Přejít na výpis diskuzí
Darksiders II: Deathinitive Edition - recenze
15.12.2015 | Jan Slavík
53 příspěvků
-
jdětě do haajzlu s Geraltem, aspoň v jedné diskuzi dejte pokoj se Zaklínačem, už toho bylo dost!!!
-
Myslím, že tahle hra dojela na nevhodného hrdinu pro prezentaci v marketingu. Aby se hra prodávala, měla by mít (optimálně na krabičce) jednoznačného a výrazného hrdinu - Laru nebo Geralta, vojáka se samopalem, rytíře v pěkném brnění. Zákazník hned ví, co si kupuje. Divná nebo obtížně pochopitelná hlavní postava špatně prodává. Škoda.
-
Nebudeš o nic ochuzen. Já jedničku také nehrál ale dvojku jsem si užil je to opravdu parádní hra pokud máš rád hry typu. Prince of persia, Tomb raider tohle to ti kápne do noty jsou tak oproti zmiňovaným hrám bossové a prát se s nima je fakt super navíc jsou i několikanásobně větší než hlavní hrdina. Dost mi to připomínalo konzolovou hru god of war. Kterou bych si na Pc moc rád taky zahrál.
-
Definitive definition, definitived edition *12*
-
Ano, melo to dost chvalu snad vsude, nevim ale o prodejich. Kazdopadne to THQ nezachranilo a protoze to pak rozprodali po castech, tak pokracovani asi urcite nevznikne.
Celkem skoda, navic s takhle promrhanym remasterem. Treba na PC to byla jedna z nejlepsich rubacek za posledni leta. -
Víceméně to navazuje (respektive se to trochu překrejvá), takže by ti příběhový souvislosti nemusely docházet. Jak už je v recenzi - mrkni alespoň na nějaký videoshrnutí =).
-
double post, sorry
-
Když jsem nehrál jedničku, budu o něco při hraní dvojky ochuzen? Návaznost, svět,...
-
Začínám mít pochybnosti, že se tu vůbec někdy objeví. Nejspíš na ni má redakce ban.
-
Já si naopak myslím, že všude kam jsem se podíval byla na ní slyšet jen chvála, možná neměla ten HYPE ale i tak hru hráči dost ocenili. Nicméně III dílu se asi nedočkáme podle posledního tvrzení: "podle toho jak se bude prodávat remaster" tohle mi prostě přijde zmrdství první úrovně.
-
Tahle hra byla tehdy šíleně nedoceněná... možná kvůli slabšímu konci ale to je možná tím že THQ nemělo peníze hru uplně dodělat jak by chtěli díky finančním potížím ale i tak pecka...
-
Kde je recenzia na Undertale od L. Grygara (make it happen)
-
Ano, ano, dekuji, du na to.