Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CRYPT
    Nádherně napsaný článek připomíná mi to Jirku Kulhánka, mého TOP1 spisovatele. To by chtělo celou knihu, opravdu!
  • -> to Falus: Ty vole nejses ty ucitel cestiny ty kokutku? :D Nebo proc si potrebujes na netu vylejvat svoji zapsklost? Nebo ti snad chybi pindik? Nebo ho mas jen na chcani protoze s retarderou tvyho razeni nikdo nechce bejt? Dobre jeste unesu ze se ti nelibil clanek a ze nemas rad tiscali ale vytahovat na nekoho ze je negramotnej a buhvico a ve stejny vete napisat "Děcka" tak z tebe je mi na bliti domrdanecku... kazdyho bavi neco jinyho halt tady OP rad strili nooby na respu (uznavam je to pochcapadlo)... ale zdaleka nema na tebe...
  • Uff, hroznej paskvil. Nemam ta to abych tenhle výblitek dočetl do konce.
  • Naopak ty jsi ukázal svoji nízkou inteligenci a toleranci na názor jiných lidí. Radši běž trollit někam jinam než budeš všem pro smích. -šach mat
  • Pete.palis
    *16*
  • Přesně tak, hodí se to naprosto maximálně.
  • No to že se to někomu líbí není můj problém ale jeho. Protože to jasně indikuje nízkou inteligenci a mizerný vkus. šach mat.
  • Přesně. Ten příběh musel snad napsat nějakej desetiletej duševně zaostalej jedinec.

(Původní koment prej obsahoval zakázané slovo ret*rd... :D :D )
  • Ty ses koukam taky poved. Moje tlacitka jsou v poradku. Nepsal jsem to z domova. Ale hezky jak sis nasel neco co s nicim vubec nesouhlasi.
  • Tak to je pouze jen a jen tvůj problém, ne autorův. Já jsem si to své v článku našel a jsem spokojený. Jestli s tím, že někomu jinému se článek líbil, máš problém - tak si běž dělat co chceš ;)
  • meme spewing faggot, mám nahráno x desítek hodin v DayZ...mezi řádky sem však našel leda tak horké kouřící lejno které tam zanechal autor.
  • No právě, z toho jo, ale z téhle povídky bych se nedozvěděl vůbec nic, jen že je to survival hra. :o|
  • haters gonna hate ;) mě se ten styl líbil, ale člověk asi potřebuje chvíli to dayZ hrát, aby si tam našel to své mezi řádky
  • Dozvíš se z toho něco (civilization) přestože je to jenom povídka
  • Mě taky, ale pořád se z toho chci i něco dozvědět, ne jen nějakou smyšlenou povídku, ty patří podle mě jinam, než na hlavní stránku, když nebyla ještě ani recenze.
  • přesně tak
    U civilizace to bylo zvláště povedený
  • Wolv3rine
    Jj, přesně dvě, pravou a levou *1*
  • Shaker
    clean your buttons or GTFO!
  • Shaker
    grammar nazi lvl 60
  • SirArag
    Když říkáš, že to mám zkusit, tak to zkusím.
    Našel jsem jen na začátku v prvním řádku slovo "pres". Možná ses na začátku rozhodoval, jestli psát s háčky nebo čárkami, to beru, ale mezi zbytkem textu, který je psaný s nimi, to vypadá trochu divně.

Spokojený? :P

Reakce na uživatele "CaptainObvious" je tak trochu i reakcí na tebe, tak si ji možná taky přečti, pokud se tedy ještě někdy vrátíš k tomuto vláknu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit