-
Ahoj vsem!
Jako druhy clovek s tymu se chci omluvit nebot jsem na tri tydny presunul svuj zadek do Indonesie na mistni univerzitu. *1* Tudiz se nemohu moc zucastik diskuze. Neco jsem vam dost na rychlo sepsal a urcite bych rad vic.
Zdravi prezivsi Amaroun, jenz si nemuze uzivat svou poctive nabitou antimaterialni sniperku, jenz nasel u spadle helikoptery *14* -
-
a já našel bisona a narozdíl od tebe i s nábojema *2*
dokonce jsem ti opatřil erární noktavizor, ale pak jsem natáh brka. *1* -
-
Moment, já myslel, že jsi o tu postavu přišel. O.o
Každopádně Amaroune, mám pro tebe glocka. :D -
-
Aha, ty to tu píšeš. Jsem slepý. *16*
-
-
Bison je hodne fajn.. Za noktavizor diky. Chci si odssniperovat nejakyho banditu :D
Jeden operoval ve starym soboru se sniperkou :D na cz01
-
-
-
Tohle hraju s kamošem a nejvetší sranda je snipovat nooby co se spawnujou na začatku, hlavne když mate AS 50 jako ja
-
-
to sniperrrrz: kde by byla smrt bez života, jsi nula
-
Na jakym serveru hrajete? Možná bychom s kámošema zahuntili podobnou kinderCoD chátru, jako jste vy. Bude sranda.
-
-
pochybuju že mas na muj skill, ja hral cod soutezne v klanu
-
-
tak hele ty klane - to uz jsi velkej kluk, vid? se divim ze hrajes dayz - dyt ti to nepise ze jsi dosahl na mega uber maxi chefe colonel rank... - no nechybi ti to? tak a ted vycistit zuby a sup do postylky! zitra musis vstavat brzo do skoly.
-
Jo takhle. Sem nepoznal že jsi troll. Jakmile to člověk zjistí, tak si uvědomí, že je to spíš vysmívání tomu archetypu člověka, kterýho v daný situaci troll hraje. Tak ti to nebudu dál kazit a můžeš úspěšně pokračovat. *3*
-
Tak to seš fakt velkej kluk *7*
-
-
-
Jasně! To je úplně nejvíc! *1* ...12 let? Takový jako ty by se měli vrátit zpět do COD a neměli by kazit DayZ. Tady se totiž jedná o trochu víc, než jen sledovat tabulku killů. Stejně tě to brzo omrzí.
-
-
sry ale tahle hra neni pro slabi lidi co se neumeji o sebe postarat, musíš mit skill
-
-
A internet není místo pro negramotná děcka. Zeptej se pak paní učitelky na shodu přísudku s podmětem.
-
-
-> to Falus: Ty vole nejses ty ucitel cestiny ty kokutku? :D Nebo proc si potrebujes na netu vylejvat svoji zapsklost? Nebo ti snad chybi pindik? Nebo ho mas jen na chcani protoze s retarderou tvyho razeni nikdo nechce bejt? Dobre jeste unesu ze se ti nelibil clanek a ze nemas rad tiscali ale vytahovat na nekoho ze je negramotnej a buhvico a ve stejny vete napisat "Děcka" tak z tebe je mi na bliti domrdanecku... kazdyho bavi neco jinyho halt tady OP rad strili nooby na respu (uznavam je to pochcapadlo)... ale zdaleka nema na tebe...
-
-
a jak se o sebe umis postarat ty, krom toho ze umis zrat, chcat, srat, spat a hrat si na prezivsiho v pocitacove hre
ale co, vsichni jsme byli mladi, ze -
-
nechte ho bejt , vsichni sme byli mladi :) uplne mi ta jeho demence prozarila den :D
-
-
Podle tebe je mít skill, když jsi zakempený u pobřeží a střílíš nováčky?
-
-
Ale zase na druhou stranu. Proč by někdo nemohl dělat odstřelovače? Přece DayZ je o tom že člověk si může zvolit svůj styl hry, takže jestli někdo chce sedět a čekat ve křoví, aby zastřelil nějakého nováčka který nic nemá. Tak ať si to dělá. Podle mě to je jedná z věcí které tomu dodávají na realitě. Jednoduše v DayZ nejsou pravidla, takže všechno je povoleno. *3*
-
-
-
-
musis byt vazne dobry v dayz. naucis ma nejake triky?
-
-
a určitě má také hodně holek.
-
-
Jj, přesně dvě, pravou a levou *1*
-
-
-
-
Onania nad vlastnym pisalstvom a o ho.ne. skratit o 1000% , bez toho patosu a dat tomu i zmysel a strukturu.....to uz sa tu uverejnuju i amaterske blog clanky?
-
-
+1
-
-
WRF is this sh*t? DayZ hraju 3 měsíce ale kdybych se na to koukal očima autora tak se během tří dnů zastřelím i v reálném životě. Tady si někdo huntí ego. Je pravda, že pocit přežití, či nebezpečí vlévá skutečný adrenalin do žil (v reálném světě) a v žádné jiné hře to nezažijete, nicméně polemizovat nad tím že mám jen jednu plechovku žrádla a že mě to bude stát život... Člověku stačí týden hraní a ví jak na to. Dnes jsem schopný po respawnu mít do dvou hodin všecehn základní equip naprosto bez problémů, pro lepší zbarně je třeba do vnitrozemí. Párkrát jsem u DayZ měl pocit, že své emoce přeháním a že na PC hru to prociťuji až trochu moc, ovšem autor článku si zřejmě hodí mašli až ho příště sestřelí ňouma s makarovem. Bože já měl AS 50, sundal mě noob a ani tehdy jsem neměl pocity jako autor článku v jednom odstavci...
Doporučuji nechat psát někoho jiného a necpat se do filmového světa (nerozumíte mu) pak bude games zase v pohodě. GL a dlouhý život v DayZ -
-
to je spíš takový roleplay, od lidí co treba hráli stalkra nebo fallouty a maji radi tuhle tematiku a občas se sejdou i v realnem živote a hrají si na to. podobnych članku jsou na madbrahmine nebo stalker strankach mraky ale tenhle je dobre napsany
-
-
Nádherně napsaný článek připomíná mi to Jirku Kulhánka, mého TOP1 spisovatele. To by chtělo celou knihu, opravdu!
-
"DayZ - Okem přeživšího"? - Spíš tak DayZ okem naivního začátečníka jehož domovem budiž elektro/cherno, nejůžasnějím lootem enfield, a záložkou makarov. Chtělo by to aby články o DayZ psal někdo, kdo opravdu DayZ hrál a nejen zděšený CoD player jenž má pocit, že je Edgar Alan Poe...
-
-
Hihi, pán nám srší vtipom! Kebyže sa games.cz riadi podľa takýchto chrochtavých rád, už dávno neexistuje..
-
-
co vše potřebuji abych to mohl hrát??
-
-
Teoreticky staci ArmaII: OA a ArmaII: FREE, ale ta free neni oficialne podporovana, ale pravdepodobne to funguje i s ni
-
Armu 2 a její datadisk. Plus samozřejmě stáhnout tu modifikaci na dayzmod.com
-
-
děkuji za odpověď
-
-
Ten datadisk se jmenuje Operation Arrowhead. Je jich víc, tak jen abys věděl ;)
-
-
ok diky
-
-
-
-
-
Tahle hra ma chybu že když zemrete prijdete o všechnu vybavu, mohli to udelat treba jako wow kde vam vybava zustane a mohli tam pridat take levelovani a vylepšovani postavy, treba presnejsi strelbu, vic zivotu a tak.
ted vznika nejaka podobna hra a tam to tak bude -
-
Hele doporučuji si zahrát nějakou hru, která pro tebe není tak těžká, složitá a nemusíš používat u ní mozek.
P.S: Jak se podává v aukci v Diablo III šášulo? -
Pro tebe je tu CoDko a ostatní kraviny kvůli lidem jako ty už nevychází normální hry
-
-
I ty brepto. Rychlý a jednoduchý argument od jednoduchého člověka *7*
-
-
Koukam ze ti zcela unikla pointa cele teto modifikace
-
-
Je to troll.
-
asi nezazil UO... (sakra zase budu na meko kdyz si vzpomenu ze ohlasili novou a bude tzv freeetuuuupeeeej) :((((
-
-
Coze, nove uo?
-
-
-
-
No když tenhle članek porovnam se stalkerem od bratri strugackych (ktereho jsem nečetl), tak je jasne ze z autora spisovatel nebude *7*
-
-
Porovnáváš článek s knihou, jež jsi nečetl a ani neznáš její název? What the duck!?
-
-
(Ah, tak ono se to dnes vydává pod názvem Stalker. To každopádně na mém údivu nic nemění, když jsi ji nečetl)
-
-
coze?
-