-
DayZ mě nadchnul a proto jsem si pořídil Armu. Co mě ovšem šokovalo, neutáhnu jí, fps má průměr 10 - 25fps - Intel 4 jádra 2,2 , 8Gb ram a nvidia 2Gb.. Má někdo nějakou radu co s tím?
-
Ty bys mě rozesmál! *1*
-
Proste je to pravda, jednoducho takéto fekálne hry tam nemôžu vyjsť, pretože na konzolách sú len kvalitné tituly !
-
kdyby z toho lidi nedělali zázrak, zpracování army je pro mě hrozné a armě3 vůbec nevěřím, surikata má pravdu něco takového jsem říkal už dřív
-
Aspon ze na PC nejsou hraci jako ty
-
hm cože? Na začátku tu byl jeden DayZ server a soubory se stahovali přes mediafire či jejich program (který dnes již není). Ten server byl ofiko a často i zamknutý. Potom se to rozšířilo na 4-5 a nakonec začaly vznikat XX-XX servery.
-
Přijde mi to šíleně stereotypní, furt dokola to samý, na měsíc dobrý
-
1. Zkus si vylézt uprostřed vesnice z auta a jen se koukej, jak ti jich po chvíli jen z kadibudky vyleze tak 6.. *4*
-
Jen takový návrh.
Bylo by možné natočit gamplay video, popřípadě i s komentáři?
Po všech těch článcích plných pocitů a zážitků z DayZ, byste se s námi mohli podělit i o nějaké zajímavé nebo i vtipné video z vlastního hraní pokud je to tedy technicky možné.
Inspirace > http://www.youtube.com/watch?v=oQQ4N1kMv9o
Ti chlapíci z gladiátor-busu nezávisle na tomhle hráči natočili video z jejich pohledu
tady > http://www.youtube.com/watch?v=Wt0i5O5Tu04&feature=watch_response -
Stáhni si poslední BETA ovladače na grafiku a nastav Grafickou paměť na Výchozí.
-
Snad si nemyslíš, že samostatná hra výjde zítra. Určitě bych si koupil Armu a pak víc jak rok čekal na samostatnou hru.
-
Samostatná hra se pro veřejnost (tím myslím nějakou beta verzi) podle mě neobjeví ještě pár měsíců (přeci jen se to musí předělat pro engine Army 3). Záleží na tom jak moc toužíš DayZ hrát.
-
Já si to koupím určitě. Je to něco, co mi ŽÁDNÁ jiná hra ani zdaleka nenabízí.
-
To o alfě běžící na betě je dost výstižný. Že verze unikla ven je smutný, teda aspoň pro Rocketa. Aby si to pak ještě někdo koupil, když se teď lidi nabaží...
-
4 km dohled *8* Na to ti nemůže stačit ani vRam, vždyť jí ta kartá má 1 GB. PC uklizený docela mám a marast sypu na externí disk. A v Elektrozavodsku jsem fakt šel pod 30 fps, i když po většinu času se s 2 km dohledností pohybuju kolem čtyřicítky. Ještě mě napadá, že jsem si mohl rovnou zamknout framerate na čtyřicítce. Ten framedrop ze šedesátky je totiž nejhorší. Zlatej nVidia inspector, jak ten mě ve Skyrimu podržel *1*
-
Tak ted nevim jestli si mam kupit armu, tudiz tento mod, nebo pocakt az vyjde ta samostatna hra kterou prej chtej udelat *7*
-
Aspoň že takéto fekálne hry nevychádzajú na konzoly *16*
-
Tak jsem si na dobro změnil nick a face. Od teď mě můžete v DayZ potkat jako Irvinga Zismana.
-
Je opravdu zvláštní, jak tu podle spousty lidí "člověk nemůže o hrách mluvit na základě videí a textů, ale musí si je zkusit" a potom zase klidně může. Na mesiáše si tu nikdo nehraje - nebo si fakt myslíš, že na základě mýho názoru přestane tu hru někdo hrát? Kulový! A pokud jo, tak by byl dost divnej. Navíc ji ani "za každou cenu" nepotápím. A proč to píšu? Protože můžu a protože chci. Jsou lidi, co si Armu kupují jenom kvůli DayZ a možná by tak nebylo od věci napsat na hru taky odlišnej názor. Nikde nestojí, že co říkám je písmo svatý ani to tak neprezentuju, alespoň o tom nevím. Pokud si to někdo myslí, tak to ho teda ochraňuj sám bůh *1* Kapírujem?
-
Imho neni úspěšná jen hra, kterou hrajou všichni denně. A vzhledem k tomu, že DayZ skoro žádnej umělej marketing nemá a "slovo" se šíří virálně, tak ani nejde naletět. Většina lidí se o dayZ dozvěděla od nezávislý strany (od kámošů, z videí, atd.), prostě od někoho kdo mu podal nezaujatý "uživatelsky" objektivní informace a dojem. A pokud se timhle způsobem vytvořil hype, neni to nic falešnýho, ale naopak to svědčí o skutečný oblibě mezi hráčema. Logicky - nekvalitní produkt se mezi uživateli bez marketingovejch pilířů asi těžko prosadí. A DayZ se bez nich prosadil docela snadno..