-
Používám místo six launcheru DayZ Commander a v něm mám forcnutý zapínání steamu :)
-
Jojo. Běžím uprostřed pustého lesa směrem na Mogilevku z hradu Rog, abych podal kámošovi transfuzi, kterou po tvrdém boji (zůstalo mu 4200 krve) vytáhl z nemocnice v Chernogorsku . A najednou v tom pustém lese, kde běžím na pomoc kamarádovi se ozve jediná rána a já ležím na zemi krev ukazuje hodnotu -22000 a po vteřině čtu nápis "You are dead". Srážka s banditem je smrtelná, jen jednou jsem přežil a to se zlomenou nohou. Tehdá ten samý kamarád doběhl do nemocnice a zpět ke mě, aby mě vyléčil a mohli pokračovat v cestě na sever.
-
oficialne servery su prepojene cez hive. postava, poloha, predmety ti ostanu, auta, helikoptery, stany a podobne su viazane na serveri. takze ak si najdes auto na UK120 tak bude iba tam.
-
Bison je hodne fajn.. Za noktavizor diky. Chci si odssniperovat nejakyho banditu :D
Jeden operoval ve starym soboru se sniperkou :D na cz01 -
Je to troll.
-
a já našel bisona a narozdíl od tebe i s nábojema *2*
dokonce jsem ti opatřil erární noktavizor, ale pak jsem natáh brka. *1* -
Pravda pravda. By mne zajímalo jak by se té unikátnost jediného života dalo ve hře dosáhnout..?
Teoreticky kdyby hra, resp. jeden herní život stál třebas 500,- a po herní smrti by musel člověk ty prachy vysolit znovu, je dost možné, že by lidé byli o dost opatrnější a ve střelbě na sebe navzájem obezřetnější. *4* A celá hra by se mohla stát o něco reálnější právě z důvodu toho, že by hráčům o "něco" šlo... -
Ahoj vsem!
Jako druhy clovek s tymu se chci omluvit nebot jsem na tri tydny presunul svuj zadek do Indonesie na mistni univerzitu. *1* Tudiz se nemohu moc zucastik diskuze. Neco jsem vam dost na rychlo sepsal a urcite bych rad vic.
Zdravi prezivsi Amaroun, jenz si nemuze uzivat svou poctive nabitou antimaterialni sniperku, jenz nasel u spadle helikoptery *14* -
Tenhle clovek v tom videu je az k placi. Zralej na psychiatrii.
-
ok diky
-
JJ jsou propojený přes tzv. Hive, ale některý servery na něm nejedou takže na to bacha, ale mají to napsáno v názvu třeba nosave atd. Párkrát jsem se zděsil, když jsem se lognul na server a najednou moje postava nikde. Pak jsem šel na jinej a byla tam ta původní. jednou se mi stalo, že mi save prostě zmizel a načetl se až když jsem umřel. Alfa no :)
-
"Zábavy a hry slouží člověku jako náhrada za opravdové prožívání nefalšovaných důvěrných vztahů. Z toho důvodu mohou být pokládány spíše za předběžný příslib než za konečné naplnění a jejich charakteristickým rysem je proto výrazné uvolnění člověka." -- Eric Berne
-
Právěže hra jako taková to moc není. Je to experiment v alfa fázi. Ke hře to má ještě co dodělávat.
-
všechny servery jsou propojeny přes centrální databázi, takže po odpojení se pak objevíš na stejném místě a se stejnou postavou. Pokud teda nezabuguje, což se bohužel občas stane. Může se tak stát, že hraješ na jednom serveru, kde je den, server spadne, tak se připojíš jinde a tam budeš v noci.
-
DayZ je výborný experiment, ale zatím je stále jen tím experimentem v alfa fázi. Krátkodobě funguje dobře, ale teď se teprve začne lámat chleba. DayZ téměř nevyužívá žádných tradičních herních mechanismů a nabízí se tak otázka, zda je vůbec nabídne a případně které. Tím se také podle mne rozhodne, zda bude fungovat i dlouhodobě a na jakou cílovou skupinu či publikum.
Mám obavu, že teď si od DayZ všichni moc slibují a buď někteří odejdou neuspokojení nebo vzniknou různě orientované mutace(PvP, onlyCoop, solo).
Čas běží.... a hráči věčně čekat nebudou. *3* -
a jak to je s ukladanim tve postavy ? je to zavisle na serveru nebo ne ? ... tim chci rict, zacnu hrat na serveru X a druhy den chci pokracovat na jinem, bude tam zachovany postup moji postavy ze serveru X, nebo zacnu odznova ?
-
I ty brepto. Rychlý a jednoduchý argument od jednoduchého člověka *7*
-
Však jo, já beru to s nadsázkou. Ale je pravda, že nic podobného tady zatím nebylo, co by se vyrovnalo DayZ.
-
Taky se pridam, nick Rimm3r. Mimochodem, funguje nekomu steam spolecne s beta patchem? Dokud jsem hral "normalni" verzi, steam zaznamenaval mou hrací dobu, ted nefunguje.
-
Vždycky to je vidět v server browseru. Samozřejmě záleží na času a položení serveru. Jinak je to většinou od 11ti lidí až po 50. Serverů se mi vždycky načte 2225 v DayZ Commanderu. Je z čeho vybírat ;) ale osamocený servery, kde bys hrál bez strachu moc nehledej. To musíš hrát jedině v noci, kdy většina chrní.