Přejít na výpis diskuzí
DayZ se blíží 900 tisícům a předkládá plány do budoucna
7.1.2014 | Aleš Smutný
112 příspěvků
-
Chlape, ty jsi buď naivní, děcko nebo blbý. Vyber si.
-
Trošku nechápu tvojí logiku, jestli jsi na hrách tka závyslí že ani né 4 týdny po vydání ranné alphě si stěžuješ na to že tam není to co v betě/plné hře. Nepřipadá ti to divný? Ty pracyh do hry jdou z5, ale všechno nemůže být hned, pokud nejsi trpělivý tak hraj jen plný hry a hry s early acces nehraj.
-
Píšu hrubý zisk.
I kdyby zbyla jen půlka tak za 250 000 000Kč by měl vývoj i hra vypadat sakra jinak!! -
Ty znáš předchozí náklady na vývoj že už si vypočítal zisk?
-
Zrovna Arma 3 az takova uzasnost neni... Je tam oproti arme 2 nejaky to vylepseni, ale porad zustavaji stary blbosti, ktery se vyresili uz i v DayZ modu pro Armu 2. Napriklad to, ze si prehazis naboje v zasobnicich tak, aby si mel misto 10i poloprazdnych zase 5 plnych. Nebo nemoznost jakyhokoliv tichyho zlikvidovani jinyho hrace nebo npc nablizko treba nozem. Otevirani dveri budov je vetsinou OK, ale otevirani vratek a bran je porad bolest v zadku. A z nejakyho nepochopitelnyho duvodu odebrali moznost Eject z vrtulniku, co stoji na zemi, takze uz nemas moznost z nej vystoupit a nechat ho nastartovanej a tim v pohotovosti. Model poskozeni vozidel vseho druhu je porad stejnej jako u Flashpointu, casti obrnencu ti proste cernaji, kdyz dostanou zasah a vrtulnik rovnou bouchne, zadny nouzovy pristani treba jen se zranenou posadkou se nekona, to me mrzi hodne...
Celkove nemuzu rict, ze by Arma 3 byla spatna hra, ale Bohemka zase az moc spoleha na modery a zakladni hra je podobne ne uplne dodelana stejne jako predchudci. V podstate oproti Arma 2 tam je jen potapeni, vic pozic postavy mezi vzprimenym stanim a lezenim a to, ze si konecne muzes oblikat panaka a davat jiny prislusenstvi na zbrane, coz je parada, ale mohlo by tam toho byt klidne vic, staci se podivat, co delali a delaji se hrou moderi a jak se to lidem libi. -
Zisk máš špatně. Steam si bere 30% z prodeje....
-
Jen mi oproti puvodnimu modu slape podstatne lip uz ted. Mozna kvuli mensimu mnozstvi zombie
-
Když nemá zbraň, nezabíjím. Jakmile vidím, že vytahuje zbraň, zastřelím bez milosti.
-
Ty si vážně myslíš, že 23 euro jde přímo vývojářům? *1*
-
50/50 pravda je, ze z lidi se postupem casu stavaji samice od prasete (z nejakyho duvodu je svi*e zakazany slovo) a nechteji riskovat, takze ostatni radsi rychle zabijou, i kdyz to neni nutny, ale vyjimky se obcas stavaji. Napriklad kdyz te hned po spawnu potka nekdo, kdo ma vybaveni a zbran, ty pro nej nejsi hrozba, hraje solo a rad si pokeca :)
-
Mě zaráží rychlost vývoje a kvalita hry.
Dnes alfa za rok beta a hotová hra asi za 5 let :-)
Na hře dělá pár lidí vše trvá věčnost. Ve hře jsou stále stejné chyby jako v modu.
Prodáno 850 000 kopií to je hrubý zisk 571 000 000Kč. ( - provize, atd.)
Za takové peníze by hra měla být o hodně lepší a vývoj by měl být vidět!!!!
Škoda že peníze za prodej nejdou zpět do hry, ale někam jinam :-( -
Ani ne. Mě vícekrát zabila zombii či moje blbost než jiný hráč.
-
no na full ta hra vyzera velmi dobre, ty rok 2009 :D , a to ju este budu vylepsovat, a nemozes sa cudovat, lebo mid-end notebook toho fakt vela nezvladne bohuzial, nepomoze tomu ani to hrozne notebookovske rozlisenie 1280x800 , to je low-end pc *1*
-
že zombíci člověka vidí na ma kilometry daleko... Kde jsem to jen videl... *7* Joo, v Arme. *15* Eh, tamto byli vojaci ale zda se ze to je to same defakto.
-
S tím, že zombíci člověka vidí na ma kilometry daleko a proběhnou si zdí i plotem, tak jich je akorát *1* Tady je možnost je leda sejmout nebo obejít hodně ze široka. Nemluvě o tom, že plížení je úplně k ničemu. Vidí vás i když člověk je vidí jen jako tečku v dálce. A hráči to samé když v dálce mizí tráva. A pochybuju že s tím něco udělají protože to je vlastnost toho enginu. Ale co i tak se u toho královsky bavím *3*
-
Tahle hra je extremne zajimava. Ale stejne se divim, kolik lidi hraju uz alfu. Ja to ale hrat nebudu, v online hrach sem hrozne hodnej a kooperativni, takze bych byl porad dead *15*
-
mě přijde že vypadá úplně stejně jako ARMA verze *3*
-
No, zadara by to asi moc neprodali. (nic ve zlem).
-
Akorát, že tvůj mid notebook je výkonostně silně pod průměrem normálního pc... *7*
-
Já bych řekl, že hra nevypadá vůbec špatně. Optimalizaci ještě neřešili, protože je to alpha verze, víš co to znamená, ne? *3*
http://imgur.com/a/C0HiU