-
Preto si pockam na samostanu hru DayZ. Uz len z toho dovodu aby som nemusel teraz platit za Armu a potom za DayZ....
-
Páčidlo je tupá zbraň a potřebujes okolo 7 hitu na zabiti zombika, jeden hit kdyz trefis hlavu :)
Sekyrka zabiji na 1 ranu -
bod 2.,Kup si herne PC .CPU aspon i5/i7, VGA : GTX580/670 nebud ako chuj *2*
-
1. dafuq? nikdy sa mi nespawnovali zombieci pred ocami. asi hrajes inu hru.
2. cool story bro. na 486 to mozno seka ale na 4 jadre to ide nonstop 60 vsync bez dropu.
3. melee zbrane a system boja nieje v arme. bol pridany v dayz rocketom. a dayz = alpha. arma nema ziadny melee system
4. u mad bro? chod hrat call of duty kde bezis 3 sek dead respawn 3 sek kill dead respawn
btw k "recenzii": http://i53.tinypic.com/243500z.gif -
Možná až moc přeháníš. Pro pořádek je to stále a ještě delší dobu bude Alfa verze = spousty bugů,nedostatků atd. Což musíš hře určitě odpustit, a nebrat ji jako plnohodnotnou již vydanou hru.
A co se týče toho bodu 4. že je otrava plazit se. Tak hold to neni L4D ale myslím,že je na internetu dost videí,recenzí kde se to dočteš a nejdeš hrát DayZ s představou rubání tun nakažených. Pro tohle mě to baví. Neni to jako každá doposud vydaná hra. Musí se trochu taktizovat a ne jen bezhlavě naběhnout do stovky nepřátel :-). Jinak Sekera ubírá více HP než crowbar (páčidlo) což je samozřejmé,protože je to tupý předmět a ne ostrý jako sekera. -
Tak jsem si to na popud zdejších uživatelů zkusil. A teda no, nic moc... :/
1. Spawn zombie funguje asi stejně dobře, jako spawn neptřátel v Armě 2. Pamatujete někdo na poslední misi a dobíjení Gudlova? To jsem myslel, že rozžvejkám klávesnici, když v minutových intervalech se uprostřed vesnice spawnovaly 2 auta a 3 vojáci kolem dokola. Tady je to občas podobný.
2. Arma 2 engine je zastaralej, neoptimalizovanej hnus. Opravdu. Framerate si často dělá co chce, nasvícení, kdy máte bílou oblohu a čistě černý stromy vymyslel taky nějakej chytrolín. A ty animace.
3. Zbraně. Dokud střílí, je vše ok. Jak ale člověk najde zbraň, se kterou by měl zombíka majznout po hlavě, je zle. Takhle si stojím naptori zombíkovi, v ruce páčidlo a jedem jak tahovku. Já ho praštim, on praští mě. Já ho praštim, on praští mě. A taklhe ještě 3x, než jsem skoro vykrvácel a rychle musel do batohu pro bandáže. Když opominu, jaký peklo vůbec je přijít na to, jak tupý zbraně používat, tak samotný užívání co následuje je mnohem horší.
4. V jednom je to neuvěřitelná otrava. Pokud někoho baví plazit se půl hodiny v trávě a čekat, kdy už konečně přijde skulina v zástupech věčně a zcela nelogicky se spawnujících nemrtvích, prosím.
Jinak herní principy jsou fajn. Ne kdoví jaká zábava, ale ve vícero lidech to na nějakou dobu zabavit může. Hudba je taky správně deprimující. K tomu, aby vás DayZ chytlo musíte hře (modu) hodně odpustit, a stejně tolik si domyslet. Není to pro každýho. -
Doufam ze se dost tech bugu vyresi az to vyjde jako samostatna hra.