Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • command42
    Plačete tu nad tým ako to dlho trvá a ze nič sa nespravilo... Veď to je vývoj a pokiaľ vám rok a pol príde moc tak sa pozrite na HL3 :D
  • Koupil jsem, hrál jsem, bavilo, ale stejně koupě lituju.
    Lituju toho z principu, že jsem jim dal ty prachy, aby si s nima vytřeli p*del (nebo já nevim, co s nima dělaj, ale do vývoje fakt očividně nejdou).
    • SalemCZ
      tak oni můžou dlouho dělat na tom novým enginu a to se ti na ty hře zatím moc neprojeví tak si počkej na finále jak bude vypadat a uvidíš jsetli něco opravily
    • samozrejme ze jdou do vyvoje. Mam ti vytisknout seznam veci ktery pridali? Nedocet bys ho ani do konce svyho zivota ty nobraine. Nevim jestli ses uplne hloupej nebo nainvni, ze si myslis ze asi jeden mesic pridaji zakladny, druhej mesic auta, treti mesic 100 zbrani a ctvrtej mesic hru zoptimalizujou. To jak tu lidi breci a predstavujou si rychlost jakou se vyvoj pohne za ty penize co vydelali, to by byla asi nejrychleji dokoncena hra v HISTORII. Predstavy o tom kam ty penize jdou a jak se pouzivaji nemate absolutne zadne, nebo absolutne zkreslene a pak placate jednu kravinu za druhou a ostatni mentalove ktery nemaj vlastni nazor to chodi jak slepicky chodi trousit vsude kde muzou a vi o tom velky kulovy.
      • Máš pravdu, o vývoji her nic nevim. Můžu ale porovnat rychlost, s jakou se jednotlivý alphy vyvíjej a v takovym porovnání DayZ prostě neobstojí. Jestli celou dobu do teď dělali na enginu, kterej v dohledný době nahoděj a komplet to změní hru (hit detection například), budu držet hubu. Jinak si ale stojim za svým. A nemusíš mi nadávat jenom protože máš jinej názor než já.
    • Když to porovnám třeba s progressem alphy 7days to die, je to fakt tragický.
      Od koupě DayZ další alphy nekupuju, jedinou výjimku jsem udělal u The Long Dark, tam se na tom fakt maká.
      • Taky me to vylecilo od vsech alf a early accesu. Je to ciste zlo, prodavat nedodelany hry. Uz nikdy vice.
      • neni to vubec tragicky. Hra je ve vyvoji rok a pul. To ze nekdo zpristupnil svoji alphu zrovna v dobe kdy je na tom uz technicky lepe, neni zadne kriterium k lepsi kritice. V early accessu muze ta hra bez jakehokoliv KECU byt v jakemkoliv stavu. Od toho ten early access je.
        • Jasna, vymastenci jako ty sezerou vsechno a presne podle toho to taky pak vsude vypada. Bez si koupit auto v alfe, ze nestartuje a nema kola? No a, ale "maka se na tom" ... lol.
          • Walldstein
            Hmm..jenže STEAM tě jasně upozorňuje u každé hry s předběžným přístupem na to, že se jedná o předběžný přístup a že se hra může během vývoje výrazně změnit. Notabene autoři DayZ jasně už od uvedení do předběžného přístupu sami říkají: "Nekupujte to. Je to opravdu jen alfa verze a mnoho věcí se ještě přidá, předělá nebo úplně změní.".
            Jinak Alfa je opravdu pro ty kteří danému projektu opravdu věří a každý kdo se do ní přihlásí má morální povinnost podávat autorům reporty jakýchkoliv chyb na které narazí a zároveň má právo poskytovat vývojářům (prioritně jim - ne jenom na diskusích na games.cz) náměty na změny nebo naopak co Vám vyhovuje a co ne, jinými slovy: "Morální povinností je poskytovat co možná nejkvalitnější a nejpodrobnější zpětnou vazbu vývojářům."
            A mimo jiné vývojáři uvádějí jaké prvky ve hře momentálně jsou, když se podíváš u dané hry do přehledu aktualizací tak si můžeš sám udělat obrázek o tom jak často je aktualizována. Tvé přirovnání s autem je jaksi zcestné a mimo realitu.
            Tak nevim kdo je vymaštěnej...
          • Proc jsis to koupil ty alfa vymastence. Neumis snad cist? Samotni vyvojari od koupi odrazovali.
  • Draken69CZ
    Tady je zas nabrečeno *15* i kdybych to už neměl nikdy zapnout tak za ty peníze jsem si zábavy užil víc než dost, málo která hra mě zabavila na 100+ hodin.
