Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KREI
    1) Disk si většinu věcí načte při loadingu do ramek, od toho ty ramky jsou :) při hraní už je vytíženost disku mnohem menší a běžný 7200 disk s tim nemá absolutně problém.

2) Mám už přez 5 let starej PC(pravda před 5 lety skoro high-end sestava) a v terénu nemám problém s FPS.
    ANO
    Ve městech je problém, ale je to jen ve městech v kterých sou paneláky nebo jiné nové budovy, je to i vysvětlované na foru, tyhle nové budovy(hlavně paneláky) nejsou zatím součástí mapy ale jsou to nějaké samostatné objekty a to dělá bordel. Takže vědí čím to je a časem to dodělají, ale v současné době nejsou ve hře ani aplikovány všechny nové budovy a ani ne všechny lokace, tudíž nejdřív se musí dodělat toto a až pak z toho budou dělat součást mapy...
  • To hrdlo bude disk na ssd me to slape dobre
  • Sry gramatika není moje silná stránka, do příště to zkusím zlepšit :)
  • To by mě taky zajímalo. Ale co vim tak na NMRIH musíš mít otevřenej port jako třeba u terrarie, což spoustu lidí neví jak nastavit.
  • Jack1947
    Ma fandu, bejvalo i hur treba -100 nak zvolnil...
  • JezboX
    Tak tak. Pochybuju, že s tím něco udělají. Parádní bylo na Armě, když jsem měl využití GPU 70% CPU 25-30% a paměť obsazenou z třetiny a ta hra se skoro nehejbala. Dodnes jsem nepřišel na to co bylo úzkým hrdlem *1* A když jsem si hrál s nastavením v DayZ tak jsem měl rozptyl mezi low a medium-high asi 2FPS. Tohle je engine, že by k němu měli dávat samostatnej manuál...
  • Shaker
    moc tomu, ze to optimalizuji neverim, tohle je uz poznavaci znameni Army stejne jako chcipani za rohem v Battlefieldu...
  • Shaker
    Prijde mi, ze zrovna tady je rozdil mezi hrama od Bohemky a konkretne od Deana Halla... Rocket uz totiz ted predvadi, ze se snazi z toho, co ma k dispozici vymacknout maximum, aby se to dalo hrat a byla to do budoucna fakt parada. BIS s Armou 3 mi pripadaji, ze lenivi a vydali ji v podobe polotovaru s tim, ze si to lidi stejne nejak dodelaji, coz je podle me spatne.
  • Shaker
    no jo, ale tech zasobniku do pistole moc neni :(
  • Shaker
    Kazdej, i freshspawn muze pouzivat pesti a knockoutovat vas... pokud nekdo neuposlechne vyzvy na udrzeni si vzdalenosti pripadne neschova svoji zbran, tak si o sejmuti rika sam.
  • Shaker
    I ty jeden bandito spinava :D Osobne davam prednost mirovymu reseni, vzhledem k tomu, ze kdyz uz clovek hru trochu zna, tak neni problem se uzivit a sehnat si poradny veci nenasilne a v realu bych proste nebyl schopnej nekoho sejmout jen proto, ze ma mozna v baglu dalsi plechovku fazoli a ja jich mam jen 10. Kazdopadne sem rad za lidi, jako si ty, protoze pak ma ta hra aspon poradnou stavu.
  • Proč bych měl argumentovat, když s ním souhlasím? *4* Jen mi krvácejí oči z jeho psaného projevu.
  • Mě by zajímalo kde ty nabereš s každym příspěvkem -40
  • KREI
    Když neni argument... přejdeme ke gramatice :)
  • Náboje nejsou vzácné pokud víš kde hledat *3* Stačí třicet minut na letišti a dá se sehnat okolo dvoustovek 5.56, nebo okolo sta 7.62. A náboje do pistole jsou snad všude v hojném počtu.
  • Prosím, zapracuj na gramatice, to je fakt humus jak ty píšeš.
  • Tvojí logiku z větší části fakt nechápu, pokud je u produktu napsaný že se jedná o alphu a ty si jí koupít tak jak můžeš čekat nebo žádat plnou hru? A cena? Tu si určí vývojáři samy, na steamu máš hned několik her c ov alphě/betě stojí dokonce víc než Dayz, například Planetary Anhilation, 7 days to die, the dead linger ( ten stojí o 4-5 Eur míň). Na další si teď nevzpomenu, ale ta cena je prostě cena tý alphy, je to proště alpha, nic víc nic mín.
  • Jack1947
    Skonci v "propadlisti hernich dejin. " *15*
  • Problém je že plná verze vyjde spíše do 2 let, podle mě je to jen dobře. Všichni nadáváte jak hry vycházejí nedoělaný a zabugovaný a když se řekne že tahle hra bude v alpě trvat rok ( do ní se dají všechny věci co byly v módu a to ke všemu vylepšený + opraví řadu bugů) je pro vás zase hodně? Zamysli se jak to bude vypadat s hotovím produktem, díky tý dlouhý době v Alphě a pak v Betě je tu velká šance že z tý hry bude fakt dokonalý sirvival, jakým ho chtěj mít hráči i vývojáři.
  • Ano ano hrat zpusobem jak absolutni lůzr je zaklad co? To je podobna srabarna jak kempit.Tvoje IQ je opravdu nizko *16* Hloupy Kein bude mit brzo ban na Steamu...ha ha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit