Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls - videorecenze PC verze
1.10.2012 | Pavel Dobrovský
336 příspěvků
-
0:18 práve som zložil Sifa
-
-
Právě se na něj chystám...na jaké úrovni jsi,jestli se můžu zeptat?..nějaká dobrá taktika? díky .-)
-
-
vyvážiť brnenia aj na mágiu, ten meč čo má je magický ja som to mal cca pol na pol, používam Bastard sword, ale naň som si zobral Raw Claymore /či ako/ jeden silný úder a saltá dozadu, stamina, štít som mal na mágiu 80, ten udržal aj dva jeho útoky a potom 7 pokusov, level som 65
-
-
A sakra...já jsem na úrovni 45 a magickýho ještě nemám nic..jako štít mám knight shield +5 a jako hlavní zbran dragon sword..nic lepšího nemám :-)) tak ted jsi mě trochu odradil,ale i tak to asi zkusím..uvidíme :-D
-
-
Drž se u něj co nejblíž, to ostatně platí pro spoustu bossů. Jeho útokům se radši vyhýbej a blokuj až v nouzi. Jak se mu dostaneš někam pod břicho, tak kuchej, dokud máš staminu. Pak uteč. Opakuj. Za celý souboj tě nemusí vůbec zranit - nepravděpodobné*4*
-
nie magické, ale obranu proti magickým veciam, to iste už niečo máš.
-
-
jj, inak ja sa prezliekam furt, podľa nepriatela.
-
myslíš jako nějakou zbroj? Abych řekl pravdu ani nevím...já mám na sebě jen něco hodně lehkýcho abych se mohl dobře hýbat....
-
-
-
Ozaj v tom lese čo Sif sú aj tie prerastnuté mačky, tak do Sen F. je ešte čas.
-
-
ty kočky sem sundal,ty byli vklídku....
-
-
-
-
a na klávesnici, Chaos Witch Quelaag je už dole, takže Sen's Fortress, ale najskôr si idem k sestre upgradnúť lahvinku.
-
-
To catie:počej,když z něj vyskáčou čísla,to už budou ale Borderlands,ne? *3*
-
ja se divim ze v dnesni dobe nekdo dela offline rpg, pro spolecnosti by jiste byla mnohem vynosnejsi alternativa udelat to online. ten pvp co tam je muze byt sice fajn ale je to pravdepodobne jen takova nahrazka
-
-
Ono kazdy ma v CR pripojeni,ze nasi skveli operatori poskytujou skveli pokryti treba pres flashku nekde tamhle v horni polni ...
Ne kazdej je ve meste a ma net .. a pokud ma tak spatny pripojeni -
Hra nemá jenom PVP ale prolíná se to online s ostatními hráči různými způsoby. :)
-
Díky bohu za to!
-
-
Muze nekdo potvrdit nebo vyvratit ze stavba tela ma vliv na postavu ? mam na mysli to ze kdyz si dam treba large upper body davam vetsi rany , nebo large lower body ze ustojim rany aniz by me srazily na zem atd?
-
-
Ne, je věc čistě estetická *4*
-
-
Ok..ja taky nikde nic o tom nenasel:) Ja jen ze jeden clovek tvrdi ze to vliv ma ..
-
-
Nemá.
-
-
Ta hra je snad starší než Skyrim, proč se na ní tedy na Games.cz pořád píšou recenze? *6*
-
-
Do not feed the troll.
-
Protože jsi dem*nt a prosím nelez do diskuze na kvalitní RPG, kterým se svojí podprůměrnou inteligenci nerozumíš. Najdi si holku nebo něco jiného a přestan otravovat.
-
Ze stejného důvodu, z jakého teď píšeš recenzi na Skyrim ty - aby se autor mohl blýsknout. A vůbec, dokud do diskuze nedodáš svou neaktuální Skyrim recenzi, tak jsi u mě mrtvej muž.
-
protoze je ta hra fakt dobra ?
A kdyz se ti nelibi tak se nekoukej na tyto recenze , btw hra vysla nedavno na PC tak asi proto , a mozna I proto protoze je tam novy obsah kterej na PS3 verzi nebyl.
A mozno proto ,protoze maji redaktori plne zuby magorku jako ty s debilnima otazkama !?
No proc asi?
-
-
Hru vyzkousim jiz zitra,ciste abych zjistil co na tom vsichni vidi.Podle videi to na mne zatim pusobi jako prumerna akcni mlaticka s mizernou grafikou,snad me samotne hrani vyvede z omylu...
-
Tak pitomě vypadající ale hlavně udělanou hru jsem dlouho neviděl vypadá to hrozně hraje se to hrozně , tahle hra chytne opravdu jen někoho , stačí se podívat na různé čtenářské recenze jeden dá 1/10 druhý 9/10 já téhle hře na chuť nepřišel ani náhodou *11*
-
-
Pro tebe to může být pitomě vypadající a pitomě zpracovaná hra. Pro někoho je to zase nejlepší hra, která kdy vyšla... *1*
Každý má jiný vkus. -
Tohle muzes napsat o jakykoliv jiny hre a bude to porad stejne nicnerikajici zvast. Zrovna ze ctenarske recenze s hodnocenim 1/10 je zcela patrne ze ten clovek hru ani nehral.
-
-
Hloupost
-
-
Musim uznat ze mas pravdu. Hru hral, ale ocividne blbe:
"Proboha, instaloval jsem hru, protoze ma tady hodnoceni 10/10. Ale je to neskutecny odpad z asijskych dilen! Autor recenze asi nikdy nehral poradne rpg na PC a proto dal 10/10 ubohe konzolove predelavce a slatanine. Jak muze byt relevantni hodnotit pak rpg jako Zaklinac 2, Dragons Age ci serii The Elder Scrolls, ktere jsou mnohokrat lepsi a maji nizsi hodnoceni.
System boje je v Dark Souls naproste deprimujici a jde prirovnat k hazeni rajcat na jedouci vlak. Na xboxovem ovladaci snaze trefite zed nez nepritele." -
-
Takovým blbům jako je autor čtenářké recenze Dark Souls do ruky nepatří.
-
To by ten autor čtenářké recenze musel vědět že si nepřítele může označit pomocí kolečka myši. Pak by onen auror čtenářké recenze ve zkratce lama i něco trefila.
-
a zkusils taky nepřítele zaměřit nebo jen tak sekals do vzduchu. Když si nepřítele zaměříž je boj v pohodě za mě 9/10. Hraju na PS3 a maximální spokojenost
PS: Včera padl desátý boss, předtím mě zabil 8krát ale nakonec jsem přišel na tu správnout taktiku a vyhrál
PS2: doufám že víš co znamená zaměřit -
Taky to nechápu. Mě by "házení rajčat na jedoucí vlak" určitě bavilo.
-
-
A v čem prosimtě. Ještě jsem nečetl čtenářskou recenzi, kde by hlavním bodem nebylo to, že dotyčný zemřel 50x u prvního bosse a ve hře byl neuvěřitelná lama...
-
-
-
-
No velmi som sa tesil, ale to na pecko (nie na pécécko) ovladanie k tomu patri? Stale vsak nad tym uvazujem.
Poradte mi prosim mam si ku originalu kupit aj gamepad? Bude to lepsie alebo sa mam nato kaslat a zaobstarat Darksiders II ???? -
-
Gamepad je dobrá investice. A pokud máš rád darksiders, tak ho užiješ i u něj. Rozhodně si kup gamepad pro Xbox 360 na PC a pak si vychutnej Darksiders I/II i Dark Souls. Také si na Dark Souls brousím zuby, kvalitních her, které se dají hrát z gauče na TV je holt málo, alespoň ty, co baví mě (Amalur, DSiders I/II, DSouls ...) :-)
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=1r2eBklh3oo&list=UU_U8uGqR-hOP6p21-_1HOfg&index=2&feature=plcp A pro změnu i českej lets play ;)
-
Nevim, ale mam pocit, ze proste chybi objektivni recenze teto hry, na jednu stranu jsou tady lide, kteri hru ani nezkusi a pak jsou tady stejne neobjektivni ultra fans, kteri hre davaji 10/11 z deseti. Jenom, pokud je aspon neco pravdy na tom, ze hra v zakladu nepodporuje vyssi rozliseni, ma zastarolou grafiku, ze ma sprasene ovladani na klavesnici a mysi, nebo ze ma konzolovskou kameru a neda se nastavit pohled fixni pohled shora zpoza hrdiny, tak je to proste nepovedy port a hra si rozhodne pro tyto nedostatky na PC nezaslouzi 10/10. Za to jsou jasne body dolu a je jedno zda nejaky modder nektere z nedostatku odstranil, to muze byt zmineno na konci recenze, ale hodnoti se hra, vydana autory ne hraci. Dale nechapu proc se nekdo kasa tim, ze hra je hardcore, protoze ve hre chybi mapa, moznost savovat je nahrazena checkpointy nebo ve hre chybi moznost nastaveni obtiznosti. Napr. mapa byla jiz v Ultime Underworld 1, coz je hra vydana v roce 1992, stejne tak jako nastaveni obtiznosti, nebo saving. Chapu, ze jsou obtizni bosove a clovek je kiluje treba 15krat, ale proc ma clovek k nim jit 15 krat stejnou cestou, coz mu vezme napr.10minut a prosekavat se stejnymi bestiemi, to mi hlava nebere. To je snad nejaka forma masochismu.
-
-
Hru si, jak si psal, dosud nehrál. Kde tedy bereš své (zcestné) informace?
-
-
Hra me docela dost zajimala, proto jsem si prosel par recenzi, videi a diskuznich for a ted prosim napis, ktera z informaci mnou prezentovana se Ti zda jako zcestna? Ze v zakladni hre chybi moznost zmenit rozliseni, hra nema dobre ovladani na K+M, neni to graficka spicka, ze chybi automaping, neda se savovat, ze se musi opakovat cesty k bosum pokud Te bos sejme? Bud prosim konkretni
-
-
1. ve hre rozliseni zmenit jde
2. hra je koncipovana na joypad (da se sehnat do 500kc)
3. grafika je normalni , hlavne designove a vykresluje fantasy svet naprosto dokonale.
3. automaping hra nepotrebuje , a totalne by znicil koncept hry.
4. hra savuje porad sama , opet manualni savy by znicily koncept hry. Treba z duvodu ze tva rozhodnuti co ve hre udelas,jsou nevratna , system tak si to zkusim a pak to loadnu tu nefunguje. Zabijes si NPC? A pak ho potrebujes ? Mas smulu , proste si ho zabil!
5. existuji desitky rpg kde musis po smrti nekam dobihat , proc to tady vadi? Naopak na rozdil od jinych rpg ti tahle hra umozni najit zkratku aby jsi tam byl driv.
Takze to bylo konkretne:)
A velky fanboy DS nejsem , libi se mi a je to kvalitni hra s neotrelym konceptem , ale vyhrady bych k ni mel , ovsem spis osobniho vkusu coz nekomu vubec nemusi vadit. -
-
Ano, s tím též souhlasím. Ale já jsem kovanej fanboy, to řeknu na rovinu *5*
-
-
-
-
objektivní recenze, to je jen bla bla... na pc si to každej stejně stáhne, než/jestli to koupí. Na konzoli to dostalo 10/10 a vychválené až do nebe.
Ad, port... je to nejhorší port co jsem kdy viděl... Hru mám i na PS3 a prvních pár minut PC verze jsem fakt čučel s otevřenou tlamou, co si dovolí firma pustit přez "quality assurance"
Pak jsem se vykašlal na myš, připojil gamepad, nahrál fanda mode rozlišení a bylo to zpátky na 10/10.
Ano, dneska je hra hc, když v ní chybí mapa... má tam ten "automaping" být? Mrkni třeba sem, než si odpovíš: http://plagmada.org/gallery/main.php?g2_itemId=1330&g2_GALLERYSID=4605332c58e2b26e524788538e940bc7
Nevyhovuje ti nastavení obtížnosti, saving, prosekávat se furt do kola k bossovi, kde stejně za tři vteřiny chcípneš? Tak to nehraj, ušetři si nervíčky. Nemusíš hrát a vyhrát každou hru a tohle není hra pro každýho. Sice někdo může říct, že už to xkrát dohrál tam a zpátky a že seš jen líná a zpohodlnělá lama...
Zkus tohle, dobrej relax (chce to ale gamepad) http://volo-airsport.net/blog/ -
-
Promin, ale to je od Tebe hloupa pausalizace. Ja hru nemam a uvazuju nad koupi. K rozhodnuti by mi mela dopomoci kvalitni a objektivni recenze, ktera proste chybi. Jinak v dnesni dobe se nedivim, ze si lide neco stahnou na zkousku a pak si to jdou koupit, ja jsem se spalil treba s L.A. Noire, ktere jsem si koupil a nebezi mi doted - hra potrebuje aktulizaci, aby sla spustit vcetne registrace, jinak spadne. Jenze aktualizace vyzaduje registrovanou hru. Takze po 4 tydnech dopisovani s RockStarem jsem se na to vykaslal.
Co se absence automapingu, tak je to zdechlost autoru, protoze se jedna o standart cca od roku 1992. Pokud nekdo nechce pouzivat, tak neni problem udelat prepinac, ktery ji vypne jako v LoG. Ja jsem si nekolikrat mapy delal na ctvereckovany papir u her jako EOB1-2, DM1, CHSB ale ta doba mi vubec nechybi.
Co se tyce vysoke obtiznosti, tak ta mi nevadi, na konte mam dohranych pres 70 RPG, takze tam bych problem nevidel. Ale nevzpominam si, ze by v nekterem z nich se pouzival system checkpointu- spis se opet jedna o zdechlost autoru, protoze to snad pouzivalo kdysi na PC u plosinovek jako First Samurai nebo Prince of Persia. Opakovat bose a prichazet na jeho slabiny je ok, ale opakovat cestu k nemu je nuda a plytvani hracova casu, coz vzhledem k tomu, ze mam 2 deti, si nemuzu dovolit.
Jinak cele pocinani autoru se mi zda spise jako nenazranost - rekli si, hru uz mame, tak jeste pumpneme PC, a ted si trochu rypnu do konzolistu, pokud jejich umyslem nebylo priblizit hraci PC hrani na konzoli *5* -
-
Ty seš taky dobrej. Tahle hra bohužel není pro lidi, jako jsi ty. Tady checkpointy v podstatě nemáš, pouze ohníčky, na kterých si doplňuješ zdraví a po smrti se tam resneš. Checkpointy fungují kapánek odlišně. Řekni mi, jak bys dokázal porazit bosse, když máš problémy zabít i normální příšerky. Cesta k bossovi funguje jako trénink, jakmile se ve hře zlepšíš, můžeš se k bossovi dostat za minutu.
A prej nenažranost. Hru udělali z dobré vůle k hráčům, jsou si celkem jistí, že hra nebude mít příliš velký úspěch.
Takoví lidi mě opravdu baví. -
-
K checkpointum - zalezi hra od hry, ja za checkpoint beru misto, odkud pokracujes ve hre, pokud Te sejmou, muzes nebo nemusis ztratit vybaveni, a muzes nebo nemusis se uzdavit.
K bossum - napr. v G2+Notr ohranicovala silna monstra uzemi, kde jeste nemas co delat. Jeden zasah a byl jsi mrtvy. Pokud jsi vydrzel zasahy 2 nebo 3, tak to znamenalo proste vic trenovat a pilovat techniku nebo jit objevovat jina mista,plnit jine questy a dostatecne si zlepsit statistiky a vratit se. Kazdopadne to neznamenalo, ze musis stejnou cestu absolvovat 10-krat. A pak si chces zahrat opravdu tezkou hru, tak si zahraj bez navodu Robinson Requiem. To byl simulator preziti - prakticky jedna rana od koholiv a jsi mrtvy.
A nenazranost podle me je, ze se vyflakli na port. Ta hra mela sanci na uspech i na PC, protoze byla hodne ocekavana. Po zmrsenem portu si lide reknou, ze za to platit nebudou a koupi si to, az v akci, nebo si to stahnou.
Jinak jedine co o hre tvrdim, ze si nezaslouzi 10/10 tak ji davaji funboys a fungirls, mezi ktere asi oba s Katie patrite. Objektivne vzato, kdyz si prectes pravidla hodnoceni, tak ta hra si zaslouzi neco mezi 6-7. -
-
Objektivně vzato je objekt Ferrari horší než objekt Trabant, protože objektivně jsou v něm jen 2 místa. Nejel jsem v žádném z nich, ale objektivně vzato je to přece objektivní!
-
Čistě technická: hodnocení ve videorecenzi je striktně přebíráno z recenze textový a ta hodnotila konzolovou verzi.
-
-
Tahle hra by s quick savem a automapingem ztratila smysl. Pro Piera je muj prispevek kousek niz , presne ten typ a to skuhra a jeste to ani nehral:)
-
-
Asi tak. Někde o hře četl, viděl pár videí (a možná ani to ne) a už si myslí, že ví přesně smysl hry a v čem je dobrá/špatná. Takovejch trollů už jsem viděl, netřeba o tom mluvit. *4*
A osobně argument "hrál jsem xy RPGček a jsem husty typek" také neberu. U DS nezáleží na tom, kolikrát máte hru dohranou a jak velký jste skilly. Poděláš něco a prostě umřeš... -
To ze nekdo dohral 70 RPG je bohuzel DS uplne jedno , proste budes chcipat a behat jeden usek 100x nez se to naucis , nedostanes mapu , nikdo ti nepomuze a neporadi. A lidi co dohrali 140 RPG to maji uplne stejne,neboj:)
-
-
-
-
-
Jeste jedna vec, pokud se ma hrat na gamepadu na PC a je urcena pouze na plazmu, tak tvurcum nikdo nebrani, aby je standartne pribalovali ke hre
-
-
k tvýmu pinďourovi taky nikdo nepřibalil to, do čeho má standardně zajíždět. Sežeň si to sám....
-
-
Drahy anonyme, pokud mas problem s erekci, tak se obrat na psychologa, protoze nechapu proc tady plantas neco o pindourovi. Jinak vlastnim 50 plazmu, ale nevim proc tahat dolu herni pocitac, kdyz mam na stole 30 LCD. Co se tyce gamepadu, tak jsem dohral na PC za 18 let pres 200 her a gamepad jsem nikdy nepotreboval, takze nemam duvod, proc si ke hre za 40 USD jeste kupovat gamepad. Jinak pokud mas dostatecne vykonny mozek, tak si CBA na tuto hru muzes udelat sam.
-
-
-