Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kolikate ze uz to pradavne zlo se probralo z utrob zeme a casu :) ...kolik jich tam asi jeste drime *15* ...money money money *1*
  • podle mě to ještě budou tak dvě expanze, než už to bude opravdu konec wow. myslím, že wod a tento datáč je jejich poslední naděje něco s wowkem udělat, aby bylo znovu atraktivní. a wod se přes slibný začátek ukázalo jako bída. a legion expanze mi přijde zatím spíše jako výprodej před zavřením obchodu: tady máte všechno, co jste chtěli a měli rádi. enjoy dokud můžete. 5,7 mil je hodně a pravděpodobně se na legion vrátím kvůli příběhu, ale už to pujde jen dolů. 10 let je hodně. je čas jít dál.
  • Presne. K tomuto bych je dodal ze Cataclysm mel hodne velke potencial co se tyce lore ale vubec se jim to nepovedlo zrealizovat.
  • Neni to uplna recyklace contentu ale spise opakovani stejneho stylu lore. Legion neni nic noveho a je to jen opakovani toho co ve WoW uz bylo nekolikrat = Nekdo otevtre portal(pripadne neco se probudi/objevi/ozivi atd) ze ktereho zacnou vyskakovat zaporaci, mezi nima se ukaze hlavni velkej zaporak kteryho nakonci vzdy zabijeme pripadne mu prestane hrabat a prida se knam. Po technicke strance Legion vypada pekne, Artefakt zbrane jsou fajn(az na ten Ashbringer pro vsechny), Class Orders a novej honor system je taky dobrej ale to lore je takove divne.
  • Problem je ten, ze wow je bez mmo konkurence a nikdo jinej uz se s investicema do ni nehrne, takze blizzard si svoji pozici muze udrzovat docela lehce. Brzo ohlasi w4 a vsichni se zase pos3rou, a az ho dohraji, zase si zaplati wow.
  • nightborne
    Až na to, že tohle s ocelovou jistotou předpovídaj ekšperti už asi tak osm let. Dejte na mě, do pár měsíců je po Blizzu! To tak.
  • Blizzard jde od pomalu a jistě do sra.. od doby co ho koupil Activision a začal pomalu a jistě dělat z krásných projektů akorát recykl a rejžák na prachy. A co si budem povídat je spousta vývojářských studií, které jen čekají na to až lidem dojde, že cpát prachy Blizzardu nechce. Už jen jejich finanční politika a kvalita kontentu si totálně odporují. Dejte na moje slova z těch 5,6 milionu se stane do dvou měsíců od vydání míň než 4 a postupně Blizzard na tohle dojede (už aby to bylo, od roku 2005 si zaslouží dostat facku a probrat)
  • Pandy? :D A srandu si ze mě neděláš?

V celém W3 byl pouze Brewmaster, pouze jako cestovatel... A mluvilo se dokonce v Rexxarově přídavku, že stejně jako Trollové, jsou Pandy už vyhlazené...
  • Pandy tam nepasují? Jsou v příběhu už od Warcraftu III...
  • no, on ten datadisk je ještě hodně daleko. U předchozích datadisků trvala beta vždy rok.
  • Jen to prosím ne, protože tím by zničili jednoho z nejoblibenějších hrdinů...

Už to vidim jak udělaj crossover s Thrallem a Arthasem... Protože oba jsou nej postavy, takže proč by jsme je nedali proti sobě? Lidi budou šílet a Blizzard bude mít miliardy... Jupíííííííííííííí
  • WoWko hraju uz nakejch 7-8 let a zatim to vydada celkem slusne. Podle marketingu...Ale po WoD uz jim to tak nezeru. To co ted slibuji a ukazuji je moc hezke na papire,ale to WoD vypadal taky. Pulka veci nebude, Demonhunter bude mega broken. Nez stacej aspon trochu fixnout PvP,tak oznamej dalsi expanzi ( na 100% zase nejaka recyklace aka LichKing) a ze vlastne nema smysl ani fixovat neco,kdyz za pul roku je tady dalsi datac. Jedine,co jim stale jde jsou dobre raidy a krasne zony. Kazda classa ma ted rotaci 1,2,3,1,2,3 coz me sere neskutecne, pze kdybych chtel mackat 1 2 3,tak hraju nakou dementni mobu.. Jde to s wowkem od 10 k 5. A poprve za tech 8 let verim, ze wowko umira. A nebude to diky jine MMORPG hre,ktera ho sejme,ale diky vlastnim developerum,kteri si znici wowko sami. A ten kolotoc s Lorem dost blokuje dalsi vydani Warcraftu 4, pze fakt nevim jak chteji na WoWko navazovat.. Tak uz jsem se vybrecel a je mi hned lepe. Jdu se nekam k vode osmahnout,hezky vikend preju *3*
  • Nene, příběh bude o jeho záchraně, pozměníme zase trošku běh událostí a bude tam jiný lich king a proti němu nás povede zachráněný Arthas i s jeho taťkou, který byl pouze v kritickém stavu, nikoliv mrtvý ;)
  • Shania
    Víš je zajímavé, že najednou je to nejoblíbenější datadisk v komunitě. Uvidíme co se bude říkat ao aktuálně nejhorším datadisku WOD až skončí Legion:))
  • Pro mě Warcraft lore končí Lich Kingem, kdy vlastně hlavní zápletku s Pány a nákazou, která gradovala od Warcraft III až po WoW:Wrath of the Lich King a vše to stálo pouze na Hrdinech, kdy každá postava měla svojí úlohu. To byl pro mě poslední hlavní geniální příběh, který dotvářelo tisíce dalších příběhů a všechno do sebe zapadalo a Blizzard ještě nevařil z vody
  • Shania
    Budou řvát pořád, ať udělají cokoliv:) Co se líbí jednomu, se nelíbí druhému.

Pro mě by bylo fine mít každý rok nový datadisk, hraju hlavně na začátků, levelování ve WOD mě velmi bavilo, naproti tomu raidovaní a nové content patche už nejsou moc pro mě.

Takže já jsme rád za nový datadisk, který si zase užiji a doufám že budu moc po zbytek roku jen vydělávat peníze přes minihry..
  • Celej příběh je hloupej a staví pouze na Garroshovi.
    Vždycky když byla nějaká zápletka, tak se zaobírala jak Hordou tak i Aliancí, tím, že ten problém většinou řešily spolu, proti sobě. Tady to je pouze o jedný postavě, kde vlastně celej příběh nemá žádný dopad na svět. Pouze slouží jako intro pro Dreanors... Což je pro mě špatně, protože abych si užil hlavní příběh, tak musím hrát vlastně dvě hry.

Krom toho, herně hra strašně upadla. Zjednodušila se, a vlastně i obyčejnej člověk bez guildy se dokázal procpat do větších instancí. Což na Vanile by se nedostal ani přes "začátek"..
  • Tak je samozřejmé, že jakmile ti hra jde dolů tak se snažíš na tom získat peníze navíc říkali, že už se tomu nechtějí tak zaměřovat na wowko a spíš na jiné hry, které vydělávají dost a víc hráčů je hraje .. Ikdyž je pravda, že ted docela se wow tým zvětšil a změnil dost a tak to jde vidět .. do hry přijde Emerald dream, Titáni, demon hunter - Illidan, legie, Azshara prostě vše co kdo kdy chtěl .. tady je :D proto chtějí furt ty hráče udržet ale ví, že na dlouho už ne .. tak zmenší tým a milk .. ale co už :D
  • 31,2 GB
  • mňa napríklad fest nasrali, keď rozdávali v podstate wow zadarmo s datadisko Draenor, to hráči ktorí kupovali všetky tie datadisky nemohli dostať zadarmo Draenor ? Veď keď máš 3 či koľko hier už zakúpených a nejaký ten čas nahraný, tak by ti ten Blizzard mohol dať aspoň takúto úľavu, miesto toho to dostali iba nováčikovia a account selleri :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit