy musim točit schodama abych se vůbec mohl dostat třeba o pouhé patro níž? Nebo výtah, který nikde nezasatavuje, ale jezdí jen první-poslední patro? Nepřipadám si jako hnidopich, hra je prostě skvělá, ale v kontextu těch předchozích chytře vymyšlených oblastí to nedává smysl. Hrad je prostě skvělej. Až jsem si řikal, že konečně někdo ve hře vymslel hrad, kterej vypadá jako místo, kde by se skutečně dalo žít (a ne jako v TES, kde skrz masivní blok hradu vede pár chodeb skrz pár místností bez oken, jako kdyby to tam vykutali nějací horníci). Když si skáknu do painted world, tak je to zase fajn, ale jakmile se vrátim zpět u obrazu a chci třeba k prvnímu bonfiru, tak musim běžet dvě minuty přes naprosto sterilní prostředí a to se mi nelíbí. No neřikám, že je to uplně neúnostný, ale připadá mi to jako škoda, jako hůř odvedená práce.
-
-
Ačkoliv se mi jak AL, tak archívy líbily, musím uznat, že v mnoha místech to vypadá, jako by autorům docházel čas a tak tam dali to, co je jako první napadlo. Schválně srovnej všechny lordy duší a obsah s Oolacile - minulosti. Zatímco jedno je naprosto generické a snadné, druhé je naopak HODNĚ obtížné a srší nápadem. To je jeden z mála mínusů DS, že v původní verzi byl nejtěžší boj OS a pak vše po tom pohodička (až na Čtyři krále se slabou zbraní).
-
Njn asi mas pravdu ale zase Anor Londo je prvni lokace do ktery kdyz jsem vlezl tak jsem se normalne kochal... :D To ze level design a prakticnost budov nejdou vzdy ruku v ruce je proste skoda ale uz to tak byva. Pravdou ale je ze normalne se to da resit znicenou nebo jinak zablokovanou cestou coz tady kluci vynechali.
-
-
-
Mě třeba Anor Londo a archívy přišly ještě v pohodě, co mi přijde úplně o ničem jsou Demon Ruins & Lost Izalith. To jsou takové naprosto nezajímavé a strilní "standardní lava levely". Chtěli to udělat zajímavé tím, že to udělali obrovské a nacpali tam stáda capra demonů, taurů a spol asi aby to budilo dojem velkoleposti a pocitu "wtf? s těma jsem bojoval jako s bossy a teď jich tu jsou desítky!" ale nějak to nefunguje... Je to v té hře jako pěst na oko, protože všechny ostatní lokace jsou hodně kvalitní.
-
-
zase tolik nepřehánějte :) .. lesser capra démoni jsou tam tak 4 nebo 5 a taurů tak 10 a to jen kvůli tomu že jich 5 hlídá Chaos Ember.
-
-
-
mam nahrano v dark souls kolem 88h. jdu pekne pomalinku, hru si vychutnavam. Porad ale nevim co je ta zlata zare nad mou hlavou, ktera se behem hrani obcas objevi a v cucne se do me hlavicky. Vite nekdo ? *5*
-
-
Tohle se stava kdyz nekdo provede Kindle bonfiru ktery momentalne využíváš a přidá ti to jednu lahev navíc. Nemůže to ale jít přes 20. Takže teoreticky pokud hraje dost lidí s podobným soul levelem jako ty a ty budeš vyčkávat u bonfire tak se můžeš dostat i na 20 lahví aniž bys bonfire měl vylepšený vlastní silou. Nechá se to dobře aplikovat před bossfightem atd. kdy se vyšší počet lahví velmi hodí. Po smrti nicméně si zpět na počtu, který určuje bonfire.
-
-
ještě bych doplnil, že je to asi jen vychytávka Covenantu Way of White, s jiným covenantem lahve za potkání léčícího se hráče nedostanete.
-
-
-
Má to cenu hrát bez gamepadu?
-
-
Osobně ti doporučím ať se druhému exu raději vyhneš protože ho pavažuju oproti jedničce za naprostej propadák... Samozřejmě jestly ti jde o doplnění universa tak to je něco jiného... K tomu New Vegas, je to úplně jiná hra než trojka dokonce se to přibližuje starejm falloutům i když je to fps + tps... Skyrim je super na trolla se vy*er jen další hater, už tam mám dohromady asi 8 giga modů... Mass effect 3 konce už jsou lepší a jestly jsi hrál celou sérii tak je rozhodně lepší to dohrát, ale počkal bych až vyjdou všechny dlc a pak je v packu stáhnul od skidrowa stejně jako do dvojky a jedničky... Riddick doufám že si nevyhodil prachy za původní první díl a koupil jsi Assault on Dark Athena jsou to oba díly dohromady!!! Jinak je to parádní hra... System Shock ani nebudu zmiňovat, zrovna nedávno jsem ho znou dohrál... Docela se divím že nezmiňuješ Zaklínače, geniální hra...
Ale Dark Souls to je něco úplně jiného než všechny jmenované, garantuju ti že se to naprosto odlišuje od čehokoliv co si doposud hrál... -
-
Riddicka mám z GOGu. Je to Athena a bez DRM. Sice nemá MP, ale ten mě vůbec nezajímá. F:NV už mám nahráno asi tak 80 hodin a stále je co dělat v "základní" hře (mám tu ultimátku ze Steamu). A k tomu navíc ty DLC. Ve Skyrimu už jsem odkroutil přes 300 hodin, zabavím se bez problémů i bez modů. Já jsem spíš na vanilla verze. ME3 už mám, odehráno zatím odhadem tak 30 hodin. Zaklínače mám, ale čas na něj prostě není. To samé třeba Arcanum. Když to vezmu podle seznamu her co mám v profilu, tak tam bez problémů najdu tak 10 her, který bych si rád zahrál hned teď. Proto se snažím kupovat her co nejmíň... A to jsem pozapoměl na Far Cry 3 - z toho by se taky mohla vyloupnout dobrá hra.
-
-
No vidis tak to uz F:NV ani Skyrim hrat nemusis a muzes se soustredit na DS :D
-
-
Jenom jsme zase offtopic a budou nas muset vymazat nebo vyhnat nekam jinam zase :D
-
-
Njn diskuze na games je proste o hejtu :D
-
Furt lepší takovejhle offtopic, než ten "on topic" ve který se zvrhne skoro každá diskuze *2*
-
-
S xcomem s váma naprosto souhlasím nikdy jsem tu hru předtím nehrál, nějak mě nezajímala a pak, bylo to asi v době ohlášení XCOM: Enemy Uknown jsem si o té séri přečetl pár komentářů a článků tady na games a rozhodl jsem se si doplňit herní vzdělání a pořídil jsem kompletní sérii jak ufo tak xcom... Hrál jsem pěkně od prvního dílu a nelitoval jsem jediného haléře a to ani za Terror from the Deep...
-
-
Ja ji puvodne hral vywarezenou se skvelou cestinou protoze tenkrat jsem jeste anglicky neumel ale to uz je let. Pak jsem si ji na steamu koupil i kdyz jen za nejakejch 5 euro a hral znova a doted si myslim ze jen malo her melo lepsi hudbu nez prvni ufo.
http://www.youtube.com/watch?v=ZAyzVA8Z9
-
-
-
-
S posledni vetou se plne a zcela ztotoznuji. Plati to jak pro atmosferu a grafickou stylizaci tak pro gameplay mechanismy.
-
-
Lepší soubojovej systém jsem v žádné hře nezažil a to ani ten v batmanovy kterej je považovanej za jeden z nejlepších...
-
-
Batman je hlavne uplne neco jinyho. Ten soubojovej system v nem je super a bavi me ale neda se to s DS vubec srovnavat. Jedina hra ktera me mozna napada ze by to srovnani snesla je Zaklinac 2 i kdyz je pravda ze uz to mam trochu v mlze. Mam pocit ze to ale bylo taky o takovem otukavani se a cekani na spravny okamzik k vypadu (alespon zezacatku protoze pozdeji po nalevelovani stacilo jen nabehnout a vsechno rozsekat).
-
-
Jo dvojka zaklínač byl hodně dobrej a jelikož jsem koupil a hrál až rozšířenou edici tak jsem to kvůli těm ultimátním zbrojím hrál rovnou na nejtěžší obtížnost... Dalo mi to strašně zabrat ale stálo to za to, co se universa, příběhu a atmosféry týče je pro mě zaklínač bezkonkurenční prostě mi ta slovanská atmosféra strašně sedla i když ve dvojce už z toho tak nedýchala... Proto mám nejradši jedničku... A těď na dvojku ještě budou módovací nástroje...
-
Njn to jsem bohuzel vubec nehral.
-
A co Severance: Blade of Darkness? Ta hra mi přijde mnohem bližší DS než nějaký Zaklínač, souboje jsou taky dost podobné.
-
-
-
-
-
Ma. Hraju to bez gamepadu a je to relativne v pohode. Jediny co je trochu neprijemny ze kdyz jedes mysi nahoru/dolu tak to meni cile kdyz mas nejakej zamknutej. Urcite taky vrele doporucuju zmenit nastaveni klaves to originalni totiz opravdu stoji za prd.
Na gamepadu jsem to zkousel ale ja jsem s tou veci totalne levej a nejsem schopnej se stim naucit pracovat takze pro me bude klavesnice s mysi asi vzdycky lepsi. -
-
Krucinál, já doufal, že to bez gamepadu nemá cenu. Takhle si to budu muset koupit k vánocům. Kde na to mám, herdek, brát čas *1*
-
-
Doufals spatne! Jestli do vecera nebudes mit vytvorenou postavu a povidat si tady s nama tak uvidis :D
-
-
Na to zapomeň *3*. Nákup nejdřív na vánoce na Steamu v akci. Teď toho mám až nad hlavu. Stejně ani po těch vánocích na to nebude čas. Těch her na to-do listu mám až běda... *8*
-
-
Xcom je pro me absolutni srdcovka proto se moc moc moc bojim co s tim kuci udelaj... Uz ted ale vim ze bych uvital kdyby se vic drzeli puvodni grafiky protoze ten novej styl "mam ledky i na prdeli" kterej se vsude cpe mi leze krke :D Vlastne by mi uplne nejvic sedelo kdyby vzali puvodni xcom a predelali ho do lepsi grafiky a 3D. Za ant-farm zakladnu maj ale plus.
Jinak je mi jasny ze to je vsechno vec osobniho vkusu ale to bych nebyl ja abych si alepson trochu nezatrolil a nenapsal na vsechno svuj nazor :D -
XCOM myslím ten novej, já musím počítat hodně dopředu. Je v podstatě jedno jakou hru hraju, dřív jak za měsíc ji stejně nedohraju. Většinou mi to trvá spíš dýl. A tahovky jsou moje, na to prostě Dark Souls nemají. Ostatní je věc osobního vkusu. Bylo mi jasné už když jsem to psal, že se na mnohém neshodnem *3*
-
Pffffffffffff
ME3 bych ani nedohraval protoze te akorat ten konec nastve :D
Fallout: NV mno slysel jsem ze to je lepsi nez Fallout 3 ale teda taky bych te v tom asi nepodporil. Skyrim je... no zeptej se trolla :D Do DE ti ryt nebudu, to se mi vcelku libilo protoze mi to prislo jako prijemna vyzva ale rekl bych ze DS vtahne vic. Riddick je fakt dobrej, toho bych si hodil pred DE a po DS :D Borderlands radsi komentovat nebudu tam jsem se s vetsinovym nazorem bohuzel neshodl ale treba dvojka nebude tak strasnej stereotyp. Bioshock mi moc nesednul a k dohrani jsem se musel fakt premahat. Xcom jeste nevysel a jestli myslis ten starej tak v tom te bohuzel musim podporit. Kazdopadne jsem ti to tu hezky seskrtal abys na DS to mel vic casu :D -
To se snadno řekne dej to někam výš. V podstatě nedělám nic jiného *1*. Ani ten Mass Effect 3 jsem ještě nedojel. Na "dokončení" čeká Fallout: New Vegas, mágové ve Skyrimu, druhý průchod DE:HR (a na ten navazující neodolatelná chuť projít první dva díly). Taky bych si rád zahrál Riddicka, který jsem nedávno pořídil na GOGu. Navíc se na mě hrne Borderlands 2 a XCOM: Enemy Uknown. A taky mám strašnou chuť na System Shock 2. A když už jsme u těch šoků, tak bych už konečně chtěl zahrát ten BioShock 1, který už mám dva roky.
To se furt říká, jak nic kloudnýho nevychází a já nevím co hrát dřív... A Kotor, kurnik *8*.
Snažím se kupovat pouze to "nutné" a stejně nestíhám. -
Tuhle si dej do to-do listu nekam vys. Myslim ze stoji za to :D
-
-
-
-
-
-
Prosim vas lidi jsem cursed mate nejakou radu nebo musimzacit od zmova
-
-
asi určitě si narazil na takovou nemrtvou babku, která je v tý stoce do který se dostaneš vlastně hned of firelink shrinu.. tak ta prodává purging stone, za 10.000 duší, ten tě z cursu vyléčí..
-
-
Ta babka ho nema je to nějaká chyba nebo musim myt počet duší aby se objevil
-
-
Zajdi do New Londo za Ingvardem na strechu,proda ti...........
-
-
Ok diky ja uz to chtel zabalit
-
-
A nevis jeste jak projit toho draka cervenyho na tom moste
-
-
-
-
A zase desítka... Náhoda? Nikoliv. Zvýšená kvalita her? Těžko. Co to znamená? No, to opravdu "těžko" říct... *3*
-
-
že neznáš základy statistiky a měření?
-
Ty budes rejpat do vseho vid? On i Edge tomu dal devitku.
-
-
Přečti si definici desítkového hodnocení na games.cz a možná Ti to dojde...
Pro Cahira to stejné + konstatování, že nejsem spokojen s frekvencí 1x 10-ová recenze / den, ke které to tady začíná velmi ostře inklinovat. *3* -
-
Si uvědom, že teď opravdu vycházejí bombastické hry. Dark Souls, Uncharted 3 i Batman: Arkham City. Tak to prostě je.
-
-
No vidíš, já bych nedal desítku žádné z mých osobních TOP her. Každý pod tím hodnocením asi vidí něco jiného.
-
-
Tohle je desitkova hra, herni klenot, ktery vychazi jen jednou za nekolik let.
-
-
Kdo je Alzbeta? Podle me kdyz bomba hry jako Dark Souls dostanou plnej pocet, tak je to jedine zaslouzeny *3* Navic tyhle pecky malinko zviditelnit neuskodi...
-
To jo, jenom, že těch "několikaletých period" proběhlo za poslední dobu nepočítaně... *5*
Líbí se mi, jak si redaktoři dělají srandu z jiných herních médií, která neznají hodnocení nižší než 7... Avšak nejsem si zcela jistý, že v tomhle má games.cz čisté svědomí - rozhodně bych se velmi ostýchal tvrdit, že se zde dodržuje hodnocení 5 pro průměrnou hru.
A tento trend je naprosto děsivým způsobem demonstrovám v novém podcastu, kdy slečna Alžběta s vážným tónem hlasu tvrdí, že "Uncharted 3 mi přišlo horší než Uncharted 2, ale protože Rage dostalo 10, tak jsem tomu nakonec hodila též 10ku, aby to nepůsobilo divně".
Jo aha, děkuji pěkně za profesionalitu... *7* -
-
Rage a 10ka??? Kterej to nešťastník....?
-
Rage tady dostalo 8 (s cimz naprosto souhlasim). S tebou se ale souhlasit neda.
-
Přečti si oficiální komentovanou hodnotící škálu games.cz, podle které jsou redaktoři povinní hodnotit... Až se podle ní skutečně budou řídit, nebudu s tím mít problém.
-
To je proste otazka toho, zda hodnotis absolutne nebo relativne. Oboji ma sve plus a minus. A lisi se to napr. v tom, jak definujes prumernou hru. Co je podle tebe prumerna hra.
-
-
-
-
Double post...
-
-
Tak ja bych to videl nekde mezi 9 a 10. A kdyz DS dostane 10, takovy problem to nebude. Souhlasim s tim, ze by frekvence 10 bodu/den neni nejlepsi. Ale i takovy Uncharted 3 si tu desitku podle mne zaslouzil. To je bohuzel osobni nazor, ktery muzeme mit oba kazdy jiny. Jenom mne mrzi, ze jsem od tebe na zadne diskusi nevidel nic pozitivniho. Ale to je asi spravne, protoze ty jsi preci Trollik. Ale jde ti to!
-
-
-
Pointa?
-
...Že všetko zaplatili homosexuálny komunisticko-nacisticko-bolševický čierny židia z vesmíru ?
-
-
První zasloužená desítka, kterou jsme zde viděl. Fňukání PC smečky kvality hry jen víc podtrhuje...
-
-
Gratuluji konzolím k pořádné pařbě. My na PC si něco takového musíme vymodovat z jiných her, o vás se postarají japonci ^_^
S hodnocením 10 v tomto případě souhlasím, protože v době stálého zjednodušování je Dark Souls hra která svojí myšlenkou vyčnívá - žádné kompromisy. -
-
ano ano konecne po letech vysla obstojna hra na konzole :) ale za dvermi je Skyrim ted se nemuzu nabazit Heroes 6tek a doufam ze me tyhle dve hry vydrzi az do DIABLicka ktereho se nemuzu dockat jako spousta dalsich kteri stravili u Diabla 2 spustu let .)
-
-
Bylo by velmi pikantní, kdyby Skyrim tady chytl třeba jen osm.
-
-
Jen osm?
-
-
-
-
-
2Drasťa: Schválně, jestli dokážeš porazit hlavního bosse Anor Londa (ano, jsou to OS) bez fantomů při prvním hraní. Mě se to povedlo... *2* *5*
-
-
ja nedal ani iron golema napoprve :D Fantoma jsem zatim nepouzil ani jednou.
-
-
Napoprvé jsem nemyslel, při prvním playthrough (použiju to anglické slovo). Já je dal asi na 30. pokus... *5*
-
-
-
A my PCčkáři zase ostrouháme... *16*
-
-
Jen ti, co si neumí našetřit k PC na jednu konzoli. Multiplatformní hraní je dnes běžná záležitost, jen pár omezenců pořád dělí herní komunitu na konzolisty a PCčkáře!
-
-
já dávám přednost obecnějšímu využití, které PC nabízí. Mít něco jen kvůli hraní mi nevyhovuje a je to pro mě vyhození peněz.
-
přesně.. já si třeba právě kvůli MK9/RDR/GoW3/Halo/Tekken/Demon Souls.. tu konzoli koupil a nelituju, na PC hraju BF3/LoL a nějaký ty RPGčka, jasně jsem většinu času jsem na PC.. někdo má rád holky a někdo vdolky.. ale to dělení konzolisti/pcčkaři mi poslední dobou začíná lízt krkem co my, co máme oboje a neděláme rozdíly ?! ........ a ti co porád melou o konzolích kvůli aimasistům apod. na žádný evidentně ještě nehráli, jinak by takovou kravinu nikdy neřekli, vždycky se daj tyhle berličky vypnout a navíc já se stímhle setkal jen u RDR u ničeho jinýho.. co je dneska 5k za konzoli v porovnání s 25k co dám teď za PC ??!
-
-
No jiste ale proc by to ten clovek vypinal kdyz tak prece bude lepsi s autoaimem nez bez nej konzoli nemam ale mam zname co konzoli maji a videl jsem to :))) Pareni beru jako konicek a za 25k bych si pocitac nikdy na hrani nekoupil :) kupuju si PC jednou za 3-4 roky a beru masinu kolem 60 000kc samozrejme to kupji podle toho kdy vychazi nake hardware novinky ktere zase nakou dobu vydrzi prachy si nato vydelam sam rodice me nato nedavaji :) pro rypaly .) a penez nelituji zabava na 3-4 roky zase jista .)
-
-
Tak to by sis mohl poridit i konzoli za desetinovou cenu na dvakrat tak delsi dobu. Jsou to naklady 1:20 a zabavy ti to poskytne spoustu. Ja az na fps radsi hraji hry na konzoli. Hram jako batman a pod to sedne vic.
-
-
Tak on si asi poté už ty hry nekupuje, takže to už se pak nehodí si shánět PS3 hry :)
A 60000 je hodně přestřelený...taky si kupuji počítač jednou za x-let a do dvacky mám kompa s kterým teď už tři roky hraju vše na high. Samozřejmě tomu trochu vděčím konzolím, díky kterým se potřeba upgradování zpomalila, ale to mi nevadí :) (a pro rýpaly...žádný flame tím nechci vyvolat...PS3 mám též a Dark Souls určitě někdy na řadu přijde : )
-
-
-
-
No kvuli jedne hre si nebudu prece kupovat konzoli :) jedine co je natom dobre jsou bojovky Tekken, MK jine typy her se me lip pari na PC no mozna jeste zavody jako grand turismo ale to neni nic pro me .) FPSka s autoaimem nebo jak tomu rikaji konzolisti aimasistem ne dekuji... Raymeny a sonicy taky nemusim :) takze prozatim neni duvod si zatim koupit konzoli :)
-
-
...automain sa da vypnut...
-
A co hry jak Uncharted, Heavy Rain, ICO, Shadow of Colossus. To jsou pecky, který se na PC taky nezahraješ.
-
-
ICO a Shadow si na PC zahraješ.
Na ICO stačí i můj notebook, ale na Shadow potřebuješ mašinu za 20000 aby to jelo aspoň trochu obstojně. Asi je lepší zaplatit 1000 a koupit si PS2, které je i dnes naprosto skvělá koupě pro někoho, kdo s ním ještě neměl čest. Pořád je tam milión perfektních her. Ale to by si takoví ti vymazaní PC elitáři nikdy neuvědomili...
-
-
-
já například nevidím důvod si kvůli pár hrám co by mě zajímaly (RDR,MK9 a možná i Dark Souls) konzoli kupovat (prostě by se mi to nevyplatilo) , ale uvidím v další generaci konzolí - v týhle už to opravdu nemá cenu
-
-
-
Chvi se zeptat je tam taky mozno projit hru v kooperaci pres splitscreen?
-
-
Ne, kooperace je mozna jen pres net a to jeste v omezene mire, je soucasti hernich mechanik a neni k dispozici neustale.
-
-
škoda diky za odpověď
-
-