Přejít na výpis diskuzí
Darksiders II: Deathinitive Edition - recenze
15.12.2015 | Jan Slavík
53 příspěvků
-
Však ona to je stále skvělá HRA, jenomže tady se hodnotí REMASTER hry a ten je jen lehce nadprůměrný (optimalizace, bugy) - v recenzi se tomu věnují asi poslední 2 odstavce.
Osobně mám radši tento přístup, kdy se hodnotí kvalita remasteru a ne původní hra. Na tu si ostatně můžeš sehnat starší recenzi. Asi to ale měli zmínit hned ze začátku recenze a hlavně ve verdiktu... -
Možná by to chtělo tu známku obhájit i ve shrnujícím verdiktu. Že optimalizace není nic moc, časté bugy ze začátku znemožňující hrát, sporadické grafické vylepšení atp...
To se pak nemůžete divit, že tu banda lidí bude nadávat, že jste dali "jenom šestku" (za lehce nadprůměrný remaster jinak parádní hry). -
Jak jsem jednicku dohral 3x, tak jsem dvojku po hodine odinstaloval. Boje zalozene na tom, ze se porad kutalim po zemi mi celou hru znechutily.
-
Moc jsi to teda asi nehrál, to vybavení vydrželo jen na pár levelů.
-
Nebo jeste jinak, dost by me zajimalo, co by tahle hra dostala, kdyby to nebyl remaster, ale nova hra
-
Tak ja tedy nevim, ja si teda vzdycky myslel, ze remastery se delaji predevsim pro ty, kteri nove konzole nemeli a nebo prave pro fanousky, kteri hru jiz prodali a treba by si ji v novem kabatku se vsemi DLC zahrali znova. Tak nevim, proc je to tu brano v recenzi jako minus. Dalsi vec, je to remaster, co noveho by to melo byt? je to ta stejna hra se stejnym nazvem doplnena o veskery LC obsah s vylepsenou grafikou...chcete v baleni hodinky s vodotryskem? Ti, kteri PS3 nebo Xbox nebo puvodni verzi na pc nemeli, tak tem je to uplne sumak, ti dostanou jak sami pisete paradni hru ve vylepsene grafice a maji zabavy dost.
Mozna se ted dost mylim, ale fakt mi selsky rozum rika, ze remaster pro nove konzole je hlavne pro fanousky a ty, kteri zacli s hranim v posledni dobe.....
No nic,
puvodni paradni hra = 9 / 10
paradni hra + lepsi grafika + DLC = 6 / 10...... -
přesně, ja myslim, že ten obrázek kde srovnává grafiku original a remaster verze ilustruje přesně to, kam se autor ve hře podíval. Co to je kua za screen? Horší screen na porovnání mohl nekdo teřko stvořit... no nic, sem zvyklej ze games co se týče recenzí, chyb v nadpisech, prvních odstavcích, hodnocením atd, je špatnej vtip. Takže idealne recenze vubec neotvirat, kouknout na zavšivenou diskusi a pryc, proto taky sel bookmark games do pryc a kdyz sem chci jit, musim napsat celou adresu, coz nedelam moc často.... neni proc prostě
-
Puvodni DS2-9/10, DS2DE vylepsena verze se vsema DLC, krasne hratelna(pac puvodni paskvil DS2 mel katastrofalni frame) 6/10. Doporucuju trochu procistit recenzenty!
-
Je tu moc blbů, už bych se musel opakovat.
-
Tak nechat Lukáše recenzovat hru kde hlavní postava spadne v horách do propasti je slušnej černej humr.
-
Ale ve výsledku mi to ani nevadilo.. musel jsem Shield vrátit (a novej už jsem nechtěl), zjistil jsem, že mam vybuchující verzi, která se vybíjela i při hraní na nabíječce. *7*
Btw: Darksiders I i II je na Shieldu zadáčo (+ pár dobrejch her). -
Hmm...že by dobrosrdečný americký vojín bojující proti tyranii východu, proti teroru, za svobodu a to všechno vraždění je pouhá nutnost z rozkazu zlého drsného velitele, zatímco onen vojín je humanista jako Gándhí?
To snad radši krtečka s kulometem. -
Já jsem tu původní hru hrál přes Nvidia Shield. Hra bavila.. chvilku... ALE: Jakmile jsem se dostal do prvního kempu ze začátku..či co, před tim chrámem, či co... Dostal jsem jako dárek poštou nějaký různý sety vybavení (Asi pří pátym levelu, bo tak, či co..).
No a to mi zkazilo hru, protože už jsem byl naprosto nesmrtelnej.
Jako dát do začátku asi (minimálně) tři kompletní sety naprosto op vybavení. To už nemá cenu dál hrát. Chvilku jsem tam běhal jak trotl a všechno vraždil, vypnul a už nezahrál. A to abych ho prostě nepoužíval. To zas neni ono, když už tam je. To prostě nedává smysl. -
Paměť občas selhává. Původní hra sice běžela na lecčems, ale na microstuttering minimálně na radeonech trpěla jako prase. Strávil jsem tehdy asi tři hodiny na Googlu, nakonec jsem to dílem potlačil nastavením, dílem si zvykl.
-
Chumbaba
-
Co je to za blba?
-
I ve dvojce je frenetický akce víc než dost... ale úvod opravdu je pomalejší, o tom se nebudu - a ani nemůžu - přít =). Doporučím ale dát tomu ještě šanci =).
-
Hrál jsem dvojku hned po skvělé jedničce (kterou jsem dohrál skoro na jeden zátah) a místo další frenetické akce jsem dostal skákačku s důrazem na polo-otevřený prázdný svět a dělání questů. Po asi třech hodinách jsem jí otráveně odinstaloval a nemám chuť se k ní už více vracet.
-
Nikdy jsem tuhle hru nepochopil...
-
Díky :-)