Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SirArag
    Já si tady jen založil účet, protože jsem nechtěl být pořád jen "anonym". To je hrůza, co? :)

Nikde jsem nepsal, že v některých bodech nesouhlasím (světe div se, souhlasím). Jen nemám rád, když někdo něco kritizuje a sám dělá to samé. Nevidím na tom nic selektivního.
  • SirArag
    EDIT: Proč se tady nedají mazat vlastní příspěvky, když je člověk prskne kam nechtěl? :)
  • pardon, za "smile"... asi úklik
  • zdravím, můžu se zeptat , co to bylo za knihu od Remarqueho? *8*
  • tak hele ty klane - to uz jsi velkej kluk, vid? se divim ze hrajes dayz - dyt ti to nepise ze jsi dosahl na mega uber maxi chefe colonel rank... - no nechybi ti to? tak a ted vycistit zuby a sup do postylky! zitra musis vstavat brzo do skoly.
  • Kein
    a určitě má také hodně holek.
  • Kein
    no, mě se článek taky nelíbil, ale zase to nepřeháněj, ty náš génie.
  • To se povedlo ....so I let the Makarov do the talking...... *1*
  • Thorleif_cz
    2 Warlock:
    Připomínáš mi mýho mladšího bráchu, když jsme s ním hráli poprvý dračák a škodolibě ho do toho hodili ve velmi útlém věku a bez jakéhokoliv vysvětlování...

PJ: "...jdete lesem a mezi stromy vidíte prosvítat světlo ohně."
    Anonymní hráč: "Opatrně se přikrademe kousek blíž, jen aby jsme očíhli, co se tam děje..."
    PJ: "Kolem ohně sedí parta lidojedů a s ksichtama sešklebenýma odporem dloubou do vychrtlýho skřeta... Tak co uděláte dál?"
    Bratr: "Půjdu tam a zhasnu ten oheň..."

Začít utíkat třeba i pomůže, pokud máš na dohled les... Ale rozhodně tě nespasí uprostřed městečka, kde se na tebe sesypou ze všech směrů...
  • Sirfag rozdíl je když někdo postne článek a něco je diskuze pod oním článkem. Naprosto miluju tu selektivní filozofii. Ignorovat všechny validní argumenty a zaměřit se na bezvýznamné detaily. Čemu se divím když toto přichází od člena tříscali fail teamu ;)
  • Porovnavat Diablo HC mod(ano hral jsem vsechny tri diabla) s Dayz, je jako porovnavat sex s nafukovaci pannou...
  • Jo a ted jsem si vsimnul, ze narazis jeste na nasledujici komentar. Zkus kdyztak neco najit v tom puvodnim postu. V tech dalsich uz jsem si to tolik nehlidal, to uznavam.
  • Stary sobor je taky vo hubu.
  • Čekal jsem, kdy se takový inteligent objeví. To že má ještě cedulku tiscali mě už rozesmálo absolutně! Nicméně sis jistě všimnul, že mi pokaždé vypadlo stejné písmeno. Co to nasvědčuje? Hmmm.. mám podělanou klávesu "M" a aby opravdu M napsala tak do ní musim mlátit. A jelikož píšu všema 10ti tak to tlačítko mačkám vždy stejným prstem a když píšu něco tak dlouhého (plus jsem psal jště předtím) tak mě po chvíli začne ten prst bolet, tak jsem se na to pak vybodnul.

A další věc je, že já píšu komentář a ne recenzi.
  • tak bych pred nima asi utekl ne *7* omg, nebo je ta hra tak hloupa že zombici utikaji rychlej nez lide a umi se inteligentne orientovat v terenu *7*
  • (Ah, tak ono se to dnes vydává pod názvem Stalker. To každopádně na mém údivu nic nemění, když jsi ji nečetl)
  • Porovnáváš článek s knihou, jež jsi nečetl a ani neznáš její název? What the duck!?
  • to je husty .....making friends is difficult when bean levels are critical.......
    http://www.youtube.com/watch?v=9M6u7TZw4aE&feature=relmfu
  • SirArag
    Když už jsme u těch překlepů, které ti tak vadí, řekni mi, co za slova jsou "atosféra", "nějakéu" a "vzhlede".
  • Jak říkal poster nade mnou. Napad vystrelit uprostred mesta dostanes presne jednou. Pak se na tebe sesype tolik zombies ze ti ten jeden zasobnik do prvni zbrane co najdes opravdu stacit nebude a kdyby nahodou jo tak za prvni rohem dostanes davku do zad od bandity.

A to ani nemluvim o tom, ze zacinas beze zbrane a musis se mezi zombama proplizit nekam kde ji najdes. Jeden spatnej pohyb a jsi tuhej. Tak tady to mas a muzes se vratit k L4D nebo COD. V tyhle hre je strelba do zombií to poslední co chceš udělat.

Ale tak co čekat od někoho kdo hodnotí hru podle videa kde někdo na netu hraje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit