Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Headset je nutnost, protoze vetsina serveru sidechat vypina a bez interakce s hraci, nabizejicimi pomoc, se neobejdes.
  • DayZ vyssi naroky nema a ba co vic, misty bezi plynuleji, nez samotna arma, ackoli pocita vic AI pro zombies a stejne tak kdyz pocita hrace. Zalezi jen na providerech serveru a na tom, jak caste jsou server restarty - cim castejsi restart, tim plynulejsi FPS a tim nizsi vyskyt problemu se spawnem lootu. Jinak zombies se spawnuji v poradku - sem tam se stane, ze se zombie objevi na strese domu, ale to je tak jeden pripad za tyden. Na jakych konkretnich nelogickch mistech jsi je potkal:
  • na sekerku stci kliknout pravym tlacitkem a zvolit - remove from toolbelt. Tim si ji vezmes do ruky coby zbran, ale predtim si schovej do batohu pistoli, pokud ji mas.
  • Ha, tak to já nemám ani basic Armu 2 a PCčko nejnovější taky, takže teď jsi mě od koupě odradil.
  • to muze rict jen ignorant, funkce leveho alt a hvezdicky je naprosto genialni a odted ho hudu chtit v kazde first person
  • Ronox
    každopádně všichni jsme zapomněli při řešení hw potíží také na servery, které doopravdy ovlivňují fps. Kolikrát se mi stalo, že jsem se připojil na nějaký server a měl jsem 7fps, přelognul jsem na jiný a najednou 60.
  • Ta pomoc byla ta kulka do hlavy...
  • Souhlas. Ja spise nedoufam ale jsem zvedavej. Doposud byl engine hajen tim ze je schopen zpracovat obrovske mnozstvi premyslejicich vojenskych AI jednotek na rozlehlem prostredi. Pokud vim tak AI zombiku pocita server navic neni potreba zadny geniality. Vlastne by to melo slapat jako hodinky pokud by se celej proces podarilo provest ciste bez zbytecnych oklik a zaplat ve vypoctech. Naprosto zjednodusit ovladani a samozrejme pouzivani inventare atd.
    Standalone hra bude jasny dukaz jestli je ten engine skutecne dobry a nebo je to jenom hromada zaplat kerou uz nikdo neni schopen procistit. Necham se prekvapit. *2*
  • miker17
    list nejhorších Xbox/PS3 her.
    http://xbox.about.com/od/toppicks/tp/Ten-Worst-Xbox-360-Games.htm

http://www.computerandvideogames.com/297460/features/the-7-worst-ps3-exclusives/
  • Do kdy budou tupci (jako ty) dokola opakovat, že jediný true-to-reality způsob, jak hrát hardcore hru je first-person pohled, ačkoliv absolutně ignoruje periferní vidění a hráč nemá jak si zkontrolovat pozici třeba za překážkou, protože pochopitelně nevnímá stav svalů virtuální postavy (s možností v Armě prohlídnout si vlastní tělo pomalým a naprosto nepřirozeným způsobem na mě nechoďte)
  • Ronox
    Je vidět spíš jak ten engine si dělá co chce. Psal jsem zde v diskuzi 3 sestavy (1x přes 3 roky starý notebook, 1x macbook pro 15" 2010 a nový stroj s i7 quadem) a všude to šlape na pohodu, jen je rozdíl v nastavení, ale už hodně lidí psalo, že má problémy i s daleko novějšími a silnějšími stroji než jsou ty 2 přesnosný co jsem zmínil.
  • Utratil jsem 400Kč za Operation Arrowhead abych zjistil, že mod má 10x vyšší nároky než původní hra a zombie se respawnují kde chtějí a na naprosto nelogických místech. Díky katastrofickému UI a animacím Army trvá všechno nesmyslně dlouho a je to spíš utrpení. Čekám na samostatnou hru a doufám, že tam už se zbaví všech otravných neduhů z ArmA 2.
  • v pripade nejake vetsi katastrofy lze pocitat s kontaminaci vody - uzavrena/balena taky nevydrzi vecne, pri vypadku proudu by byl problem s potravinami - rychle se kazi, pri spatnem skladovani nevydrzi ani ty trvanlive...
  • 4km dohled v DayZ nelze nastavit, od předposledního Arma patche je omezen mlhou na cca 1km (na všech serverech, ktere jsem zkoušel). Nastavení tam sice pořád je, ale nijak výkon neovlivní. A FPS se hodně odvíjí od serveru, na kterém hraješ.
  • podle mých zkušeností nejvíc záleží na serveru, na některých mám poloviční FPS než na jiných. nejlepší je při nízkých FPS hru restartovat a zkusit jiný server. třeba CZ01/02 už radši vůbec nehraju. Btw, dohled je stejně vždy omezený serverem na nějakých 600-1600m max.
  • no a proč to hrajete z pohledu treti osoby kdyz jste takovi roleplayeri? lol
  • smejki
    protože jsem to omylem frknul do jednoho balíku screenů, ze kterých si ty zajímavé vybíral editor.
  • Ataker
    Tak to si měl opravdu pech :D
  • smejki
    je tam víc autorů ← da powa of logick!
  • smejki
    to Petr! já jsem na tak pomalým netu, že jsem to jen přes remote control svýho PC hodil na FTP.
    ale taky bych ho tam bejval dal *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit