Přejít na výpis diskuzí
DayZ se blíží 900 tisícům a předkládá plány do budoucna
7.1.2014 | Aleš Smutný
112 příspěvků
-
Mě udivuje, že to někoho dnes udivuje. Není to snad to, po čem herní komunita dlouho volala?
-
Super, diky :)
-
Taky jsem koupil a můžu jen doporučit, ale než k Dayz bych to přirovnal spíše k L4D ( až na to že tam zombie moc neběhají a nejsou tam speciální zombie jako je například Tank v L4D)
-
Postavu si založíš v menu a můžeš si jí pak přesouvat v pohodě mezi servery ( jednoduše se na jednom serveru odlogneš a na jiném zase přilogneš na stejným místě kde si skončil na minulém). Jinak zatim to vypadá že postava je vázána na nick na steamu.
-
Při slevách na Steamu jsme s kamošem narazili na hru Contagion. Je taky dostupná jako Early Access. Její herní možnosti jsou podstatně menší oproti DayZ, ale ta atmosféra je naprosto úžasná. Můžu vřele doporučit také pro to, že jsem nezaznamenal žádné chyby z nedodělané hry.
-
Neboj se do toho skocit po hlave, tak dostanes ty nejlepsi zazitky a navic v alfe je zatim hodne malo zombiku, takze na nauceni se zakladu mas klidu dost;) Private servery zatim nejsou podporovany.
-
Dobre, a s tou postavou je to jak? To proste mam jednu postavu a nekam mne to soupne? Nebo mne to priradi na jeden server a v ten moment jsem odsouzen hrat s tou postavou tam?
-
Bohemka si jsou sami vydavatelem i vývojářem. Dřív je živilo VBS pro armády, ale jak to je teď to nevím.
-
Tak co vim, tak si vyvoj her financovali sami z vyvoje vojenskeho simulatoru, ktery prodavali vsude po svete.
-
xorxox: zalozit si vlastni server a tam se to naucit - tim si pripravis o 90% zazitku... ver mi, ze tu hru tou hrou dela to, ze nevis co mas delat, nevis kam mas jit a nevis co ocekavat... prave jsi zdrhnul skupince zombie? super, ale pred tebou akorat stoji jiny hrac a miri na tebe puskou... interakce s ostatnimi hraci je to co dela hru nejzajimavejsi... takze jestli si chces uzit adrenalin a strach, bez do toho naplno, jinak to nema cenu
-
Musím říct, že mě často udivuje kolik lidí je ochotno dát peníze do alpha verzí hry. *4*
Se Steam stává celkem dost zajímavou platformou pro akovýhle typ projektů. DayZ sice nemám, nikdy mě nijak nechytnul, ale sem rád, že se jim daří.
BTW ... jak vlastně funguje Bohemka? Peníze na jejich projekty mají od venkovních investorů, nebo za nima stojí nějaký větší vydavatel? -
No jako zacinam mit vetsi a vetsi nutkani si to poridit a zkusit hru na vlastni kozi (ne kozy). Ale jak se divam na rozpocet, tak do Unora musim jeste pockat.
Ale i tak jsem zvedavy.
Da se to hrat treba tak ze si zalozim vlastni server a na nem se to "naucim" a pak se pripojim na nejaky public? Nebo jak je to vlastne s timhle? Kam se pripojuji a kde mam postavu a tak dale?