Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud by měl někdo zájem o nejaktuálnější informace o hledně The War Z, tak vás ráda uvítá naše československá komunita -> http://www.facebook.com/TheWarZczsk
  • Česká komunitní stránka pro DayZ a The War Z
    http://z-game.cz/
  • ani to neni jisty ci prijdes o veci
  • Toto neni kopie DayZ..
  • trolo
    bude to somarina normalne mmocko. questy v zombie apokalypse? wtf. safe zony? wtf. skill v mmo? wtf. to bude len gear-level check mmo.
  • "Big open worlds to explore between 200 to 400 square kilometers"
    Oni ani nevědí jak velká mapa to bude a to má za jeden nebo dva měsíce vyjít beta? To je trochu divné....
  • Stormangels
    Takže to vypadá na to že když chcipneš tak přijdeš sice o věci ale o Levely a schopnosti ne..
  • Já taky poprvé...ale jsem rád,že zůstává zatim u Bohemky :D
  • A já četl: Day Z našel vydavatele... *9*
  • Hra určitě nevypadá vůbec špatně. Ale chybí mi tam trochu z těch screenů ten pocit strachu. Samozřejmě hra je pořád v alfa verzi a ještě toho můžou dost dodělat. Ale DayZ mě baví a líbí se mi protože to vypadá "realněji". Neni to pestrobarevné jako War Z. Ikdyž je den, tak máte takový zachmuřený pocit dokud nedojdete na nějaké fajn místo, kde máte na chvilku klid,že tam nemusí být vůbec nikdo. Prostě neni to hra pro všechny. A to se mi hrozně líbí a baví mě to.
  • arma je hardcore a dayz je diky tomu unikatni,podle me to nebude mit takovou atmosferu,adrenalin uz vubec ne.DayZ proste nejde zkopirovat,kazdopadne to nemusi byt spatna hra
  • Vrook
    Jak jsem psal. V dayZ je to ideal 50 lidí na 225km^2, takze 400km^2 pro 250 lidí bude CoDčko na velký mapě se zombie jako bonusem.
  • ja som niekde cital ze mapa by mala byt 400km^2 cize to by na 250 ludi malo stacit asi
  • rancor1223
    Když to není žádnej survival, žádná challenge.
  • Minecraft : )
  • aj the war z je len v alfa verzii čiže veľa vecí sa môže ešte zmeniť.
  • To jsem teda zvedavej... hlavne na ty jejich mikroplatby.
  • hmm koukam, ze se zombie mmo se roztrhl po vydani TSW pytel :)
  • Masa-san
    Zní to fajnově. Jen je tu pořád to riziko, že přijde skupina hráčů a vybavenou chatku se zahrádkou zabere pro sebe a původního majitele "vyhostí" ze světa živých do světa oživlých *15*
    Ale to je asi také dobře u takovéto hry. Přidá to na uvěřitelnosti světa. jen doufám, že mapa bude dosti velká na to, aby bylo možné se někde "zašít" *3*
  • smejki
    Rubáním a plněním úkolů budete získávat zkušenosti, které pak budete moct investovat do různých schopností: rychlejšího léčení, lepšího střílení a dalších typických “RPG” prvků.
    tímhle to u mě zabili. moar levelz!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit