Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že by jsi tím přilákal všechny zombies a bandity v okolí, hmm? Nemluvě o tom, že je přiláká i jen baterka nebo hluk z běhu.
  • tyhle emoce zažil každy hráč hc diabla, akorát tady je to spojeno i s pvp a v realnem prsotredi tak jsou i ty emoce takove realnejší
    no a co se stane kdyz vystrelis na zombika? chcipne, co jsem videl videa na youtube tak chcipaj docela snadno po zasahu pistolkou
  • Takovéhle příběhy z hraní mě baví číst nejvíce. Třeba u recenzí ke Crusader Kings 2 a v datadisku k Civilization V Gods & Kings to bylo hodně pěkné. Takže klidně takových článků více. Minimálně ke strategiím a nějakým sandboxovým hrám určitě. *3*
  • jindra.veliky
    snad bude "recenze" CoD a NFS ve stejnem duchu *1* to by bylo zajimavy "ritim se rychlosti 400km/h proti zdi a celne narazim, hlava se mi trese a ja citim jak mi mozek vyletl z hlavy avsak ani to me nezastavi a ritim se k dalsi zatacce" *11*
  • Další chytrák co by měl zůstat co nejdál od klávesnice a internetu. Jelikož mám dobrou náladu tak ti to vysvětlím: Fenomén je to proto že během pár měsíců bez jakéhokoliv marketingu zvedl prodeje Army2 (A2 2009 a OA 2010) natolik že se po celou dobu drží jako topseller na steamu. Konkrétně se jedná o víc jak 900000 jednotlivých klíčů. Pohybuju se celkem dlouho v herním průmyslu abych s klidem mohl říct že to JE fenomenální a skoro nevídané. Další věc proč to je fenomén je že naprosto ignoruje klasické designerské postupy, vyvolává emoce které člověk u jiné hry nezažije. Jak říká sám Dean Hall aka Rocket: "Design without compromise." Trapné střílení zombíků je eště v trapnějším COD, evidentně si nehrál DayZ, schálně si zkus co se stane když vystřelíš na zombo v DayZ (pokud máš zbraň hehe). Zemřeš dřív než stačíš zavolat maminku. Takže tobě a tobě podobným doporučuju táhnout zpátky k COD a trapnýmu střílení zombíků ;-). CaptainObvious out!
  • Hrál jsi to vůbec, ty "čaroději"?
  • Po přečtení tohoto článku silně pochybuji, že se da Smejkal číst. Na tom se asi neshodneme. Nečekám profesionální dílo, ale pokud článek píše někdo kdo pod tiscali jako takové spadá, tak bych doufal že si to po sobě přečtou a nebo to dají nějakému editorovi. A to obzvlášť když si hrají na přední recenzenty. A jak říkáš. Má to být řada článků a toho se děsím asi nejvíc. Sice bych to nemusel číst, ale zajímá mě co píšou o DayZ a potažmo Bohemii.

Score/Level bývaly (už dávno to nečtu) herní časopisy. Byly vtipné a přesto byly psané perfektně a s minimem chyb a překlepů a zároveň se tam objevovaly "profesionální" recenze. Když to šlo tam tak proč ne na webu kde neexistují takřka žádné logistické problémy?
  • jakej fenomen? obyčejnej hc mod, kterej poznalo diablo už pred 10 lety, akorat prenesenej do prostredi fps.
    trapny strileni zombku jako v kazde druhe hre *11*
    *11*
  • Taky napíšu povidku o živote snajpra v zone
  • no ja rozhodne nechci aby smejkale vyhodili protože je to jeden z autoru ktery se tady daji ješte číst, lepší je pak už jen vavra. asi tezko budeš tady hledat na hernich webu nejake profesionalni literarni dilo nebo nejakou literarni perlu. Tenhle článek mel byt prvnim z clanku z rady (recenze prijde) a mel tak nejak priblizit ten roleplay ktery hra nabizi.
    Me akorat trochu vytočila ta veta v zaveru že "svetu to bylo jedno" co bylo lacine a trapne vykradeni Remarqa, ale zas proč to hodnotiš tak prisne. vzdyt o nic nejde
  • Mr. Smejkal si zřejmě spletl games.cz s pistepovidky.cz, to je v pořádku, chybu občas udělá každý. A teď když už jste se rozhodli věnovat se DayZ, zkuste vydat článek, který je opravdu o DayZ
  • Dnes sem se doslechl že se tříscali.cz po měsících konečně uráčilo napsat nějaký solidní článek o DayZ. Je třeba předem uvést že od tohoto "herního webu" mám prakticky nulové očekávání co se týče stylistické, literární a novinářské úrovně. ACH JAK SEM SE MÝLIL! Tříscali a jeho pisálci nacházejí nové dno!

Když sem si před několika měsíci poprvé na rockpapershotgun.com (Velmi kvalitní herní web, z kterého místní šikulové pilně opisují) přečetl dojmy z DayZ velmi mě to zaujalo. Na první pohled bylo jasné že se jedná o něco mimořádného, což sem si po samotném zahrání také ověřil. Jejich články o DayZ měli atmostféru, vtip a dokonce se člověk něco dozvěděl. To co však vykálel autor zde je naprostý vtip, fraška a fail! První co je nad slunce jasné je že si autor celou tuto story vymyslel. Stačí se podívat na screenshoty absolutně nekorespondující s příběhem a podivné zabíhání do zbytečných detailů které se ve hře ani nevyskytují. Píchající jehličí? Really? A ten stupidní rozhorovor? To by nikomu nesežrala ani moje bába a ta potřebuje na čtení 2 centimetrová písmenka!

Celkově se ve mě perou pocity zmatení (co tento příběh má společného z DayZ kromě názvů měst a toho že tam sou zombíci a survivors?) se vztekem (jak je možné že takovýto neumětel a fušer nejenže má možnost psát někam veřejně natož se zmocnit takové senzace jako je DayZ) a nakonec rezignace(to když vidím že se najdou někteří hlupáci kterým takovýto způsob psaní příde nejenom normální ale dokonce dobrý!).

Mám jen jedno doporučení drahé tříscali.cz: zabalte to. Jestli ve vašich řadách existuje schopný jedinec, přeju mu hodně štěstí jistě se někde uchytí. Ostatní se držte od péra či klávesnice co nejdál. Když nadtím tak přemýšlím držte se daleko i od žen protože pokračovat z takovým genetickým materiálem nemá cenu.

Po měsících totální ignorace tohoto fenoménu na herní scéně, se vám podařilo to sprasit eště víc. Congratz! A mistrovi Smékalovi ať shnijou prsty!
  • Nevykej mi, nejsem žádný "old-fart".

Pokud se ti tohle líbí tak prosím. Něco to říká o úrovni jazyka u nás, když tohle údajně podtrhuje atosféru. Jestli to má být sprosté, aby to podtrhovalo atmosféru tak to taky musí být dobře napsané. Já si rád přečtu dobře napsané drsné texty ať už jde o knihy, recenze, cokoli, ale ty pořád dokážou dodržovat gramatiku. Proč tuhle hovadinu neposlali aspoň nějakéu editorovi aby, když už to musí být drsný, to aspoň bylo bez chyb a napsaný dobře? Tohle má bejt strašně seriózní stránka, takovéhle výplody patřej jinam.

Sice nevím, čím je moje kritika parodií, vzhlede k tomu že (na rozdíl od článku) v ní nic není zavádějící/nepravda, ale tak či onak tě nikdo nenutil diskusi číst a z hlediska kvality je myslím má parodie vysoký nadstandard v porovnání s drtivou většinou komentářů tady.

A proč by se nedělala recenze na alfovej mod? Co ja vím recenze píšou i na bety her, tak proč ne na alfovej mod, který hraje už skoro milion lidí?
  • No vidíte. Já jsem třeba za takové články naopak velice rád. "Drsná čeština", jak ji nazýváte, je v textu použita zcela očividně použita záměrně. Stejně tak jsem ochoten autorovi odpustit stejně očividně úmyslně použitá přikrášlení, která článku dodávají atmosféru. Překlepy mi sice zrovna po chuti nejsou, ale zážitek nijak nekazí. A pokud vím, tak dělat recenze na alfa verze her není zrovna zvykem, naopak je dobře, že se redakce snaží přijít s jinými zajímavými formami propagace hry.

Chápu, že se vám článek nemusí líbit, ale subjektivní "průjem", který jste tady vyplodil, je pouhou parodií na kritiku a na rozdíl od tohoto článku, bych se bez něj docela dobře obešel.
  • Vrook
    Jo takhle. Sem nepoznal že jsi troll. Jakmile to člověk zjistí, tak si uvědomí, že je to spíš vysmívání tomu archetypu člověka, kterýho v daný situaci troll hraje. Tak ti to nebudu dál kazit a můžeš úspěšně pokračovat. *3*
  • Pominu to, že "nejlepší" česká stránka pres recenze absolutně kašle na napsání recenze pro DayZ, jakožto modu na českou hru - asi tu nemají Bohemii rádi z nějakého zvláštního důvodu.

Ale tenhle příběh. Wow! Nic víc na to snad ani nelze říct. Myslel jsem, že si tu hrajete na seriozní stránku na recenze a najdu tady takovýhle nehorázný průjem? Opravdu se to nedá nazvat jinak. Napsáno absolutně hulvátskou češtinou. Autor se naprosto neobtěžuje si to aspoň hodit do wordu, který by mu podtrhal překlepy. A vůbec! Co si vůbec autor myslel? Koho tohle, zatraceně, může oslovit? Větná skladba naprosto žalostná - asi jako z pera třeťáka na základní škole. Opět musím podtrhnout naprosto neuvěřitelnou úroveň jazyka v recenzi. Opravdu. Komu se tohle líbí? Mě tenhle "UBER ROLE-PLAY" absolutně uráží a to jak z hlediska inteligence, tak z pohledu Čecha.

Na vašich stránkách žádná recenze o DayZ neexistuje a hned tu hážete "příběhy" z hraní. To na to jdete trošku z opačného směru.

Na první pohled screenshoty absolutně nesouhlasí s děním v "příběhu" (nenávaznost v zombie killech např.) takže je zcela zřejmé, že autor tento skvělý příběh, s největší pravděpodobností, napsal tak, že několikrát silně uhodil čelem do klávesnice. A s hrou samotnou vlastně ani příběh nemá nic společného. Polovina těch "strašně cool" věcí z příbehu ve hře absolutně neexistuje. Zastřelit sebe sama abych jakoby unikl roztrhání zombiemi? Neexistuje. A to je jen jeden z mnoha nesmyslů v tomhle literárním exkrementu. Tenhle článek je tak neskutečně zavádějící až se mi chce zvracet. No a ten finální dramatický rozhovor dvou hrdinů to absolutně završuje. Nikdo neví kdo říká co a samotné věty jsou tak strašlivě stupidní, že bych ho snad ani neodhadoval na tuto katastrofální stránku.

Jestli tu chce někdo psát drsňáckou češtinou, tak ať to má alespoň nějaký obsah a je to čitelné. Tohle je naprosto nechutné v každém ohledu. Nulový obsah. Gramatiku autor asi viděl oknem za jízdy Pendolinem v plné rychlosti. Takže ještě jednou. Než začnete psát takové prasárny, alespoň na tu hru první udělejte vážnou recenzi a ta recenze ať je aspoň napsaná ČESKY a objektivně a za použití spell checkeru!! A jestli tady máte nějakého "šéfredaktora", tak mu dejte tenhle článek přečíst a ten ať okamžitě autora vyrazí, protože tohle má k profesionalismu asi tak stejně blízko jako klokan k Amazonce.
  • Shaker
    coze?
  • Ale zase na druhou stranu. Proč by někdo nemohl dělat odstřelovače? Přece DayZ je o tom že člověk si může zvolit svůj styl hry, takže jestli někdo chce sedět a čekat ve křoví, aby zastřelil nějakého nováčka který nic nemá. Tak ať si to dělá. Podle mě to je jedná z věcí které tomu dodávají na realitě. Jednoduše v DayZ nejsou pravidla, takže všechno je povoleno. *3*
  • A internet není místo pro negramotná děcka. Zeptej se pak paní učitelky na shodu přísudku s podmětem.
  • nechte ho bejt , vsichni sme byli mladi :) uplne mi ta jeho demence prozarila den :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit