Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls - videorecenze PC verze
1.10.2012 | Pavel Dobrovský
336 příspěvků
-
Bohužel už nikdy v DS nezažiju ten skvělej pocit objevování neznámého. Celou hru i s DLC jsem dojel za 15 hodin (a to jsem prošel komplet celou hru a v Oolacile jsem se zdržel opravdu dlouho, obdivoval zdejší protivníky a architekturu), bossové prakticky bez problémů (jen kalameet a Manus byli hajzlíci).
Normálně procházet hru už pro mě moc nemá smysl, na druhou stranu ale plánuju další 4-5 buildů čistě na PvP, takže se máte na co těšit. Až vám do hry vleze nějakej červenej/modrej blb a zapíchne vás i s vašimi dvěma kamarády, možná to budu já. *1*
A další sranda bude 24. srpna, kdy vyjde DLC i na konzole (bohužel placené), to si zase užijeme invading (a hate zprávy).
Pro mě je to jednoznačně nejlepší hra všech dob, dal bych ji i 11/10, kdybych mohl. -
-
Za 15 hodin jsi to prošel opravdu hodně rychle. To už jsi musel přesně vědět, kde tě co čeká. Normálně není problém v singlu strávit okolo sta hodin.
-
-
Natrénována na PS3. První projití zabralo cca 100 hodin, v tom máš pravdu. A to jsem před tím hrál Demon's souls, takže nechápu, jak jsem to mohl tak kazit *1*
-
-
Jo takhle , tak to jo , imbecila beru zpet :)
-
-
V pohodě *3*
-
-
-
-
Co to jako je tohle? To psal nejakej robot? 15 hodin? 24 srpna? Prijde mi to jak odnekud opsane nejakym imbecilem:) Nebo jsme imbecil ja a zda se mi to?
-
-
No dovol, spletl jsem se pouze v datu, kdy vyjde hra na konzole - 24.10. což je říjen a ne srpen *1*
Ale nechápu, co to nesedí na 15 hodinách. Na konzolích jsem to dával pod 10 hodin, na pc 15 (s ovladačem).
Můžeš mi říct, co přesně ti připadá na mém dojmu ze hry imbecilní? -
Myslí PC verzi, před tím to už hrál na konzoli.
-
-
-
hru si rad zahraju ale tu videorecenzi sem musel vypnout po 2 minutach...tak neskutecne neprijemnej hlas a prehravani aby pridal autor na dramaticnosti sem dlouho nevidel...a je mi moc dobre jasny ze dostanu ban...prosim, ale musel sem se vyjadrit. treba se priste polepsi na muj popud.
-
-
podle mě má sympatický hlas a hlavně smysl pro humor. na jeho recenze se vždycky těším. ale 100 lidí 100 chutí
-
Je to obtížné.
Někdo kecá jen tak a je zábavný,má smysl,je mu rozumět a někdo se musí snažit aby to vypadalo tak jak očekává.Jestli má Pavel Dobrovský nepříjemný hlas to nevím,ale alespoň je mu dobře rozumět.Spíš to vypadá,že se snaží aby mu bylo dobře rozumět tak to mluví tak jak mluví. -
-
jo to mas pravdu :)
-
-
-
I já jsem si hru naprosto zamiloval. Grafika - hratelnost / souboj systém - online obsah - atmosféra. Pro toho kdo se jako já ještě nenabažil hry - docela podrobný průchod s vysvětlením - http://www.youtube.com/watch?v=lllBdkfeoLo Enjoy! *3*
-
Hru jsem nehral ale plno smrti ktere jsou ve videu mi spíše přijde že za to může špatné ovladaní. Jinak na hru roku to nevypadá nic moc...
-
-
je pravda že ovládání na myši a klávesnici je naprosto Otřesné. Když pomaloučku hýbu myší po milimetrech, kamera lítá jak pominutá, zato když myší pohnu rychle, pohne se kamera jen o kousek. Opravdu inteligentni :D
-
-
mouse fix -> http://darksouls.nexusmods.com/
tecka
-
-
A ty taky asi nevypadas na fesaka,ze jo ?
blbecku
-
-
Ach Dark Souls. To je jedno z nejlepších RPG co jsem ve svém životě hrál.
Už je to nějakej pátek co PCčkáři psali že tenhle konzolovej šmejd by stejně nehráli a pak najednou ta petice :D
Mě celá ta situace kolem této hry neskutečně baví - najdřív majitelé PC říkají že mají na svoji platformu tolik her že prostě ani jiné napotřebují, ale konečně jich pár prozřelo, vytáhlo si hlavu z p*dele a zjistilo že i na konzolích je tolik her, které jsou něčím zajímavé, že by byla chyba to nějak míjet.
PS: Nejde o hate, já osobně hraji i na PC, akorát abych se nemusel ponižovat prosením a psaním peticí, tak jsem si tu konzoli prostě koupil a vím že tam je mnohem víc zajímavých her, které si jinde nezahrajete... -
-
Konkrétně na ps3 je spousta her, co by PCkáři hráli, a to že nějaká minoritní/troll skupina říká opak, nemění v podstatě nic. V zásadě GoW, HeavyRain a Uncharted (případně gt5). Něco chybí? *2*
-
Presne tak !!!
-
jake proseni a psani petici? nic takoveho jsem nedelal, ta hra proste vysla i na pc a ja si ji ted uzivam ... kdyby nevysla, tak nehraju nic nebo neco jineho, svete div se, moje realita by se kvuli DS nezborila, zivot nam prichysta mnohem horsi zivotni situace. mozna uz jsem na to moc stary, ale tydle bezduche diskuze konzole vs pc nejak nechapu. kazdy at za sve vydelane penize koupi co chce a hraje si na tom co chce ...
-
To jsou teda pekny kecy. Pamatuju si ze od zacatky spousta PCckaru vcetne me chtelo tuhle hru na PC stejne jako treba Red Dead Redemption. Precist si to muzes tady - http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/dark-souls-recenze-57488/?page=9
To ze mame na "svoji" platformu tolik her ze proste ani jine nepotrebujem jsem jeste necetl a nerekl bych ze to patri mezi bezne argumenty PC hracu. PC spis maji sve "vlastni" tituly v podobe simulatoru a strategii ktere tak bezne na konzole nevychazi.
Pokud vim tak PCckari nadavaj ze konzole a vubec moderni hry maji tendenci vychazet hracum vstric az prilis aby meli co nejmene problemu se do hry dostat coz bych rekl je primo pravym opakem toho co dela Dark souls.
Na petici nevidim nic ponizujiciho a je to asi jeden z mala zpusobu jak dat vyvojarum vedet ze o PC verzi opravdu nekdo stoji protoze psat jim do fora nebo na facebook samozrejme nicemu nepomaha. Nakup konzole jsem sam zvazoval ale kvuli neschopnosti naucit se pracovat s ovladacem jsem tu moznost zavrhl.
-
-
Jsem jedinej, komu to z videa naprosto neuveritelne pripomina Severance: blade of darkness? Hra, na kterou sem cekal, akorat gamepad bohuzel nevlastnim, ach, proklety svete >.<
-
-
Jo, tahle hra je Dark souls dost podobná, už je přirovnávalo víc lidí.
-
-
Jedna vec je,jak dobra je to hra,druha pak,jak si vubec neko muze dovolit vydat hru s takovym kurevskym ovladanim na PC. Nemam problem pouzivat gamepad tam,kde to je opodstatneny.Ale tady duvod vazne nevidim. Chtit za takovy zpraseny port prachy (40 ecek lolz),to chce vazne odvahu,GZ. Zarazilo me gamepad strongly recommended,takze sem si nastesti hru nejdriv stahnul. Presto,ze mam 360 controller a hrani s nim sem si oblibil (sporty,arcady atd),koupit si tuhle hru,okamzite bych to chargebacknul. Neoptimalizovat tuhle hru na k+m jakozto pomalu ani graficky cipy a chtit za to cenu jako za AAA,na aprila by to bylo mozna dobry. Oni ty porty asi delaji cestou do prace,kdyz v jedny ruce drzej rohlik s marmeladou a ve druhy kafe v hrnku ze zlata,nebo nevim.
-
-
Souhlasím. PC mouhou nabídnout lepší RPG. Tohle je zadkomrdka pro konzoláře :()))))
-
Mám pocit,že FS sami ještě před vydáním hry veřejně a na rovinu přiznali,že s tvorbou na PC nemají zkušenosti.Nevím,co pořád máte,mě se to na gamepadu hrálo bez problému.Ale asi je to o zvyku.Peace *3*
-
-
Neovladam gamepad, tudiz me to vubec nezajima
-
-
To seš asi retardov*nej když nedokážeš ovladat věc s 12ti tlačítky pro ovládaní a s dvěma analogovými páčkami. Start, select a tlačítko pro navrat do menů nepočítam, to už by na tebe asi bylo moc tlačítek.
-
-
Jo, asi prave pro tech par tlacitek
-
-
Na klávesnici s myší to jde naprosto bez problémů hrát...
-
-
No, s tim" bez problemu" bych byl opatrny. Jak uz jsem psal dole, nevim jaka je situace s mouse fixem, ale bez nej se o bezproblemovem ovladani na K+M opravdu hovorit neda.
-
-
-
Pěkná práce, děkuji! Nad koupí Dark Souls přemýšlím, teda přesněji řečeno, je to jistota... Ale vzhledem k tomu, že spolu se hrou budu muset zakoupit gamepad, čekám na zlevnění...
-
-
Nemusíš, situace se od vydání změnila.
-
-
Nevím jak klávesnice, nezkoušel jsem to na ní a slyšel jsem na to jen špatné ohlasy. Já to jedu už od začátku na gamepadu a na klávesnici bych nešel. Už jen to že je to hnedka všechno "po ruce" a tak se to hraje jedna radost...
-
Přesně tak,já se jim tady musím tlemit,jak tu všichni bulí,ž si musí koupit gamepad,ale že by to nejdříve na klávesnici s myší vyzkoušeli to nééé.. :-)))
-
-