Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    To není žádná ochrana, ale to dělají hackeři. Gearnou lidi a teleportujou je na pláž.
  • Těch bugů je ještě hodně a nedořešenost ovládání mi docela dost vadí, už jsem o hodně věcí přišel a občas člověk třeba zkusí dát zbraň do plného baťohu a v něm skončí jen náboje, ale zbraň skončí na zemi a v noci není vůbec lehké ji najít...ono ani ve dne, mezi všemi rostlinami...
    Hra je to principiálně zajímavá, složitost ovládání mi vadí jen částečně, co mi vadí více je ztráta vybavení po smrti, docela dobré by bylo moci si zvolit třeba dvě nebo tři položky pro začátek hry...já bych bral třeba mapu, GPS a baterku, někdo by radši třeba zbraň nebo jídlo a pití...nebo sekeru, sirky a lovecký nůž:-) Těch možností by bylo docela dost:-)
  • Taky ty ses Drsnej :D spis mi ukaz jednu hru ktera vychazi na konzole a stoji za to si ji koupit? :D me zas prijde ze behat v koridoru za sipkama je fekalni... jestli je ti 10- tak se omlouvam
  • což je chyba designu (hry či modu). Neomluvitelné *3*
  • Proč by to nebylo možné? Já se již setkal s několika hráči, jež nezaútočili, ba dokonce jsem si s nimi skvěle pokecal. *4*
    Ovšem je pravda, že tito hráči jsou spíš raritou a většina setkání končí velmi rychle. *1*
  • Nemyslím spawnování na střeše, spíš že se někdy objeví kousek ode mě. A co se týče nelogických míst: Připadá mi dost divné, že jsem na krátké cestě nebo v pidivesničce se třemi baráky potkal víc zombií, než ve městě.
  • DeDy
    Když v batohu není místo, tak zbraň zmizí. Puška zabírá 10 pozic (čtverečků), takže je nutné mít předchystané místo. Když najdeš větší batoh tak prvně přeskládej své věci z batohu na zádech do batohu na zemi a pak teprve dej sebrat nový batoh. Pokud dáš prvně sebrat nalezený batoh tak ten co máš na zádech zmizí včetně věcí v něm.
  • smejki
    soudruzi neudělali chybu nikde, jen to prostě ještě není hotové. sekera jako zbraň je relativně nová funkce naroubovaná na systém, který s chladnými zbraněmi nikdy nepočítal.
  • Jelikož jsem něco málo s enginem ArmA dělal, tak i oceňuji, jak jsou vyřešené AI zombie. Engine Arma totiž umožňuje vytvořit tzv. ambientní objekty, které neřídí server, ale počítač hráče. V původní hře je engine používal na různé králíky, motýlky apod. Dean Hall je využil na zombie a proto ty, které se kolem vás vygenerují ve skutečnosti vygeneruje a nadále řídí váš počítač. Díky tomu jsou lagy v chování zombií staženy na minimum. Server jen synchronizuje data o pozici a stavu ostatním hráčům.
    Jde o výborně vyřešené rozložení zátěže mezi hráče. I v tom je například DayZ pro ArmA scénu přelomové.
  • Taky se vám stává situace, že chcete zbraň přesunout do batohu a přitom zmizí? Stává se mi to teď pomerně často, na zemi taky nic.
  • Proto vyjde DayZ jako standalone, aby mohl Rocket zasadne zasahnout do kodu a zlepsit ovladani predmetu a inventar, aby byl intuitivni. V Arme hrac podobny kejkle provadet nemusel.
  • Soudruzi proste nepocitali ze v armadni simulaci se bude pouzivat sekyrka jako zbran. *1*
    Problem pouzivani inventare je zasadni. Osobne bych klidne uvital i reseni z adventur kde je inventar na liste a staci jej mysi protahnout na postavu. Doufam ze standalone hra takoveto zasadni nedostatky vyresi.
  • DeDy
    Hrozně rád sekyrkuji zobáky do zad. Což je problém, když už mám zbraň, protože ji musím prvně přesunout do báglu a pak teprve lze umístit sekyrku z opasku do ruky. Přitom když beru do ruky pistolku, tak velkou zbraň hodí postava na rameno, nebo když leze po žebříku tak si ji hodí pod banděro. Kde udělali soudruzi chybu!?
  • DeDy
    Hej, tobě chtěl skutečně nekdo pomoci? Není možné. Hraji měsíc a kontakt s hráčem byla vždy má smrt. Nechtít oplácet = být v DayZ mrtvý/hloupý.
  • DeDy
    Jenže teď co do DayZ dali tu geniální ochranu přehlásíš na jiný server a jsi šup zpět na pláži. Což je průser, když je člověk u mezinárodního letiště, že jo. Takže je třeba chodit na osvědčené srevery, většinou ty plné lidí *8*
  • smejki
    máme záznamy ze tří asi tříhodinových koopů, ale pokaždý se něco podělalo. Naposled třeba to, že jsem odjel na dovolenou a neměl čas to zpracovat, natož dost internetů na přenos!
  • diky
  • smejki
    jestli se ti to seká, zatímco normální hra nikoliv, změň server.
  • miker17
    stahni jsi dayz commander ten ti to udělá automaticky
  • pomoc kam mam přetahnout v nainstalované armě ten mod??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit