Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, pro Bohemku by tohle mohl bejt nemalej melouch, nabidnout autorovi fulltime job, poskytnout mu vlastni vyvojare + know how do engine, a vyzdimat z toho co se da
  • " ... enginu Arma3. Takze lepsi grafika, fyzika i animace."
    ... a nikdo to prvni 2 roky nerozjede *13*
  • No, kdyz jsem se docetl ze to zase bude zasazeno do Americkyho Colorada, zvednul se mi kufr, DayZ je pro me super v tom, ze priroda, budovy, auta, autobusovy zastavky, dokonce i billboardy pripominaj cechy, pro me, cloveka zijiciho dlouhodobe v zahranici, je to jeden z hlavnich tahaku. Nevim jakym zpusobem chtej do hry nacpat mikrotransakce, ale podle me to nemuze fungovat - DayZ dela zajimavym to, ze co nenajdete nemate, a hledani veci je ta nejvetsi zabava... jak se mi vcera sviraly pulky, kdyz jsem zjistil ze nemam zadny jidlo, a skoro umiram hlady... mapy pro 250 lidi? tak to aby mela ta mapa aspon 100km^2
    Navic se bojim, ze se autorum proste nepovede to co se povedlo DayZ, a to je ta brutalne temna a bezvychodne pusobici atmosfera
  • Chernarus je mapa vytvořená podle krajiny mezi Ústím a Děčínem, takže zas tak moc fiktivní není. *1*
  • Na tento typ hry čekám od dob, co jsem začal číst Walking dead, no trochu se obávám toho item shopu co tam bude, když ne zbraně, jídlo atd
    -doufám, že tam půjde usadit se v divočině daleko od všeho a žít z lovu a pěstování zeleniny a ovoce
    -když vidím ty screeny, tak jsou tam samý stejný zombie pánové, je to alfa vím, tak doufám, že tam dají tlusťochy, ženský a děcka
  • tak to je velmi dobrá zpráva :)
  • Pokud je pravda co jsem cetl tak ukolem je doladit herni princip a pak se zacne pracovat na standalone verzi v enginu Arma3. Takze lepsi grafika, fyzika i animace.
  • Asi bych brzdil nadseni.
    Vyvojari maji dycky velkou marketingovou hubu a pak skutek utek. Dycky je to kecu plna vana a pak se to proda a komunita ani podpora je jiz nezajima. Viz slavny flashpoint od Codemasters. Dlouholety vyvoj spousta nacpanejch prachu a hory slibu. Vyrostla dopredu obrovska fandovska komunita ktera si mlaskala jaky je to konec Army. A kde je Flashpoint ted?
    A mimochodem prostredi Cernarusi az tak fiktivni neni. Alespon priroda ne. *3*
  • rancor1223
    Vypadá to, ehm, příliš přívětivě. Hezky barevný, lesklý. Obávám se, že atmosféry se tady nedočkáme (ne že by mě to trápilo, když máme DayZ).
  • Bohemia by měla Day Z chytnou, zapracovat na něm a vydat ho jako samostatnou hru. Nechápu, proč to ještě neudělali. Je mi jasné, že chtějí vydělat na prodeji ARMY, která je pro spuštění Day Z potřebova, ale podle mě by byl pořádně udělanej a samostatně vydanej Day Z trhák.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit