Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tento typ hry čekám od dob, co jsem začal číst Walking dead, no trochu se obávám toho item shopu co tam bude, když ne zbraně, jídlo atd
    -doufám, že tam půjde usadit se v divočině daleko od všeho a žít z lovu a pěstování zeleniny a ovoce
    -když vidím ty screeny, tak jsou tam samý stejný zombie pánové, je to alfa vím, tak doufám, že tam dají tlusťochy, ženský a děcka
    • Stormangels
      -doufám, že tam půjde usadit se v divočině daleko od všeho a žít z lovu a pěstování zeleniny a ovoce

Kur.a JO! To bych chtěl taky :-) Sekat dříví postavit chatku ze dřeva sehnat generator benzin udělat nějaka světla atd :-) To bych taky rád :-)
      • Minecraft : )
        • rancor1223
          Když to není žádnej survival, žádná challenge.
      • Masa-san
        Zní to fajnově. Jen je tu pořád to riziko, že přijde skupina hráčů a vybavenou chatku se zahrádkou zabere pro sebe a původního majitele "vyhostí" ze světa živých do světa oživlých *15*
        Ale to je asi také dobře u takovéto hry. Přidá to na uvěřitelnosti světa. jen doufám, že mapa bude dosti velká na to, aby bylo možné se někde "zašít" *3*
  • To jsem teda zvedavej... hlavne na ty jejich mikroplatby.
  • hmm koukam, ze se zombie mmo se roztrhl po vydani TSW pytel :)
  • Hra určitě nevypadá vůbec špatně. Ale chybí mi tam trochu z těch screenů ten pocit strachu. Samozřejmě hra je pořád v alfa verzi a ještě toho můžou dost dodělat. Ale DayZ mě baví a líbí se mi protože to vypadá "realněji". Neni to pestrobarevné jako War Z. Ikdyž je den, tak máte takový zachmuřený pocit dokud nedojdete na nějaké fajn místo, kde máte na chvilku klid,že tam nemusí být vůbec nikdo. Prostě neni to hra pro všechny. A to se mi hrozně líbí a baví mě to.
  • Vrook
    Jak jsem psal ke článku níže.. Pokud to neudělaj alespoň tak hardcore jako je DayZ, tak to na něj kvalitou nedosáhne. Možná to naláká hráče FPSek s primitivním casual systémem combatu, ale to se dá těžko mluvit o úspěchu.
    Ještě když to prostředí vypadá naprosto nudně.. pokud dělám zombie titul, tak ho udělám tak, aby bylo alespoň těsně po vypuknutí zombie apokalypsy, takže to zelení zarostlý město mě docela pobavilo. Nemluvě o tom, že vypadá, jako by nešlo jenom o zombie apo, ale o nějaký hrozný zeměstřesení.
    Pokud si mám tipovat, řekl bych, že to v porovnání s DayZ (a to je ještě ke všemu DayZ jenom v alfě) bude sra*ka.
    • aj the war z je len v alfa verzii čiže veľa vecí sa môže ešte zmeniť.
  • Česká komunitní stránka pro DayZ a The War Z
    http://z-game.cz/
  • Pokud by měl někdo zájem o nejaktuálnější informace o hledně The War Z, tak vás ráda uvítá naše československá komunita -> http://www.facebook.com/TheWarZczsk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit