Přejít na výpis diskuzí
DayZ se blíží 900 tisícům a předkládá plány do budoucna
7.1.2014 | Aleš Smutný
112 příspěvků
-
Když je hra na max, tak vypadá pěkně. Optimalizace není žádná a sám Dean Hall říkal, že na tom ještě nemakali. Ale uznávám, že hra jede vážně hrozně.
-
Já si ted třeba sypu popel na hlavu, že jsem nekoupil Armu III jako alfu :-(
-
Mid-end ntb (to je rec jak svina) odpovida low-mid stolnimu PC. Takze co by jsi chtel? Mam pocitac stary 3 roky(mozna i vic) a jede to uplne v pohode.
-
Jak moc se to liší od No More Room In Hell? Podle videí mi to přišlo dost podobný.
-
No, nekdo se treba jeste drzi te Alpha verze neboli MODU do ARMY2 pac tahle hra je pro nekoho vice hratelna nez "STAND ALONE" nebejt to o znacce a o tom ze je toho celkem dost slibeno do budoucna no jestli tam budou bugy a podobne nesmysli z Army mame se jeste na co tesit , zatim jen pro oddane FAJNSMEKRY jak se zda.
-
V prvom rade by hru mohli normálne optimalizovať (o tom sa nezmienili)... hra ktorá vyzerá na rok 2009 a na mojom novom mid - end ntb ide na 10-15fps...
-
to rovnou můžou začít dělat do ARMA 3 enginu, když to vyjde až někdy za 2 roky
-
kde je ten SP?
-
Vono dayZ je ale samo vo sobě mnohem míň vo zombících, než většina ostatních zombie her. A to nemyslim jen kvůli tomu, že v současný verzi standalonu je jich na mapě spawnuto šíleně málo.
-
Tak skoro milion prodaných kusů bych čekal u hotové hry jako DayZ ... takže takový počet prodaných alpha kopií mě překvapil. Sem hlavně netušil, že si ta hra najde tak široké publikum ... Hodně hardcore hra, která nikomu nic neodpustí. Já osobně jsem jenom rád, že se takovým hrám daří.
-
Udivuje mě že to zrovna Tebe udivuje :D Já to těm klukům přeju, konečně by mohli mít dost prostředků na to se do toho opřít trochu víc. Navíc si myslim že to je pro ně i psychologická úleva, když vědí že maj na pár měsíců finančně vystaráno a nemusej řešit prostředky.. Vzhledem k frekvenci updatů to je rozjetý velmi slušně, uvidíme jak to bude vypadat za měsíc/dva/deset :)
-
tak otázka jestli by třeba za 2 roky, kdy by vydali hotovou hru jestli by si pamatovaly nějakej mod DayZ, když ted je to žhavý a otázka jestli by vlastně ještě byly Zombie v oblibě
-
je to uzasny ze na steamu se proda i hra v takto ranem stadiu. az skoro neuveritelne:) jen se bojim ze DayZ ujede vlak preci jem uz se o ni strasne dlouho mluvi, fanousci prekusuji bugy a nedodelanost kvuli atmosfere a ted se doctu ze beta bude za 12mesicu? mno nevim nevim ale podle me je ted pro studio lepsi drzet ji ve stavu v kterem je popripade trosku updejtovat. preci jen vic penez z toho pri plne verzi asi jen tezko vyrazi. Je s podivem ze nikdo nedela nic podobneho pres kopirak s prachy za zady kdyz je o to takovej zajem. Vetsinou jsem jen narazil na hodne spatne "kopie" coz je take paradoxni ze nejaka rana alfa porazi i hotove tituly. Uvidime ja drzim projektu urcite palce i kdyz se bojim ze mu to vyfoukne nekdo rychlejsi
-
Ta hra vůbec není špatná když si chceš zastřílet na pvp mezi zombíkama..
-
No jako na chvíli to zabaví, ale že bych chtěl procházet tu věznici pořád dokola..
-
Tak to jsi ty! Jsem včera strachy prostřílel celé patro *10*
-
Už ani nie autory sa snažia to obmedziť napr tým ničením lootu a tým, že bloodbagy su prázdne.
-
jj, sice jsou tam jen 3 mapy, ale královsky se bavim...prozvánění protihráčů mobilem a nasledný vibrace v patře nad tebou = adrenalin, zvuk zbraní, celková destrukce zombie... *1*
já bych řekl mix Left 4 dead (ne tak zběsilí a akční) a DayZ (co se týče šmejdění) -
Doplnim druhy odstavec. Taky je mozne diky Steamu vyrobit i tohle... http://www.youtube.com/watch?v=RtKAm3nzg6I
-
Stačí se naučit jednu věc. Střílet na počkání. Nemá smysl v něco doufat protože často to končí právě útok. Z podstaty hry tomu tak prostě vždy bude.