-
takže 60fps a lepší světelné efekty stačí na 7 z 10? sám autor píše, že hodnotí remaster, který propadl, a ne hru, která dostala 9 a 10. tak proč těch 7?
-
já kdybych vlastnil práva, přidal bych tam nějaké hezké veselé DLC s čepičkami a kloboučky, to nikdy nezklame , *4*
-
Chces nam rict, ze kdybys vlastnil prava, tak to nechas lezet ledem, aby sis nahodou neposkozoval na nebozich hracich karmu?
-
Nevím, jak je na tom remaster Darksiders 2 teď, ze začátku problémy tecnického rázu měl. Trochu rozdíl bych ovšem viděl v tom, že majitelé původní verze jej měli zadarmo (tuším, že bylo nutné mít nějakou complete edici, už si to přesně nepamatuju).
V případě Dark Souls chápu, že nechtěli dělat něco jako SotFS (protože tam šlo o výměnu na postu hlavního designéra). Ale stejně bych uvítal maličko překopaný Lost Izalith (chvíli se spekulovalo o třeba o změně "boss fightu" s Bed of Chaos, byť mě osobně její podoba nevadila) nebo třeba lepší práci s inventářem (ve stylu dvojky a trojky). Aktuální podoba hry pro mě příliš smysl nemá, protože PvP ani coop nehraju a graficky mezi Remastered a modovanou verzi PTD zase tak velký rozdíl není. -
Šikovně stáhnout původní verzi na pc a pak nenažraně čekat, že si lidé koupí novou verzi... Doporučuji mrknout na kanál Candyland a všichni uvidí důvod stažení...
-
Ja som bol takeho nazoru, ale ked som par dni hral s ovladacom potom som ho uz nechcel pustit
-
Jeden z najvacsich prikladov nenazranosti a drzosti. Vydat hru znova po siestich rokoch tak jak mala vyzerat v dobe vydania. Za dvojnasobnu cenu. Hra sama o sebe je vyborna. To bezpochyb. Skoda bezocivych nenazrancov v jej pozadi....
-
Hm chtel jsem to hrat, ale po zjisteni , ze nejde navolit pohyb pres sipky, na ktere jsem zvykly, to proste hrat nebudu. Nechapu proc to nebylo umozneno, je to slendriactvi, s ovladacem jsem nikdy nechral a ni to nemam v umyslu.
-
Samozrejme, ze je to vela, za tak odflaknutu robotu dat 20e to by som len podporoval nezelane praktiky na hernom trhu. Rozhodne je to VELMI vela na to aku pridanu hodnotu to majitelom povodnej verzie dava.
-
Já si myslím, že hlavní důvod tohoto remasteru jsou konzole - PS4, XB1 a SWITCH.
Souhlasím s tím, že to mohlo dopadnout lépe. Na druhou stranu, vezmu-li v potaz jak příšerně dopadl remaster DARKSIDERS 2, který krom grafickéhu upgrade cca na stejné úrovni jako DS:R přinesl navíc zcela tragickou optimalizaci, je to celkem OK. Nový DS Remaster mi běhá na přetaktované GTX970 v UHD 60fps bez jediného záseku.
Pak je tu cena....což je prů*er. -
ad horší známka, jak jsem psal. záleží na úhlu pohledu a co od toho člověk čeká. z pohledu hráčů na PS4 lidi dostanou hru, kterou si předtím třeba ani zahrát nemohli.
co se týče ceny, vždy platí: "on tě to někdo nutí kupovat?" přeci o tom rozhoduješ sám, jestli to chceš. navíc tady je naprosto jiná cenová politika než u původní verze. tu si mimochodem na PC koupili snad všichni, kdo chtěli, už tam byla za 5 eur několikrát. takže další prodeje se tak jako tak neočekávaly. a co se týče aktuální ceny, ta půjde hodně rychle dolů. teď vydělají něco na lidech, co to chtějí mít hned. do půl roku máš cenu jinde.
z pohledu PC hráčů, kteří hru vlastní, je samozřejmě nesmysl si ji teď kupovat znovu, ale do toho tě přeci nikdo netlačí. a že to lidi na PS4 kupujou? to ti vadí? v čem? to přeci není tvůj problém... -
Sorry jako, ale myslím, že tu hru museli napůl nakopat na jinej engine, aby fungoval v rámci sítě na moderní DA 3 poměrech. Okay?
-
Těch vyjímek není zas až tak málo.
Velká část komunity označila DS3 za nejlepší a DS2 za jeden z nejhorších...
...ale pak jsou tu menšiny, které naopak různé díly považují za nejlepší v sérii (od DS1, přes DS2, dokonce někteří jako nej díly považují Demon Souls a nebo Bloodborne)
Řekl bych, že názor na nejlepší díl v sérii DS je hodně rozmanitý... -
co to placas za koniny *7*
-
Principy jsou sice hezke, ale lide jimi zatizeni casto umiraji sami a bez niceho..bacha na to:)
-
Na PC si to možná nezaslouží peníze, ale pro ty, co to nehráli a mají PS4, to má jistou cenu...
-
Ano, ale někdo jim tu práci musel zadat, schválit a pustit mezi lidi. A ten je pak za své dítě zodpovědný.
-
Horší známku samozřejmě dát můžeš. A taky bys měl, pokud po sedmi letech na PS4 vydají identickou hru jen s marginálními úpravami, a navíc vyjde v popisovaném stavu. Xbox má zpětnou kompatibilitu, na PC by taky nebylo co řešit. Jen PS4 si vydá "remaster" za 40 eur a stáhne s sebou do propasti i vyladěnou PC verzi*7*
-
už jsem to kupoval na PS3 a na PC, třeba Prepare to Die edice je nabušena, artbookem, plakátem, pohlednicemi, tohle nemá nic ani v balení, proč bych to měl kupovat potřetí? Chtěl bych to dostat na PS4 za nějakou zvýhodněnou cenu, když jsem to koupi už dvakrát, nebo bych chtěl vidět práci, která by mě přesvědčila, že si to zaslouží moje peníze. O peníze samozřejmě nejde, je to pár korun ve finále, jde o princip.
-
20 euro pro majitele puvodni verze mi prijde adekvatni. za neco ty servery v provozu udrzovat musi. To ti vazne prijde tak moc dat za to pet stovek??