    • Na to stačil mod.
      • Draken69CZ
        Pokud si neměl Armu a datadisk nutný k hraní modu bylo výhodnější koupit DayZ
  • A proč by měli chvátat když už prachy mají. Měli to dát zdarma a to by pak byla jiná rychlost vydání.
    • Asi tak, ted je nic moc nenuti tuhle hru vubec dodelat, napakovano maj tak pohoda. A kdyby neco? "Co by jste chteli, je to jen ALFA".
    • jiri.doh
      Tak určitě *1* *1* *1* , bez těch peněz by na tom pořád dělali ti 3 lidi, co udělali první build *1* . To by byla rychlost ... skvělá úvaha ...
  • SalemCZ
    To bude asi znamenat i vyšší nároky, přemýšlím že si ji koupím, ale nevim jestli mi to notebook utáhne až to spustí v betě, nebo třena i v plný hře
  • To je zajimavy, ze ten vyvoj jede na plny obratky uz nejmin dva roky a nikde to neni videt.
    • Presne, mam DayZ snad od zacatku a snad vic jak pulroku jsem ji nehral. Kdyz se jdu podivat k synatorovi jak ta hra vypada a co se zmenilo: "Hele nic moc, porad je to stale stejej nudnej a opakujici se walking a KOS camper simulator".
      Takze bych opavdu chtel videt ten team pracujici na plny obratky....
    • je to videt v contentu ty pako, od kteryho alpha je. Nekde kdesi v tramtarii placl franta mekkvak ze dayz vyvoj jde pomalu a ted to vsichni opakujou jak sasci, pritom kdyz se nad tim zamysli tak to je naprosta kravina.
      • Jiste ty vylizance, a proto mod zadarmo funguje o 10 radu lip a obsahove o j 20 radu bohatsi.
  • presne vy haj zli, kolik vam zaplatili vy ubozaci ze takhle lzete?
    • Idiote *1*
  • Já logl po roce, pořád stejná mredka, furt to padá, nic nefunguje, procházím skrz zdi apod. Takže s tímhle PR jděte do *12*
    • early access je nabidka pro tebe nahlednout do vyvojoveho procesu, ve kterem se vyvyji CONTENT. Neni tam priorita opravovat bugy protoze to nejakymu random cechackovi pada a prochazi skrz zdi. To se ti dit bude SAMOZREJME (nejde ani vyjadrit timhle slovem k tomu urcenym, jak moc samozrejme to je). Hra je ve vyvoji pres rok a pul, stav ve kterem je je naprosto odpovidajici. Kdybys videl jak vypadaj jiny hry ktery jsou ve vyvoji rok a pul, hned by si zmlknul. Standardni vyvojova doba hry je minimalne 3 roky. DayZ je v polovine, coz odpovida patchi 0.50 (pro tebe nobraine je 0.50 polovina jednicky). To snad neni mozny tohle, tyhle naprosto vymasteny blaboly lidi ktery maj absolutne zkreslene mineni o tom, co to early access alpha je. Ale totalne zkreslene.
      • Mě nezajímá nějaká alpha podobné tvoje argumenty, žer si ty PR řeči, že na tom někdo pracuje dál a nevnucuj je ostatním. Já jsem jen napsal, že se po roce nezměnilo vůbec nic, spíš je ta hra ještě v horším stavu, než byla když jsem ji kupoval. *7*
        • meleš h****na a viš p*ču
      • Jasne, priorita je vybrat prachy a na lidi s…rat. Jako ve vsem. Pritom mody zadara, ktery zadny prachy nechtej, fungujou.
      • No tak jasne ze na tom makaj. Ale lidi asi cekali ze kkdyz uz to stoji 30 ezolu na steamu tak to pojede rychleji. Za me je fajn ze na tom maka uz cca 80 developeru to je myslim rapidni zrychleni. Taky chapu proc ted nic moc nevychazi jestlize ladi ten engine. Ja osobne se nejvice tesim az tam pujde stavet baze a zombici budou i ve skupinach. Ted clovek zabije kladivem i 3 naraz jako nic. Staci jen prastit a ukrocit na bok *1*
    • Co to meles? Vykon teda slaby je, ale jake prochazeni skrz zdi? A ze nic nefunguje je taky blbost.
      Hele odinstaluj a pockej az to bude aspon v bete.
    • A to vůbec nezmiňuju optimalizaci, na té nikdy nikdo nepracoval a ani asi nebude.
      • Jasne že nebude když chtej změnit engin.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit