Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    Pro Radioaktivní surikatu:

Ona nejenže je to alfa verze modu, ale ještě k tomu to běží na enginu hry, kterou bych v lepším případě označil za beta verzi. To už ve věcech udělá pořádný bordel.
    Ale teď to nejdůležitější, víš jak je to s tím "proč to pustil ven"? Rocket to totiž ven nepustil. Měl testovací verzi, která běžela ně několika serverech v Austrálii. No a co udělali lidi? No kopírovali to dál! A dál! A dál! No až z toho máme DayZ jak ho známe. Alfa verze, která vůbec neměla být uvedená pro veřejnost, přestože je s ní veřejnost celkem spokojená.
    Osobně jsem zvědavý, jak se s enginem Army (podotýkám, že 3. Army) poperou.
  • ZvacA
    To je ale problém lidí. Když se DayZ rozjíždělo, ona i komunita byla o něčem jiným - módu se věnovalo jádro hráčů, klanů a jiných uskupení, kteří se běžně Armě věnují a věnovat budou. Dle toho taky vypadal samotný gameplay. Ovšem, jakmile se DayZ projekt dostal do široké působnosti, tak se k tomuto módu, a tím pádem k Armě, začali při vší úctě s*at lidi, kteří by jinak o ni nezavadali. Věřím, že takoví hráči potom mohli být slušně "překvapeni", jak Arma herní sféra vlastně funguje...
  • Cahir
    Nadšení je fajn, ale nesmí zastřít úsudek.
  • rancor1223
    Stejný PC, zádný problém, 45FPS ve městech, High detaily, 4km dohled. Udělej si v PC pořádek, to je vše co ti k tomu řeknu.
  • To by mě taky docela dost zajímalo. Já se k tomu teda ještě s odstupem určitě vrátím, až trochu pomine ten první a ne zrovna povedenej dojem. To občas pomůže vidět věci v jiným světle a pak třeba taky přinýst pár patchů.
  • ZvacA
    A to je přesně to, co mi vrtá hlavou - proč to píšeš? Aby si vyjádřil názor? Ale kulový... Věděl si dlouho předtím, než tě místní údajně popudili, co tě v tom módu čeká. Věděl si dlouho předtím, na čem ta věc běží a jaké chyby to obnáší. Víš dlouho, že tě to nebude brát, ale přesto do toho lezeš, nasaješ svůj odér negativismu a vesele ho zareprezentuješ při první příležitosti? Proč vlastně? Kdo zkrátka bude chtít, ten si k DayZ cestu najde a kdo ne, je to jeho věc a bavit ho to nemusí. Snažit se tu hrát ovšem na Mesiáše, který byl vyrušen DayZ komunitou k zahrání si, a s pozdějšími nepochopitelnými tendencemi DayZ projekt potopit na svých nelibostech za každou cenu - v tom opravdu nevidím nějaký význam. DayZ mi zrovna totiž nepřipadá jako něco, na co je třeba házet vermomoci hnůj jen proto, že je v široké oblibě.
  • mna by zaujimalo, kolko ludi to realne hrava (napr. spusti to aspon raz za tyzden) a kolko proste iba naletelo na ten hype. podla oficialnej stranky to denne hra tak ~175k ludi, a pritom to uz aspon 1x vyskusalo spustit cez milion ludi.
  • Thorleif_cz
    *15* Buď rád, člověku se přece nestane každej den, aby něco vyhrál... *3* *1*
  • trolo
    niektore servre maju ako mapu takistan. videl som tak uz 2-3. chernarus je lepsia.
  • Že je to jako strkat pracky do vosího hnízda, obzvlášť v našich končinách, to je mi jasný. Ale tak píšu, co si myslím. Že budu případně digitálně zašlapán je mi fuk *4*
  • ale ne oficiálně
  • To ti verim ale mna by to proste nebavilo....
  • trolo
    dayz mozes hrat aj na takistane.
  • trolo
    wut?
  • Čekal jsem, kdo první bude dost ubohej na to, aby tu vytáhl CoD aniž by pochopil smysl psanýho textu. Gratulace, vyhrál jsi první cenu *3*
  • ZvacA
    Lidem se ten koncept celýho módu zkrátka líbí a baví je. Šťourat se v dostatcích/nedostatcích technologické stránky Army, když každý ví, jak to celé chodí a funguje, není třeba. Snažit se tu tlumit nadšení i úspěch tohoto projektu na subjektivní nelibosti vůči Armě obecně, je na ho*no, příteli.
  • Ano, řešení špatný optimalizace je koupit si nový pc. Pro info mám i5 2500k a 560ti HAWK. V polích 60 fps žádnej problém, ale v továrních komplexech není problém jít na 25 fps. A to nemusí bejt na scéně bůh ví kolik zombíků. Dělalo to už v Armě, dělá to i tu a dělat do pravděpodobně bude v jakýkoliv hře na tomhle enginu.
  • Problém není v tom, že se člověk musí plazit. Jak píšu. Problém je v tom, že se spíš čeká na skulinu v respawnu. A pokud se sekera ovládá stejně skvěle, jako páčidlo, pak to na věci moc nemění ani kdyby ubírala životů kolik chtěla. Mimochodem sekeru jsem našel a jako zbraň jsem ji za živýho boha nedokázal použít. V komentáři stálo "na štípání dřeva".

A že je to alfa je sice moc hezký, ale pustili to ven, tak píšu, co vidím. To by se dalo všechno omluvilt slovy že je to alfa, nebo že je to zadarmo... Ona je tam vůbec všude pachuť Army a jejího überrealistickýho ovládání panáka, což asi nikdo nikdy neodstraní. V praxi je to takovej opačnej extrém Quaka nebo Unrealu. Všechno se dělá pomalu, houpe se hlavou jako o život a v interiérech se o zásadně o vše zasekává a projít dveřmi napoprvý dokážou jen ti nejlepší z nás.

Aby ta hra byla opravdu funkční, chtělo by to ze strany tvůrců hodně tvrdý práce a vyhození věcí převzatých z Army. Což se podle mě natuty nestane. Je to zajímavej mod, ale takový halo bych kolem toho fakt nedělal.
  • Hele já kupoval ARMU jen kvůli DayZ, ale i ta arma je opravdu zábavná na coop. Fakt nelituju peněz za tu ARMU.
  • Z jakého důvodu je v článku obrázek z Takistanu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit