-
Diky. Bohuzel jsem si chtel nejdriv stahnout demo. Ale pres Steam to nerozjedu (nejaky problem s Key, coz jak koukam je normalni).
-
hele kuci mam jen nuz ale nejde mi s nim nic delat a asi nelze pouzivat jako zbran, ze jo? protoze baterka lze vyndat z opasku a rozsvitit a nuz nic... potreboval bych najit kver.. :D
-
Nestastne to neni. 2000 Kc utracenych za grafarnu skoro pred rokem mi umoznilo relativne slusne hrat par her, ktery bych si jinak nezahral. Poradny upgrade pro me nemel a ted nema cenu. Budu ho delat az na jare. Ale chtel jsem tohle jen tak ze srandy vyzkouset.
-
Nedokážu si představit ponořit se do hry a plnit cíl přežit.
Na první čtení/pohled to vypadá skvěle ale jak zde psal Radioaktivní surikata tak v enginu army si to nedokážu představit.Hrál jsem Arma 2 a když už tam byl nějaký bug tak byl tak debilní,že to dost ovlivnilo hru.Zde, kde je důležité přežít to musí být super doufat,že se něco ve hře nepodělá.
- Navíc asi nic neřeší hráče který nemají cíl přežit,ale někam zalézt a střílet lidi co ten cíl mají.Emoce ve hře nepoznám a logika zde uplatnit nejde, proto obtížně odhadnu kdo bude nepřátel a kdo ne.Navíc když čeká za rohem a jeho cíl je někomu překazit snahu i za cenu,že vyhladoví tak to obtížně zjistím. -
To vypadá na rádoby moudra od odborníka. Viděl jsi testy? Osobně to hraju na C2D zatím a jede to dobře, pouze dohled omezen na 1600.
-
Dnešní poučení: nesedat se smejkim do traktoru.
-
Ja mam Core2 duo 2,8Ghz, 4GB ddr3, AMD 5770 512MB a jede to pěkně. Budu upgradovat, protože místy je to sotva plynulé, ale celkově to jede plynule na vyšší nastavení, fullHD.
-
Jistě. Já si tam i vyhraju, mám sandboxi rád. Doufám, že to dále ještě rozpracují a prohloubí.
Díky za info o sekerce, vyzkouším :) -
Tvoji rodiče určitě *15*
-
myslim Mother_of_god
-
myslim "Mother_of_god"
-
boze ty ses Grammar nazi, a to je to nejhorsi co muze byt!!
-
to jo no, jenze kdyz ctu o tech bugach atd. tak mne to celkem desi *15* a s tou samostatnou hrou to bude jeste chvili trvat to je pravda, tak ted fakt nevim *7* ale doufam ze az bude ta samostatna hra tak nebude mit ovladani a grafiku z army uplne to by byla hruza
-
Kdybys napsal, ze na konzolich nevychazi tak zbugovane hry, mozna by s tebou nekdo souhlasil, ale fekalni? Co tim chces rict? Nic fekalniho na te hre neni, naopak vypada velmi zajimave a nebyt tech bugu, mel bych zajem.
-
První věc, co si musíš uvědomit je, že hraju ve skupince s dalšíma cca 6-8 lidma. To nabere naprosto novej rozměr. A co děláme? Jasně, hledáme loot, vehicles apod. Ale ono jde, jak jsem psal, o ty situace, který ty primárně nevyhledáváš, ale prostě se občas stane, že narazíš třeba na jinou skupinku survů a to je pak většinou na o zábavu vystaráno. My nestřílíme každýho on sight, takže se může stát, že budou friendly a když ne, tak se prostě postřílíme. A tady je dobrý mít nějaký zkušenosti s Armou, protože to nejsou 5sec akce jako v CoD. Jeden nepřátelskej kontakt s jinou skupinou může trvat třeba i přes půl hodiny, než jedni z vás "vyhrajou".
Nicméně ve hře trvá všechno delší dobu a jak ArmA2 tak DayZ nejsou hry pro zbrklíky, který potřebujou jednoznačnej úkol a aby všechno odsejpalo. Pokud jsi trpělivej a při hraní her ti jde o zábavu, tak tě DayZ zabaví na dlouho. Minimálně do tý doby, než vyjde další patch s nějakym contentem, nebo rovnou standalone. -
ako píše pista je dosť neštastné strkať modernejšie karty k starým procákom. Prečo si ten CPU aspoň poriadne nepretaktuješ ?
-
Takže po dvou skandálních článcích na dané téma to pan Poláček nyní pro jistotu zveřejňuje pod záštitou "redakce"? Myslel jsem, že máte větší koule, pane Smejkal... *6*
-
Andrej, ak chceš argumentovať na fekálne hry, tak aspoň sa nauč písať poriadne. Pretože napísať v slove "hovorÝ" Y je fakt fekálna vec :D Ty si jeden veľký slovenčYnár :D
PS : Stále nevidím argument že na konzoliach existujú takéto fekálne hry *16* -
mozes byt trosku konkretnejsi? co tam tie 2 mesiace robis? hladas stale lepsiu vybavu? kempujes a strielas inych hracov?
-
Naopak. V žádný hře jsem nezažil tolik odlišnejch zážitků a i teď, po víc jak dvouměsíčním hraní, se den co den ve hře ocitám v novejch situacích a ještě mě to nepřestalo bavit.
Je mi ale jasný, že určitá skupina lidí, odrostlejch na naskriptovanejch koridorovkách, kde musíš chodit po vymezený trajektorii, bude ve hře, která je pure sandbox, trochu ztracená a nebudou moc vědět, co si počít.