-
tl;dr
-
no nevím ten borec tam píše že mu FPS nekleslo pod 15 a to znamená že polovinu hry se mohlo pohybovat na 20fps a to je celkem na prd
-
FPS jsem neměřil, ale pocitově mi to běží dobře i na C2D 2,8Ghz. Mohu si pouze myslet, že by bylo možné dosáhnout lepších výkonů, lepší optimalizace, nicméně neznám žádnou jinou hru, která by se rozsahu prostředí blížila, abych srovnával. ARMA2 co vím tedy, nabízí bezkonkurenčně největší bojiště a to poměrně věrně stvárněné. I proto DayZ je tím, čím je ... má bugy, ale jedinečnou atmosféru, která těží i z věrnosti a velikosti herní plochy.
-
S 690kou a nějakou lepší i7čkou se k těm 60 FPS možná přiblížíš
http://www.youtube.com/watch?v=3JxuXmggbSo -
Nůž můžeš použít jen na kuchání zvířat. Jinak ze začátku je dobrá sekera, protože tu najdeš snadno. (abys ji mohl použít jako zbraň, musíš na ni v inventáři kliknout pravým a dát "Remove from toolbelt")
-
To je asi nemožné s jakýmkoli strojem, díky špatné optimalizaci enginu.
-
Jeh, ty jsi sem hodil aj screen se žebříkem! *1*
-
Najs!
-
Zajímalo by mě jakej kompl a za kolik bych potřeboval kdybych to chtěl rozjet na full maximální detaili s nejdelším možným dohledem se stabilními 60FPS klidně i na rozlišení 1280x1024
-
tak to není zas tak silná grafika ...stačí to C2D trochu přetaktovat
-
Je to společný článek několika lidí...
-
Gorkane Gorkane *7*
-
Diky za skvele clanky o Dayz. Z meho pohledu: Mezi radky je tam presne to co me na Day Z bavi. Nektere bugy me taky vylozene stvou, ale na druhou stranu je to takovy "filtr", kdy to nektera skupina lidi prestane hrat a zustanou ti co neuprednostnujou formu nad obsahem, do urcite miry samozrejme.
-
Pro mě je zákad každého sandboxu určení si vlastních cílů sám - tzn člověk se může zabavit více způsoby a díky tomu u hry déle vydrží.
Přímý cíl může být u sandboxu naopak na škodu. Na Skyrimu mi (hned po záchodech) nejvíce vadilo, že člověk prostě nemůže dělat kariéru coby arcimág, bojovat ve válce a zároveň se co nejrychleji snaží zachránit svět. -
Je to alfa! Co by jste pořád chtěli?! Mohlo by to být mnohem horší *7*
-
áno, v prípade, že plánujeś skorý upgrade CPU tak to zmysel má keďže len moderný procesor dokáže naplno využiť modernú grafickú kartu. Píšem skôr o tom, že nie je príliš štastné (hlavne z ekonomického hľadiska) kupovať k starému cpu modernú kartu ktorej potenciál nevyužiješ naplno.
-
Podle mě problém tebe a tobě podobnejch je, že se to snažíte si představit. Doporučuju to spíš vyzkoušet. Já byl taky dost skeptickej, než jsem si to poprvý zahrál. No a teď to hraju přes dva měsíce a nejen, že mě to ještě neomrzelo, ale zatim to vypadá, že mi to ještě hodně dlouho vydrží.
-
Konečně normální článek. Congrats. *5*
-
Za to ty koule nemáš vůbec. Se divím, že Tě vůbec redakce trpí.
-
Mě prostě přijde že všechny situace se pořád opakujou, a pravda, nemám rád hry kde není žádný dlouhodobý cíl. Až moc sandboxový.