Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale to pořád nic nemění na faktu, že tu její AI musí něco spočítat a protože tak trošku docela skriptuju v Armě též, tak vím, že to není žádná prča, kort když ta zombie detekuje pohyb, slyší, atd. A takovejch zombie zam je na mapě běžně 600 - 700, takže to CPU dostává na řiť, naštěstí jen na serveru a nám už jen posílá hotový věci :)
  • Billboardy nejen ze Cechy pripomina, nektere jsou cesky.Coz me fakt pobavilo, myslim ze to bylo neco s .."volte Cibulku.." nebo tak nejak.

Jinak mapa je skoro verne kopiruje skutecna ceska mesta, pro zajimavost: https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=116056823501615590603.0004556195bbb265b2ed3

Cherno = Povrli
  • Vrook
    Podle mě to nemůže ztratit nic z toho, co má Arma, když to od začátku je úplně jiná hra. *4* Takže taktickou stránku a souboje se survákama ve stylu půlhodinovýho nahánění se na mapě za použití víceméně reálnejch vojenskejch taktik bych fakt nečekal.
  • nice!
  • spook.y
    Jako ano zní to pěkně ale už teď mám strach. Zasazení by se hodilo spíše někam na východ a ne do USA. Snad to neztratí tu taktickou stránku co má Arma. Snad se to nezmění v nějakou chaotickou střílečku. Uvidíme buď skvělou hru nebo jen hon za prachama. Nevím :(
  • sorry, vypadla mi tam nula:)
  • Vrook
    250 lidí na mapě 100km^2 by bylo prostě CoDčko se zombiekama.. Černarus má nějakejch 225km^2 a na serveru s 50ti lidma je to na NW letišti, kolem Soboru, v Chernogorsku nebo v Berezinu docela vo hubu. Takže aby to bylo přibližně stejný jako DayZ a nebyla to jen blbá střílečka, musela by bejt mapa pro 250 lidí přibližně 1200km^2 velká. *3*
  • Stormangels
    -doufám, že tam půjde usadit se v divočině daleko od všeho a žít z lovu a pěstování zeleniny a ovoce

Kur.a JO! To bych chtěl taky :-) Sekat dříví postavit chatku ze dřeva sehnat generator benzin udělat nějaka světla atd :-) To bych taky rád :-)
  • trolo
    to uz je iste teraz na 99% ze sa im to nepodari. dayz velmi pomaha to ako je urobena arma.

oni to urobia casual/mainstream style. co najjednoduchsie. neobmedzeny inventar, mikrotransakcie food n' guns, pekna grafika 250 hracov na malej mape = rubanica, clany, aliancie, chat atd, zomries tak sa respawnes s vecami(mikrotransakcie)...atmosfera pojde pekne dole. podla mna to bude slabota. mozno sa to uchyti a bude to zabava ale od dayz to bude na mile daleko.
  • Vrook
    Jak jsem psal ke článku níže.. Pokud to neudělaj alespoň tak hardcore jako je DayZ, tak to na něj kvalitou nedosáhne. Možná to naláká hráče FPSek s primitivním casual systémem combatu, ale to se dá těžko mluvit o úspěchu.
    Ještě když to prostředí vypadá naprosto nudně.. pokud dělám zombie titul, tak ho udělám tak, aby bylo alespoň těsně po vypuknutí zombie apokalypsy, takže to zelení zarostlý město mě docela pobavilo. Nemluvě o tom, že vypadá, jako by nešlo jenom o zombie apo, ale o nějaký hrozný zeměstřesení.
    Pokud si mám tipovat, řekl bych, že to v porovnání s DayZ (a to je ještě ke všemu DayZ jenom v alfě) bude sra*ka.
  • Co všem s těma MMO hrabe ? Stalkra jsem skoro obrečel.
  • On pro Bohemku pracoval už v době, když ten mod vznikal.
  • Hra:
    http://gamezoom.cz/wp-content/uploads/chernarus01.jpg
    Skutecnost:
    http://gamezoom.cz/wp-content/uploads/chernarus01_real.jpg
  • Nene, jen řeka, kterou trochu protáhli :D
  • pobrezi je vlastne breh Labe. *3*
  • U Děčína je moře? *1* *2*
  • ha super, tak to mi uniklo, hraju teprve od nedele, takze zatim jsem nemel moc casu cist co se okolo toho deje
  • No podle predvadecky na E3 to nebude takova darda. Bezelo to tam v pohode tusim na i7 a GTX560 na hodne dobry nastaveni grafiky. U Arma2 je problem ze hodne veci resi procesor. Mozna na Arma3 enginu se podarilo kus hodit na grafiku. Je dulezite taky to ze Arma3 je delana pro vojenske akce kde se procesor zapoti s vypoctem AI. V DayZ zombici az takovou inteligenci nepotrebuji. *1*
  • Podívej se na interview s Rakeťákem Deanem Hallem a na jeho vystoupení na rezzered nebo jak to je a zjistíš, že to už tak je :) Bohemka pomáhá Deanovi co to jde. Proto může vydávat patche v takový rychlosti jaký je vydává.
  • ale on uz ma fulltime job v bohemce a dokonce optimalizuji nektere veci v enginu pro dayz :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit