Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls - videorecenze PC verze
1.10.2012 | Pavel Dobrovský
336 příspěvků
-
coze? lukas to vzdal?
pavel samozrejme odvedl svou praci dobre, jako vzdy. ale cekal jsem, ze lukas si dark souls vychutna. -
-
Lukáš ještě furt vychutnává *4*
-
-
Lukáš je na tuhle hru
moc softcore.dostatečně hardcore. -
-
Ts. Ts. Ts! Lukášovi především stávkovala ta zrůda jménem GfW LIVE. Jinak na osmdesátce nadšeně kosí, co mu přijde do cesty.
-
-
40 vitality, 40 endurance, Quelaag's Furysword +5 a Lightning Uchigatana +5. To je mi nějak povědomé*4*
-
-
heh...no super. ale je pravda, ze uz se tu hodne prudilo s tim, kde ta videorecka je.
-
-
To s tim nesouvisi, Pavel ji mel od zacatku.
-
-
ok. tak ale proc se mi zdalo, ze lukas o ni projevoval zajem. asi vlci mlha.
-
-
-
-
-
-
Co tady vyvádíte na tom webu,nemá obdoby.Na co chcete vůbec peníze?
-
-
Konkretneji by to neslo?
-
A co kdybys tedy šel na jiný web, např. Bonusweb nebo Eurogamer, kde se ti jistě bude líbit víc. A nebo líp, udělej vlastní a hoď sem odkaz, zajisté nás oslníš. Samozřejmě bez nároku na honorář, že.
-
-
Eurogamer? se prober.. *1*
-
-
no minimalne jim tam fungujou videa :)
-
-
-
-
Ten přehravanej dramatickej komentar mistama neni kůl a možná i trošku vic spoileru než je zdrávo ... každopádně hra vyborna.)
-
-
a přitom by si stačilo vzít příklad z GameTrailers.com, kde je komentář výstižný a i přes to občas vtipný. Hlavně spousta "vtipů" je vystřižena přímo ze hry.
-
-
Sa naťahujem so Sifom, vždy ho dám do polky a potom nejak zmení taktiku a to prekvapí, ale nie je všetkým dńom koniec. *1*
-
lukas uz videorecenzie nerobi ? :(
-
-
Mluvilo se o tom v podcastu,že to Pavel dohrál dříve tak proto udělal videorecenzi on *4*
-
-
dik
-
-
-
rpg je hra ne hrdiny a ja mam daleko lepší pocit z uveritelneho sveta když hraju se živými hráči a ne s boty
-
-
Ale tady HRAJEŠ s živými hráči, ty máslo.... *7*
-
-
Ornstein vs Artorias vs Ciaran vs Hawkeye Gough ktory z Gwynovych rytierov vyhra?
http://www.youtube.com/watch?v=-28uhuxaqp8 -
S tým Danteho peklom sme to mali spoločné:
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/komentare/ -
Pro mě osobně je hra zklamání. Bohužel odfláknutá konverze na pc u mě způsobila to, že přiště si hodně rozmyslím než někde podepíšu petici o hru na pc. Škoda, přitom to mohla být jedna z nejlepších her tohoto typu na pc. Ale není.
-
-
Ale je. Jiná taková není a nejen na PC
-
Mám to podobné.
Navíc si nemyslím,že hra tak převyšuje nedostatky.
Co to je pak za výzvu když se pereš s kamerou a neustálou nutnosti ručně přepínat kameru.Je pak jedno jestli máš myš anebo gamepad. -
-
Nemám pocit, že by to bylo jedno - osobně se na gamepadu s kamerou neperu v podstatě vůbec.
-
Konverze byla fakt děsná, naštěstí se objevil člověk, který postupně skoro všechny problémy odstranil svým DSfix modem: http://darksouls.nexusmods.com/mods/19/. From Software by mu měli líbat ruce, umývat chodidla a poslat podíl ze zisku.
-
-
-
Á, tak konečně dorazila videorecenze na moji milovanou hru.
Recenze byla moc pěkná, skvělá práce při popisování této úžasné hry. Za mě bych napsal toto:
Hra je teď daleko optimalizovanější (z části díky lidem z FromSoftu, z části kvůli moderům), než kdy byla jakákoliv konzolová verze. A nemyslím tím pouze zlepšení grafiky/fps. Konečně už nemusíme v pvp trpět k*koty ve full Havel brnění, co poskakují jako akrobati a kazí život invaderů gankováním. Nerf Dark wood grain ringu byl více než potřebný.
Konečně oficiální pvp aréna. Už nemusíme dělat nespolehlivé náhražky v KotFF, UBurg a tak.
A navíc, invading je teď daleko větší sranda, neboť na pc je zatím hromada lamek, které to moc hrát neumí a pro zkušeného Darkwraitha jsou ideální kořistí.
Nové lokace jsou přímo úžasné, všichni bossové patří mezi top, nové charaktery (Gough, Chester, Cirian), zbraně a brnění. Todle zvládli vývojáři profesionálně a je velká škoda, že už nejspíš pracují na nové hře a další DLC nebudou. -
-
Je mozne tam hrat i (vicemene) ciste magicky char? Pokud jo tak bych uvital nejaky tip aspon na pocatecni build, nez si to trochu osaham a budu vedet co delam.
-
-
Doporučuji tuto stránku, můžeš si tam lehce vyzkoušet jednotlivé buildy *3*
http://mugenmonkey.com/darksouls/ -
Ano, mágy mám velmi rád, a čistě magický build právě dělám...
Nicméně problém je trochu v tom, že jako mág budeš mít málo životů a nízkou staminu, pokud na to máš nervy, tak takhle bych to dělal já:
Začal bych jako pyromancer (sorcerer je dost blbý, má mizerné staty), jakmile dorazíš do Lordranu, tak jdi dolů do New Londa a kup od chlapíka za mřížema (určitě víš kde je, jestli ne, tak ho lehce najdeš) kouzelnickou hůlku a pár spellů. To je základ.
Pak přidávej (asi rovnoměrně) body do vit a int (pokud si připadáš tvrdě, tak kašli na vit), čím víc inteligence, tím lepší.
Nicméně pokud jsi začátečník, tak se soustřeď i na životy, abys neumíral tak lehce a opatři si dobrý štít. -
-
nezapomen, ze mag potrebuje i dex skrz cast speed
-
-
K ničemu, rozdíl je pouze nepatrný a žádný čistě mage character určitě nebude plýtvat body na 45 dex...
-
-
Až najdeš magického učitele, tak si vylepši i attunement a nakup od něj co nejvíc spellů. To samé platí, až najdeš učitele Pyromancie.
-
-
-