Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aha, ty to tu píšeš. Jsem slepý. *16*
  • zase musíš najit rozumnou hranici mezi frustraci a hratelnosti a zabavou.
  • Tak to seš fakt velkej kluk *7*
  • Moment, já myslel, že jsi o tu postavu přišel. O.o
    Každopádně Amaroune, mám pro tebe glocka. :D
  • Teoreticky staci ArmaII: OA a ArmaII: FREE, ale ta free neni oficialne podporovana, ale pravdepodobne to funguje i s ni
  • Třeba místo těch 500 by ještě dostali ban na jeden den na server kde hrali aby si víc cenili života
  • pochybuju že mas na muj skill, ja hral cod soutezne v klanu
  • Diky za tip, vyzkousim.
  • Tohle muže byt ukazka pro manažery že i takova hardcore naročna hra, ktera muže byt i frustrujici, muže byt i komerčne uspešna (zvyšují se diky tomu prodeje army). Lide to totiž vyhledavaji patrne prave kvuli tomu adrenalinu. To jen tak naokraj že dnes si každy manažer myslí že prodat se muže jen hra ktera klade minimalni naroky na hráče.
    Ale zas manažeri uvažuji asi tak: dobrá, je to uspesne pro určitou skupinu lidí, udelejme to vic mainstream a bude to ješte uspešnejsí. Krasne je to videt treba na te hre war Z, ktera se pripravuje
    Cili zaverem asi nikdy se nedočkame podobne hry vydane normalne, coz je skoda
  • h0p3
    kde, kam, kdy, jak ?
  • DeDy
    to sniperrrrz: kde by byla smrt bez života, jsi nula
  • Vrook
    Na jakym serveru hrajete? Možná bychom s kámošema zahuntili podobnou kinderCoD chátru, jako jste vy. Bude sranda.
  • a jak se o sebe umis postarat ty, krom toho ze umis zrat, chcat, srat, spat a hrat si na prezivsiho v pocitacove hre
    ale co, vsichni jsme byli mladi, ze
  • Podle tebe je mít skill, když jsi zakempený u pobřeží a střílíš nováčky?
  • no podle me prave tahle hra dosahla te unikatnosti jednoho života, prave tim ze prijdete o veškerou pracne nabytou vybavu
  • sry ale tahle hra neni pro slabi lidi co se neumeji o sebe postarat, musíš mit skill
  • Masa-san
    Mám za to, že v inteview se autor modu zmínil o tom, že původně mělo jít o simulátor přežití vojáků na nepřátelském území, ale to nebylo moc populární mezi hráči a proto přidal zombie tématiku. A tak minimálně potřeba jíst, pít, krvácení, zranění, potřeba tepla, nejistota setkání s jinými přeživšími, ale i prostředí odkazují na realitu celkem dost. Samozřejmě, že ve skutečnosti na zombie tak často nenarazíme at už jsme kdekoliv. *2*
  • Jasně! To je úplně nejvíc! *1* ...12 let? Takový jako ty by se měli vrátit zpět do COD a neměli by kazit DayZ. Tady se totiž jedná o trochu víc, než jen sledovat tabulku killů. Stejně tě to brzo omrzí.
  • trolo
    musis byt vazne dobry v dayz. naucis ma nejake triky?
  • Tohle hraju s kamošem a nejvetší sranda je snipovat nooby co se spawnujou na začatku, hlavne když mate AS 50 jako ja

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit