Přejít na výpis diskuzí
Datadisk Legion pro World of Warcraft přinese nové povolání Demon Hunter a oblast Broken Isles
7.8.2015 | Adam Homola
73 příspěvků
-
Už se nemůžu dočkat až ho budu mít. *1*
-
To není vůbec špatnej nápad :-)
Ne vážně myslím, že kdyby tohle udělali, tak by to do hra přitáhlo spoustu hráčů, kteří skončili právě smrtní Arthase hrát (jako třeba já), protože to byla ta nejlepší postava z Warcraftu - můj názor. -
5,6mil hráčů pred vydanim datadisku u 10let stary hry.
Slušnej oddíl zřejmě... *7* -
Len tak zo srandy- koľko miesta zaberá WoW spolu so všetkými datadiskami? *1*
-
Protože Draenor je nudný. Doufám že nebude nový datáč zase za 1200,- ale půjde níž >_> Což asi ne.
-
Co je na Pandarii špatného? Kromě pand? *7*
-
Mňo, v tomhle případě spíš řvou proto, že poslední expanze zahrnovala jen jeden content patch (proti standardním dvěma až třem) a přitom byla dražší, než ty předchozí.
-
Tak příští rok nějak oživíme Arthase, co říkáte? :D
-
Hráči: "Dejte nám nový obsah!"
Bliizz: "Tady ho máte!"
Hráči: "Vy parchanti, co nám dáváte obsah? Vy nás určitě chcete okrást!" -
WoW je dojná kjáva už od Cataclysmu, kde pouze vydávali nové postavy, textury apod...
Nehledě nato, že Pandy jsou pro mě stále a pořád nejhorší hratelná rasa, která do světa WoW vůbec nepasuje.
Takže tu máme poslední kvalitní datadisk - Wrath of the Lich King... a pak špatné Cataclysm, Pandaria... a až nyní přišel celkem kvalitní Dreanor, který pozměnil hodně věcí. Tak můžem očekávat že Legie zase navrátí svět do Burningu, takže vlastně můžem ty 4datadisky vypustit a dělat že se nic nedělo? :D
Kéž by přišel datadisk, který by všechny zničil, bylo by to jen WoW a děcka s mekáčem, by měli 40kilo míň -
"Prodávané civilizace"?
-
(Money) grinding legion?
myslím, že Blizzardi začínají tušit začátek pádu WoWka a jdou tvrdě na dojnou krávu.... -
eh, len jedna vec, prečo nemohli skopiť Legion a Draenor do jedného packu ? Ja viem, že zarábaj keš, ale tak toto už fakt smrdí...