Přejít na výpis diskuzí
Datadisk Legion pro World of Warcraft přinese nové povolání Demon Hunter a oblast Broken Isles
7.8.2015 | Adam Homola
73 příspěvků
-
Sub na začátku a konci expanze, nejlepší věc co můžeš udělat ^^ Škoda je že Draenor je zábavný jen při prvním projití, podruhé už to netáhne *12*
-
Nj, stejně jako se k vůli Deathwingovi objevil Cataclysm, já mám za základ MoP spíš Sha. Ale víc než hlavní příběh tam byl skvělý content kolem, zajímavé frakce a příjemný gameplay kolem, což se o WoD a Cata moc říct nedá, tam je dost věcí už dávno známých a není to tak "wow".
Zjednodušení tam je bohužel, a nejhorší věc co vymysleli, dát každému legendárku... kam až to dotáhli nakonec, lol. Pomalu by měli vymyslet něco víc než Legendary a místo epického gearu dát legendární :3 -
Od Blizzu jsem hrál skoro vše a musím souhlasit s místními kritiky. Poslední roky už to není inovativní firma ale tiskárna na peníze. Tituly od 94 po 2004: 7 plných her, 5 datadisků, 3 nové světy. Od 2005 po 2015: 4 nové hry, 8 datadisků, 0 nových světů. Z toho 2 nové hry, HS i HotS, jsou jen kanibalizací vlastních značek pro casual publikum. Projekty s minimem rizika, bez duše, atmosféry, umělecká hodnota těžce hledatelná.
Blizzard tu bude vždy, je to moc velká firma aby jen tak krachla. Ale s tou firmou před 10 lety nemají nic společného. Jejich hry jsou bez atmosféry, bez nápadu, bez myšlenky s naprosto otřesným klišovitým příběhem (viz SC2:LotV). Sám jsem z toho velmi smutný, poslední firma, která byla "kamarád" se poslední roky změnila v korporaci podobnou EA nebo Ubisoftu :,-( -
Lidi s tímhle argumentem jsou ještě víc otravnější než hateři toho, že se vůbec Pandareni objevili ._. Zatím nejlepší věc z posledních 3 datadisků. Zase čekat rok a něco než se objeví někdo nový místo všechn co už známe, pokud se teda nezjeví Arthas, nevezme si Jainu a spolu zrodí Deathwinga.
-
No, kdyby to sem hodili už místo Draenoru a nesrali se do alternativ, hned by to bylo lepší, alespoň bych to tak viděl radši. Bohužel sice vyhypovali návrat těch co ve WoWku nikdy nebyli, ale jelikož to doje*li a celkově se okolo nich nic moc nedělo, dopadl WoD dost bídně :( Pokud tohle nezlepší v dalších datáčích tak to dopadne stejně.
-
...povolat temného titána Sargerase - tak se to správně skloňuje.
Sorry Adame, jsem hnidopich :D -
Proč by ne? WoW má stále jeden ustálený hlavní příběh, v každém datadisku..
Ale ne, Blizzard začne dělat na W4 až bude mít uzavřenou kapitolu kolem SC2, protože by byly samy proti sobě, kdyby si přidávaly ke své královské strategii, která nemá konkurenci, konkurenci.
Takhle ekonomika nefunguje, počkají ještě tak rok, dva, než lidi budou brečet že nemají žádnou strategii, že tu je pouze SC2.
Tak z fleku vyleze W4 už na novém enginu a všichni zase si sednou na prd3l z prvního gameplay videa, jako tehdy před X lety na SC2, kdy já oosbně jsem si řikal, jak je to krásný, že mi to neutáhne to moje namakaný Pentium 4 :D s 256MB grafikou -
Goro bílý pes má pravdu.
-
a podle tebe co? :) měli by to zabalit a těch x milionů hráčů přestat dojit? všude máš money money money, nevím proč to vůbec ještě řešíš :D i tu na games potřebujou money money money, aby si tu mohl hateovat :)
-
Bavi me lidi kteri maji potrebu hejtovat do diskuze hru ktera je pry vubec nezajima....lidi nebudte nastvany ze vam mamka nezaplatila wowko a stahnete si z torrentu novej cod a drze hubu :p....rikejte si o wowku co chcete, ale fakt je ze proste nema konkurenci. Je to jedine plnohodnotne zapadni mmorpg. Jasne budete mi tady cpat gw2...coz je pekna hra a penez co sem za ni dal nelituju, ale proste to neni ono. Navic v dungach(raidy tam nejsou vubec) bez rolí v podstate hraje kazdej sam za sebe coz je dost trapny pac mmo ny melw byt o spolupraci.
Na wowku me vadi spousta veci ale furt to je top. -
ano bude, budeš tam mít prequel s illidanem (něco jak má dk s arthasem) a pak tě to vyhodí akorát do nového obsahu na broken isles
-
Narozdiel od WoD ktoré ma už pri ohlásení nezaujalo a nehral som ho, na LEgion sa celkom teším. Dufam, že Demonhunter bude začínat na 100 lvl a ak ano určite si novu expanziu zahram
-
"there always must be a lich king"
-
Warcraft 4 asi těžko...Příběh Warcraftu se rozvíjí ve WoW a myslím si že se sérií WC je konec.
-
Dostali jste to co jste chtěli. Nagy, Emerald Dream, Legie, Demon Hunter...A furt brečíte. Cokoliv Blizzard vydá hned musí nějací idioti kritizovat. Vám se fakt nikdo nezavděčí. Je mi z toho zle. *11*
-
Jop.
"Tell them only that The Lich King is dead and World of Warcraft died with him." -
...by úplně každý už před 4 lety
-
Krucinál, hlavně vraťte starý systém 3 talentových stromů ať si můžu opět nakombinovat unikátního hybrida. Tohleto, musíš si vybrat jednu specializaci, s tim jděte do kopru. No a nová klasa pecka, to zase bude ve WoWku pobíhat armáda Illidanů.
PS: Opište kod JBN - Jebu na to, fakt... *12* -
a to jich VELKOOU spoustu uz recykluji, viz posledni datadisk a ted jete Illidan....
mohlo by se to treba taky odehravat v outlandu..... pac visjak.... pro zmenu :D -
guild wars 2