Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento argument je uz fakt otravnej. Navic pri vyraznem a srozumitelnem upozorneni a varovani pred koupi je primo trapnej.
    Ale ty bys mlel tu svou i kdyby to Rocket napsal blikajicim cervenym pismem pres celou obrazovku, ze? *1*
  • @Paladin55:
    Ty ses fakt pako. *1*
    Za penize si vsechno nekoupis. Pro zrychleni a zkvalitneni vyvoje potrebujes vic a hlavne kvalitnich lidi. A kde je asi tak vemes? Jo takovejch kecalistu co u pullitru umi uplne vsechno najdes plnou hospodu. *1*
    DayZ team je malej. Pokud se zvetsi nebude to hned. Diky uspechu se mozna bude hlasit hodne ambicioznich volu, ale nez vola poznas a vyrazis, chvili to trva. Pokud se jim za rok podari team rozsirit alespon o par schopnych lidi, bude to uspech.
  • 15k3
    no snad upraví optimalizaci... podívám se na město 15 FPS... podívám se do lesa 60FPS *10* *10* *10* *16*
  • Predajme ľuďom alfaverziu a nasledujúce mesiace až roky sa môžeme pred kritikou obhajovať, že hra nie je hotová, zaujímavý trend...
  • sugyn
    Ja jsem se nad tim zamyslel a financne uz nepodporuju BIS a EA. Obe dve hry co produkujou tyhle studia jsou spatne.

Edit: Zase me nejde reagovat na prispevek co chci, je to uz otravne.
  • Tak to jsem měl štěstí, ale pořád z ní budu pít :) zatim mě to neotrávilo, takže se moc enbojim :D , ale až si hubu spálim tak už pozor dám :D
  • lepsi, nez bejt veskoslav
  • *studni
  • Je čeho se bát, já už kvůli studně onemocněl a to hekání vážně nebylo zrovna úsměvný..
  • Menší poznámka, ze studny piju prakticky nonstop a nikdy jsem nebyl otráven, takže se zatim není čeho bát :)
  • 6. Držte se se u cest, nebo elektrickýho vedení pokud nechcete skončit jako já dvě hodiny bloudící ve tmě po nějakých pahorcích. (Na druhou stranu mělo to svou atmosféru)
  • Jack1947
    Spis bych se zamyslel proc to ma furt ty stejne bugy, (propadavani, skoky tanku) dil co dil. Pak bych az resil ze z toho udelali bugarnu na dily.
  • jiri.doh
    Přijde za rok *3*, bude rozdělen do tří částí (1. Die, 2. Turn, 3. Kill and Feed) a distribuován formou tří bezplatných DLC. :)

PS: I love this game :)
  • Veskoslav
    Když může vyjít bugfest Bf4, tam problém absence u Army III je to poslední, co by mě nějak trápilo. Obzvlášť když jsem za ni dal polovinu současné ceny.
  • Veskoslav
    Jinak pár postřehů pro ty, co vůbec nemají s hrou a módem zkušenosti.
    1. Lidi jsou svinně. Sice hraji na servru, kde jsou slušní a moc se ani nezabíjíme, ale většina taková opravdu není. Bohužel. Většinou nepomůže ani to, že pozdravíte či se vzdáte (F1 a F3). Prostě se snažte nejlépe útect, když po Vás začnou střílet.
    2. Nejvíce věcí naleznete v vesnicích a městečkách. Obzvlášť ty, kde jsou kasárny jsou nejlepší. Bohužel je tam i největší výskyt zombii a živých hráčů. Tudíž pomalý a opatrný pohyb doporučuji.
    3. Snažte se nehrát si na vzhled, ale na účelnost. Šedá mikina sice vypadá hnusně, ale máte 4 místa v inventáři. To samé lovecké nebo vojenské kalhoty. Ty Vám zvýší počet míst o 6. Máte také dva druhy batohů (osobně jsem zatím našel jenom dva, možná je jich více), které Vám jistě zpříjemní život. Náboje jsou vzácné, ale když prohledáváte všechno, najdete nějaké.
    4. Doporučuji si ponechat zbraň na blízko i když získáte střelnou zbraň. Náboje fakt rychle docházejí a taková hasičská sekera zabíjí zombii na 1. ránu. Hasák, páčidlo či basebolka jsou sice "cool" a člověk určitě chce být Gordon z HL, ale nedoporučuji. Pomalu, hrozně pomalu se s tím zabijí. Nouzovka je pak kuchyňský nůž. Beze zbraně utíkejte, zbytečně začnete krvácet a moc daleko nedojdete, pokud nemáte obvazy. Zombii dokáží procházet skrz textury, zavřené dveře je nezastaví. Zombii dobře vidí, takže 50-100 metrů není problém, když jsou otočeny Vaším směrem. Po chvíli utíkání ale odpadnou:)
    5. "Rotten" jídlo Vás otráví, stejně tak zkažená voda ze studně. Plechovky lze otevírat i sekerou, ztráta potravin je ale skoro 70% ze 100% a to je docela citelná ztráta. Tudíž když máte otvírak, nepoužívejte sekeru. Na pit je podle mě nejideálnější limoška, ale ta je docela vzácná. Aspoň u nás.
  • Ano čtu vše. Proto jsem taky tady :-)
    Jen prostě vydat "hru" kde není vlastně co hrát je opravdu napováženou.
    Řekněme u Battlefieldu by to třeba šlo ten si většina lidí kupuje pro hru více hráčů, ale Armu ne.
    A čekat měsíc dva něž budu moct postoupit v kampani (než vyjde další díl) je hrozné.
  • Veskoslav
    Četl jsi vůbec proč se Arma vydala bez kampaně? *7*
  • Já přece vůbec nic nemám proti tomu jak hra vypadá teď.
    Jde o to že to má být hra a ne mod.
    Teď je to tak že jen mod je přejmenovanej a opakujou se stále stejný věci.

Jen to bohemka poslední dobou hezky se...!
    Když může vydat Armu bez kampaně za plnou cenu a lidi to koupí :-) No jo no.
    Dayz mám koupenej a i všechny díly army.
    Jen v tom prostě už nevidím to nadšení jako tomu bylo u dvojky army kde byl posun a snaha vidět.
  • ...tak EA se zatím hledí svého opodál...
  • Shaker
    Jasne, tenhle postup mam taky, ja jen ze dost lidi strili uz kdyz te vidi a ty o nich nemas ani paru... ja treba chodim normalne s prazdnyma rukama s M4 a sekyrou na zadech a doufam, ze lidi napadne, ze nejsem jeden z tech, co strili na potkani a budou se ke me chovat stejne. Zatim ziju :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit